Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@11:13:54 GMT

«شبی با عبدی» مخاطب را راضی نکرد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۳۳۱۰

«شبی با عبدی» مخاطب را راضی نکرد

به گزارش جهان نيوز، سال گذشته بحث هایی درباره حضور اکبر عبدی در یک تاک شو متفاوت در شبکه نسیم مطرح و بعد از آن خبرها و جزییاتی هم درباره چند و چون این برنامه منتشر شد که این برنامه قرار است چه ویژگی های داشته باشد و چگونه می خواهد مخاطبانش را جذب کند.

نام اولیه برنامه «عبدی شو» بود و قرار شد برنامه سازان مختلفی از جمله فواد صفاریان پور و بیژن بیرنگ در تیم برنامه ساز این مجموعه باشند اما ترکیب عوامل سازنده آن چندین بار تغییر کرد و در نهایت کارگردانی برنامه با عنوان «شبی با عبدی» به محمدحسین لطیفی رسید و جواد فرحانی نیز تهیه کنندگی آن را بر عهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«شبی با عبدی» حالا بیش از یک ماه است که روی آنتن می رود و اکبر عبدی محوریت اصلی این برنامه را بر عهده دارد، با مهمانان گفتگو می کند، گاهی زوج یک تماشاگر در استودیو می شود و آیتم هایی را با همراهی نصرت میرعظیمی بازی می کند که همه اینها تلاشی برای سرگرم کردن و خنداندن مخاطبی است که در این مدتی که از پخش برنامه گذشته نتوانسته به خوبی با این برنامه همراه شود.

حضور یک شریک و بازیگر در برنامه ترکیبی طبق الگوهایی است که در ساختار چنین برنامه هایی وجود دارد اما «شبی با عبدی» به دلیل ساختار نمایش های کلیشه ای و موضوعات تکراری مثل علاقه به بازیگری، خوانندگی، فضای مجازی که پیش از این هم در «دورهمی» و یا دیگر برنامه های ترکیبی مطرح شده بود و همچنین موضوعات روز با همان نگاه لوث شده، نتوانسته است نظر مخاطبان را جلب کند و به برنامه ای جریان ساز تبدیل شود که در گفتگوهای روزمره مردم هم بدان اشاره شود.

حتی حضور اکبر عبدی بازیگر توانمند سینما و تلویزیون ایران که مخاطبان خاطرات بسیاری از فیلم ها و نقش های متفاوت او در ذهن دارند در این برنامه چشمگیر نبوده است که البته بخش زیادی از این مساله به بهره گیری نادرست از این بازیگر حرفه ای سینمای ایران مربوط می شود. نبود تیم محتوایی که بتواند آیتم ها و سوالات جذاب و جدیدی را در مسیر گفتگو با مهمانان تعریف و طراحی کند باعث شده که این برنامه نه تنها اتفاق جدیدی نسبت به «خندوانه» و «دورهمی» نباشد بلکه موفقیت چندانی هم کسب نکند.

اگرچه که اکبر عبدی تمام تلاش خود را می کند و حتی در تمام بخش های این برنامه حضور دارد ولی شاید این حضور خارج از توانایی جسمانی وی باشد و مخاطب حتی گاهی احساس می کند که او نفس کم می آورد و این میزان از حضور در برنامه می تواند برایش طاقت فرسا باشد.

برنامه «شبی با عبدی» برای اینکه با دیگر برنامه های گفتگومحور تفاوت داشته باشد بخشی با عنوان فراخوان بازیگری را در برنامه برگزار می کند. در این بخش افرادی از سراسر کشور دعوت می شوند و به اجرای نمایش می پردازند اما این بخش بیشتر از اینکه فراخوان بازیگری باشد آیتمی برای اجرای نمایش های کمدی است؛ نمایش هایی که صرفا به لودگی تبدیل شده اند که هم ایده های قدیمی دارد و هم بارها داستان های مشابه آنها در «تئاتر آزاد» استفاده شده است که موضوع و مفهوم خاصی را به مخاطب القا نمی کند.

بیشتر افرادی که در این برنامه حضور دارند گروه های دو یا سه نفره ای هستند که سابقه اجرا در نمایش های «تئاتر آزاد» را دارند و برنامه بیشتر از اینکه مسابقه ای برای استعدادیابی بازیگری باشد به بستری برای پخش آیتم «جُنگ های شبانه» تبدیل شده است که نمایش هایی با ترکیبی از خوانندگی و تقلید صدا و داستان هایی تکراری و سطحی درباره ازدواج، خواستگاری، علاقه یک روستایی به خوانندگی و… را شامل می شود.

منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی

آمار فروش نمایش‌های‌ مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.  
نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۳ هزار و ۴۱۵ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۷۸۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۶۰۴ مخاطب توانست به فروشی معادل ۸۴ میلیون و ۲۷۶ هزار تومان برسد.  
نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۱۱۰ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۵۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی ساعت ۱۸ با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۶ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۹۶ مخاطب، فروشی معادل ۲۱۲ میلیون۲۹۶ هزار تومان داشته است.  
نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۲۰۵ مخاطب به فروشی معادل ۱۳۸ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است،‌ با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۵۱۶ مخاطب به فروشی معادل ۵۳ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان دست پیدا کند. 
نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۲ اجرا، ۳۰۲ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۲۷ میلیون و ۵۱۹  هزار تومان دست یافته است. 
نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۶ اجرا میزبان ۱۲۳ مخاطب بوده و به فروش ۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.    
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است؛ چهارمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۱۵۷ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری،  مبلغ  ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته است. 
همچنین نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان نیز که اجرای خود را از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۱۵ اجرا توانسته است ۴۹۸ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ  ۲۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بفروشد.  
در تالار هنر، نمایش«انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۶ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۶۰۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۴۴ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان دست پیدا کند.    
 
همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۵ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۷۶۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۵۰ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان دست پیدا کند.  
 
نمایشنامه‌خوانی «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری انجام شد، با ۱ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۲۴۴ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانی برسد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دود غلیظ نمایش خانگی در چشم مخاطب!
  • خوشحالی عبدی یک مخاطب خاص داشت (عکس)
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • «آکادمی پرندگان» بیش از ۵۰ میلیون تومان فروخت
  • فروش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • «هفت» نیامده رفت!
  • برنامه سینمایی «هفت» از شبکه نمایش