Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیرالله خادمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در راستای تکمیل شبکه ریلی کشور، وزارت راه و شهرسازی برنامه‌ریزی کرد، در سال‌های 96 و 97 تعداد 5 مرکز استان به شبکه ریلی کشور متصل شود.

وی با اشاره به اینکه در سال 96 استان‌‌های همدان و کرمانشاه  به شبکه ریلی متصل شد‌، ادامه داد: در سال 97 برنامه‌ریزی شد تا سه استان دیگر شامل آذربایجان غربی (ارومیه)، گیلان (رشت) و آذربایجان شرقی (تبریز‌ از طریق بستان‌آباد) به شبکه ریلی متصل ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* دو شاخه‌شدن خط‌آهن از رشت به سمت انزلی و آستارا ‌

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل‌ درباره تکمیل راه‌آهن قزوین ـ رشت ـ انزلی ـ آستارا ـ آستارای آذربایجان توضیح داد: این مسیر ریلی از قزوین تا رشت توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، ساخته شده و در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

وی اضافه کرد: اردیبهشت‌ماه امسال بود که کل این پروژه به هیأت دولت رفت و چون یک طرح بود، قرار شد شرکت راه‌آهن ادامه مسیر را از رشت تا آستارا خود بسازد، بنابراین مصوب شده بود که همه این طرح توسط شرکت راه‌آهن ساخته شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ادامه داد: با توجه به آن‌که پیشرفت فیزیکی خط بالا بود و ضرورت داشت، در سال 97 به بهره‌برداری می‌رسید، تصمیم‌گیری شد که از رشت این مسیر دو شاخه شود، ادامه مسیر ریلی از  رشت تا انزلی توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل‌ و همچنین از رشت تا آستارا هم توسط شرکت راه‌آهن ساخته شود.

خادمی توضیح داد: شرکت ساخت خط‌‌‌آهن قزوین تا رشت را آماده افتتاح کرده است و رشت تا انزلی را هم می‌سازیم، همچنین رشت تا آستارا توسط شرکت راه‌آهن ساخته می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: پس از آن‌که راه‌آهن به رشت رسید تا 10 کیلومتر پس از رشت به سمت انزلی خط مشترک است، یعنی خط رشت ـ انزلی و همچنین رشت ـ آستارا تا 10 کیلومتر پس از رشت، مشترک است، از آنجا این مسیر ریلی دوشاخه می‌شود که یک شاخه به سمت بندرانزلی می‌رود و یک شاخه هم به سمت بندر آستارای ایران می‌رود که این دو خط کارکرد مختلف دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه خط ریلی‌ حدود 50 کیلومتری رشت- بندر انزلی، این بندر را به شبکه ریلی کشور متصل می‌کند، گفت: در راستای تکمیل شبکه ریلی شمال ـ جنوب کشور و اتصال شبکه ریلی ما به خط آهن آستارای ایران ـ آستارای آذربایجان، ضرورت داشت خط پس از رشت در ادامه مسیر به آستارا متصل شود تا شبکه ریلی بین‌المللی ما تکمیل شود، این دو خط هر دو کارکردهای مختلف دارد و ضرورت احداث آنها وجود دارد.

خادمی تصریح کرد: خطی که ما از رشت تا انزلی می‌سازیم در واقع بندر انزلی، شهر انزلی و منطقه آزاد انزلی را در قالب یک خط آنتنی، به شبکه ریلی کشور وصل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل‌ در مورد پیشرفت راه‌آهن رشت ـ انزلی بیان داشت: در مسیر رشت تا بندرانزلی، زیرسازی مسیر در حال انجام است، همچنین مناقصه قطعه دوم هم در پایان سال 96 انجام شد و پیمانکار در قطعه دوم رشت تا انزلی در حال تجهیز کارگاه است.

خادمی اضافه کرد: ما در دو قطعه رشت تا انزلی‌ را می‌سازیم که یکی از قطعه‌ها از سال 95 عملیات اجرایی آن آغاز شد و امروز 20 درصد پیشرفت فیزیکی زیرسازی دارد.

وی ادامه داد: قطعه دوم هم تا انزلی می‌رود که در سال 96 مناقصه شد و پیمانکار در حال شروع عملیات اجرایی آن است؛ به این ترتیب تا انزلی تعیین تکلیف شده است و بدین ترتیب بندر و شهر انزلی به شبکه ریلی متصل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: رقم 500 میلیون دلاری که قرار است آذربایجان به تکمیل خط ریلی کمک کند، مشمول تکمیل خط رشت تا آستارا است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۲۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران، این موضوع را اقدامی مهم برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و رفاه عمومی دانست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدهای پیش­‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران­‌عامل شرکت­‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌­ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی، مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی، مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه­‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌­تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات­‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران­‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدهای لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم را به‌منظور تسهیل این فرآیند فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ایجاد مسیر ریلی جدید؛ محور دیدار مقامات افغانستان و قزاقستان
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز