Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

محمد باقر عباسی در گفت‌وگویی با بیان اینکه در ۱۷ دسامبر ۱۹۹۹، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ۱۲ آگوست (۲۱ مرداد ماه) را به عنوان روز جهانی جوانان اعلام کرد، اظهار کرد: روز جهانی جوانان با اندیشه‌ «ساختن یک دنیای بهتر؛ به همراه جوانان» ایجاد شده است. به این بهانه، سازمان ملل از تمام کشورهای دنیا می‌خواهد تا عملاً در راستای توسعه امکانات و منابع به کمک جوانان و برای جوانان تلاش نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان ملل می‌گوید جوانان امروز با شرایط سخت استخدام، امنیت پایین شغلی و کنار گذاشته شدن از تصمیم گیرهای مهم و حتی شراکت در امور، دچار ضعف در باورها و ضعف در اعتماد به نفس خودشان شده‌اند. بنابراین دولت‌ها، نهادهای خصوصی، دانشگاه‌ها و افراد خیرخواه، می‌توانند با فراهم آوردن شرایط کار و دادن فرصت به جوانان، اعمال نفوذ در مؤسسات و … به این قشر مهم و مالک آینده کشور کمک کنند. همچنین با توجه به نقش کلیدی این گروه از افراد در آینده یک کشور، آشنایی با ویژگی های جمعیت شناسی این گروه خالی از لطف نیست.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعاتی جمعیت سازمان ثبت احوال افزود: دوره جوانی به عنوان دوره گذار از وابستگی دوران کودکی به استقلال دوران بزرگسالی نامیده می‌شود. ساده ترین راه برای تعریف این گروه، سن است.سازمان ملل متحد، برای تطابق آماری در مناطق ، بدون تعارض با تعاریف دیگر کشورهای عضو، جوانان را افراد بین ۱۵ تا ۲۴ سال تعریف می‌کند. در ایران نیز، این دوره ۱۵ تا ۲۹ سال تعریف شده است.

 آسیا ؛ قاره‌ای با یک میلیارد و 72 میلیون جوان

۲۵درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل می‌دهند

عباسی در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس اطلاعات سازمان ملل در سال ۲۰۱۸ جمعیت جهان حدود ۷ میلیارد و ۶۳۲ میلیون نفر بوده است که ۲۳.۵ درصد از این تعداد را جوانان (۱۵ تا ۲۹ساله) تشکیل داده‌اند، اظهار کرد: همچنین جمعیت جوان (۱۵ تا ۲۹ساله) در قاره آسیا حدود یک میلیارد و 72 میلیون نفر بوده که حدود ۶۰ درصد جمعیت جوان جهان (۱۵ تا ۲۹ساله) را تشکیل می‌دهد. همچنین۲۵ درصد جمعیت ساکن کشور را جوانان (۱۵ تا ۲۹ساله) تشکیل می دهند.

۱۵درصد جوانان کشور ساکن استان تهران هستند

 

وی ادامه داد: ۱۵.۵ درصد جوانان کشور ساکن استان تهران هستند. همچنین جوانان سیستان و بلوچستان و هرمزگان ۲۸ درصد جمعیت استان‌های خود را تشکیل می‌دهند که بالاترین نسبت در استان بوده و این سهم در گیلان ۲۲ درصد است و پایین‌ترین نسبت در استان است. همچنین در سال ۹۶، ۵۵ درصد نوزادان کشور مادران جوان و ۳۰ درصد پدران جوان داشتند.

 

به گفته وی، بیشترین میانگین سن مادران در زمان ولادت نوزاد خود، با رقم ۳۰ سال مربوط به مادران استان تهران و کمترین میانگین سن نیز مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۵ سال است. این رقم در کشور و بیشتر استان‌ها حدود ۲۸ سال است.

