Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش حوزه های مختلف عملکردی دارد، از بحث سرویس مدارس و ساماندهی آن تا روپوش مدارس، از بحث مراکز مشاوره تا کمک های مالی اولیا به مدارس. از همین رو نشست خبری صبح امروز نورعلی عباسپور مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با سوژه های مختلف خبری و سوال های متنوع خبرنگاران دنبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبنا مشارکت دادن بیشتر اولیا در مسائل مدرسه است

وی در ابتدای نشست خبری با اشاره به همین تنوع فعالیت ها در انجمن اولیا و مربیان از جمعیت ۲۶ میلیون نفری مخاطبان این حوزه خبر داد و گفت: مبنای ما در برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها سند تحول بنیادین است و در زیرنظام مدیریت و راهبردهای سند قرار می گیرد. در این اسناد آنچه مورد توجه و تاکید قرار دارد، مشارکت والدین در نظام تعلیم و تربیت است چرا که برخی از خانواده ها گمان می کنند در ساعاتی که فرزندانشان در مدرسه هستند، مسئولیتی در قبال آنها ندارد. 

وی اضافه کرد: یکی از ایراداتی که همواره به انجمن وارد بوده است این است که انتخابات و ورود انجمن واقعی نیست. از همین رو قصد داریم انتخابات انجمن را به صورت الکترونیکی در ۵ هزار مدرسه برگزار کنیم و در سال های بعد این تعداد را گسترش دهیم. همچنین منشور حقوق والدین نیز تدوین شده است که باید فضایی در مدارس ایجاد شود تا امکان مشارکت والدین در مدرسه ایجاد شود. در سند تحول بنیادین نیز تاکید شده است بخشی از فعالیت های مدرسه را باید خانواده ها به عهده بگیرند.

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش از همین رو تحقق کمک های مالی والدین به مدارس را به دو بخش تقسیم کرد که یک بخش آن مربوط به کمک های تخصصی و مهارتی والدین است که در اختیار مدارس می گذارند و سال گذشته معادل ریالی این کمک های تخصصی و مهارتی معادل ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است و کمک های مالی ۳۴۱ میلیارد تومان.

وی تاکید کرد در راستای حواشی مربوط به کمک های مالی خانواده ها تاکید این مرکز علاوه بر اینکه باید کمک های مالی والدین به مدارسی که فرزندانشان در آن تحصیل می کنند، بسیار کمک کننده است، کمک های تخصصی و مهارتی والدین به مدارس را در اولویت قرار قرار داده اند.

همکاری سه وزارتخانه در بحث سرویس مدارس

عباسپور در ادامه در خصوص بحث سرویس مدارس، تعرفه ها و میزان دانش آموزانی که از این سرویس ها استفاده می کنند و همچنین امنیت آنها، گفت: تصمیم گیری و ساماندهی درباره سرویس مدارس به عهده سه وزارتخانه است. آموزش و پرورش، وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی در این موضوع مسئولیت دارند. قرار است نشست کارگروه ماده ۱۹ آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان هر ماه میان سه وزارتخانه برگزار شود تا مشکلات این حوزه حل شود. در این موضوع تامین خودرو، بیمه و مواردی از این دست جزو وظایف ذاتی شهرداری و وزارت راه است. شهرداری نیز موظف شده است سامانه این موضوع را طراحی کند.

وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در واقع کارفرما و وزارت راه و شهرسازی پیمانکار بحث سرویس مدارس است. تامین خودروی استاندارد برای سرویس مدارس از اولویت های کارگروه ماده ۱۹ است و معرفی شرکت های پیمانکار در این حوزه به عهده شهرداری هاست و تایید آنها به عهده آموزش و پرورش است. اولویت ما هم شرکت هایی است که خانواده ها رضایت بالایی از آنها داشته باشند. 

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش همچنین تامین سرویس مدارس مناطق روستایی را از وظایف راه و شهرسازی دانست و گفت: آموزش و پرورش تنها جایی که بودجه ای برای سرویس مدارس تامین می کند برای سرویس مدارس روستایی است که سال گذشته این رقم ۸۰۰ میلیون تومان بود که ۵۰۰ میلیون تومان آن محقق شد.

وی از شرایط رانندگان سرویس مدارس به داشتن  سن ۲۳ سال تمام، عدم ابتلا به بیماری مسری، نداشتن سوء پیشینه، تاهل و... اشاره کرد و تصریح کرد: همچنین در دستورالعمل آمده سرویس‌هایی چون ون و مینی بوس که بالای چهار نفر ظرفیت دارند باید مراقب های بیشتری در تامین امنیت دانش آموزان داشته باشند.  