مدیر کل دفتر آمار و اطلاعاتی جمعیت سازمان ثبت احوال در ادامه اظهار کرد: از مجموع ۳۷۶ هزار و ۶۷۸ رویداد مرگ ثبت شده در سال ۱۳۹۶ تعداد ۱۹ هزار و ۳۲۷ مرگ مربوط به جوانان یعنی گروه‌های سنی ۱۵ تا ۲۹ ساله بوده است. همچنین بر پایه دلایل مرگ ثبت شده در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور، مهمترین دلایل مرگ جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال عبارت است از حوادث غیر عمدی با ۴۲.۱۸ درصد، بیماری‌های قلبی و عروقی با ۹.۱۰ درصد، سرطان‌ها و تومورها با ۵.۱۶ درصد، بیماری‌های دستگاه تنفسی با ۴.۵۷ درصد و خودکشی با ۳.۵۷ درصد، بیماری‌های عفونی و انگلی با ۲.۸۳ درصد و خشونت به وسیله دیگران با ۲.۱۴ درصد. در مجموع این دلایل ۶۹.۵۴ درصد از کل دلایل مرگ جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال را شامل می‌شوند.

وی تصریح کرد: بررسی دلایل مرگ برحسب جنس نشان می‌دهد که در این گروه‌های سنی و در هر دو جنس مرد و زن، حوادث غیرعمدی و بیماری‌های قلبی و عروقی به ترتیب رتبه‌های اول و دوم بیشترین علل مرگ ثبت شده را به خود اختصاص داده‌اند. حوادث غیرعمدی در حدود ۴۹ درصد از مرگ های مردان این گروه‌های سنی را به خود اختصاص داده است که در زنان این رقم حدود ۲۶ درصد است.

عباسی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۶ تعداد ۴۰۹ هزار و ۵۲۹ مرد جوان و ۴۵۵ هزار و ۶۶۸ زن جوان (۱۵ تا ۲۹ ساله) ازدواج کردند، اظهار کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان در سال گذشته ۲۷.۳ و برای زنان ۲۳.۲ سال است. همچنین بیشترین میانگین سن ازدواج بار اول مردان مربوط به استان تهران ( با ۲۹.۲ سال) و کمترین مقدار مربوط به استان خراسان رضوی (با ۲۴.۹ سال) است. برای زنان نیز بیشترین رقم میانگین سن در استان تهران و کمترین به استان سیستان و بلوچستان به ترتیب ۲۵.۵ و ۲۱ سال است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: جمعیت روز جهانی جوان سازمان ثبت احوال کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۳۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود

بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست 10 اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد.

این مؤسسه بین‌المللی مستقر در واشنگتن پیش بینی کرد که سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP)  در سال 2029 به 1.98 درصد کاهش خواهد یافت در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته میلادی این رقم را 2.2 درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی های این صندوق نشان می دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال 2029 بالای 4 درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی دولت این کشور از 115 درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) فراتر رود.

بدتر شدن مشکلات اقتصاد فرانسه با افزایش کسری تجاریپاریس: اقتصاد فرانسه به دلیل افزایش قیمت گاز در خطر است

کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال 2024 فرانسه، نسبت به تضاد بالقوه آن با قوانین مالی اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده بود که چشم انداز فعلی خطر تعدیل منفی از سوی آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس داده‌هایی که توسط این سازمان در ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انتظار می‌رود که سهم بریتانیا از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال 2029 بر حسب برابری قدرت خرید، 2.2 درصد باشد و این کشور دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.

در همین حال، پیش بینی می شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم آن در پنج سال آینده به 2.09 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود که پنج کشور اصلی تشکیل دهنده ساختار اقتصاد جهانی تا سال 2029، کشورهای چین (19.48 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان)، ایالات متحده (14.72 درصد)، هند (9.23 درصد)، ژاپن (3.21 درصد) و اندونزی (2.79 درصد) باشند.

همچنین انتظار می‌رود که آلمان (2.77%)، روسیه (2.71%) و برزیل (2.19%) در میان ده کشور برتر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • هوادار ۳-مس سونگون۱: صعود تیم مسعود به یک چهارم