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر تامین سرویس کم هزینه برای دانش آموزان افغانستانی که عمدتا دبستانی هستند و از امکان مالی برخوردار نیستند، گفت: می توان این موضوع را در دستور کار قرار داد اما در حال حاضر تسهیلاتی برای این منظور نداریم.

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره گرانی سرویس مدارس که باعث می شود اولیا ترجیح بدهند از سرویس مدارس خارج از مدرسه استفاده کنند، گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد همین سرویس‌هایی که داریم، حمل و نقل توسط آزادبرها صورت می‌گیرد. هرچند توصیه می‌کنیم خانواده‌ها از سرویس‌های مورد تایید استفاده کنند.  چرا که در سال گذشته تنها ۵ مورد حادثه در سرویس مدارس کشور رخ داد که خسارات جدی نداشت در حالیکه در بخش آزاد بر ما تلفات جانی هم متاسفانه داشته ایم. 

وی درباره نصب جی پی اس بر روی سرویس مدارس گفت: در حال حاضر جی پی اس گران است، اما سال قبل در برخی استان ها نصب جی پی اس انجام شد. برای امسال در سامانه سرویس مدارس، اپلیکیشنی طراحی شده است و دستور اکید وزیر این است که همه سرویس مدارس باید این اپلیکیشن را داشته باشند تا خانواده مسیر رفت و برگشت فرزندشان را رصد کنند. البته اجباری روی نصب جی پی اس نیست.  

وی همچنین عنوان کرد که سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز در مناطق شهری و ۴۰۰ هزار دانش آموز در مناطق روستایی از سرویس مدارس استفاده کردند. 

تدوین دستورالعمل لباس فرم مدارس

باسپور همچنین درباره لباس فرم دانش آموزان گفت: امسال ما دستورالعمل لباس فرم مدارس را تهیه می کنیم که در قانون دو راه تهیه دستورالعمل برای لباس فرم یکسان و یا دستورالعمل برای تهیه لباس فرم متنوع وجود دارد. بنای ما نیز تا کنون این بوده که انجمن های مدارس خودشان آزادی عمل در این زمینه داشته باشند. امسال دستورالعملی را نهایی می کنیم که از سال بعد اجرا شود. 

جذب هزار مدرس خانواده در سال تحصیلی جدید

وی به برگزاری دوره‌های آموزشی والدین برای تمام مقاطع تحصیلی اشاره کرد و گفت: دوره‌ها از شهریور شروع می‌شود و تا اسفند ادامه دارد. دوره‌ها غیرحضوری از طریق تلویزیون تعاملی برگزار می‌شود، البته دوره‌های حضوری هم پیش بینی شده است.

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: سال قبل ۱۳۰۰ نفر جذب مدرس خانواده داشتیم و امسال هزار نفر دیگر جذب می‌کنیم. به تدریج کمبودهایی که در حوزه مدرس خانواده داریم برطرف می کنیم اما تاکید ما این است که باید مدرسین خانواده گواهی انجمن اولیا را داشته باشند. سال تحصیلی گذشته با همکاری قوه قضائیه برنامه‌ای اجرا و ۲۳ مهارت برای پیشگیری از آسیب‌ها طراحی کردیم و دوره آموزشی برای مدرسین استانی برگزار شد. قرار است امسال این دوره‌ها در مدارس هم اجرا شود.

وی با اشاره به اینکه امسال کار پالایش مراکز مشاوره که فعالیتی ندارند را در دستور کار دارند با اشاره به افزای ۳۰ مرکز مشاوره در کشور، گفت: ۳۰ درخواست جدید برای راه‌اندازی مراکز در سال جدید داریم. همچنین به دنبال درجه بندی و رفع مشکلات مراکز مشاوره در سال جدید هستیم.در حال حاضر ۳۲۵ مرکز مشاوره داریم و آن دسته از مراکز که امسال امتیازات لازم را در قالب بررسی و رتبه بندی‌ها بدست نیاورند، غیرفعال و تعطیل می‌کنیم و ادامه کارشان منوط به بدست آوردن شاخص‌های لازم می‌شود.عنوان کرد: سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز در مناطق شهری و ۴۰۰ هزار دانش آموز روستایی از سرویس مدارس استفاده کردند. آمار امسال هم پس از تکمیل ثبت نام ها و در شهریور مشخص می‌شود.

کد خبر 4372340 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهر تهران سازمان حج و زیارت بیمه سازمان محیط زیست سازمان تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی سازمان بیمه سلامت محمد علی افشانی حج تمتع آلودگی هوا سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ها در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان