Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه گفت: این بانک با رویکرد کمک به توسعه اقتصادی، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی در کشور ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار قرارداد ارزی و ۷۲ هزار و ۲۰۱ میلیارد ریال قرارداد ریالی با صندوق توسعه ملی انعقاد کرده است. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰ اقتصادی اقتصاد ایران پول | ارز | بانک نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، مصطفی پرتوافکنان ضمن اعلام این مطلب افزود: بانک سپه با امضای این قراردادها بخش قابل‌توجهی از منابع صندوق توسعه ملی را در مسیر توسعه کشور سوق داده و در تبدیل عواید ناشی از فروش نفت و گاز به ثروت‌های ماندگار و سرمایه‌های مولد در ایران گام مهمی برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* قرارداد 12.5 میلیارد دلاری بانک سپه با صندوق توسعه ملی

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه مجموعه قرارداد ارزی انعقاد شده بین این بانک و صندوق توسعه ملی را 12 میلیارد و 500 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: بخش قابل‌توجهی از این رقم گشایش و 2 میلیارد و 285 میلیون دلار آن پرداخت‌شده است.

* 72 هزار و 201 میلیارد ریال قرارداد ریالی

پرتوافکنان در موردقرارداد ریالی بانک سپه با صندوق توسعه ملی اظهار داشت: این بانک برای کمک به توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی از محل منابع صندوق توسعه ملی قرارداد 47 هزار و 201 میلیارد ریال قرارداد عاملیت منعقد کرده است که برای پرداخت 13 هزار و 500 فقره تسهیلات اختصاص می‌دهد.

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه ادامه داد: این بانک همچنین با صندوق توسعه ملی قراردادهای سپرده‌گذاری به مبلغ 25 هزار میلیارد ریال برای 1700 فقره تسهیلات امضاء کرده است.

* تأمین 11 میلیارد دلار منابع ارزی برای بخش نفت و گاز

پرتوافکنان بانک سپه را یکی از بانک‌های تأثیرگذار در توسعه صنعت نفت و گاز کشور دانست و خاطرنشان کرد: تأمین مالی صنایع بالادستی و پروژه‌های مهم حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاهی توسط بانک سپه به‌ویژه در میدان‌ها مشترک ضمن کمک به افزایش درآمد ملی از تضییع حقوق کشور در این میدان جلوگیری می‌کند.

وی ضمن اشاره به طرح‌های مهم در حال اجرای با حمایت بانک سپه در حوزه نفت و گاز، گفت: بر اساس مبلغ مصوب در قراردادهای بین بانک سپه و صندوق توسعه ملی این بانک 9 میلیارد و 500 میلیون دلار منابع مالی طرح‌های حوزه نفت و گاز و یک میلیارد و 528 میلیون دلار پروژه‌های بخش پتروشیمی را تأمین می‌کند.

* ایجاد 6200 شغل در حوزه نفت و گاز با حمایت بانک سپه

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه بابیان اینکه بخش قابل‌توجهی از این منابع صرف راه‌اندازی طرح‌ها در مناطق کم برخوردار می‌شود، افزود: از محل تأمین مالی پروژه‌های حوزه نفت و گاز و 5 هزار و 300 و در بخش پتروشیمی 900 شغل ایجادشده است.

* اجرای بزرگ‌ترین طرح سندیکایی نظام بانکی کشور با محوریت بانک سپه

پرتوافکنان گفت: هم‌اکنون پروژه‌های شرکت پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس یکی از اثرگذارترین طرح‌های ملی کشور از طریق بزرگ‌ترین طرح سندیکایی نظام بانکی کشور با محوریت بانک سپه در حال اجراست.

وی افزود: طرح شرکت پالایش گاز بیدبلند 2 علاوه بر کمک رونق اقتصادی و توسعه منطقه کمتر توسعه‌یافته از هدر رفت گازهای غنی چاه‌های نفت، گاز جلوگیری می‌کند.

* کمک به تأمین برق کشور

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه در موردحمایت این بانک از تولید برق در کشور، اظهار داشت: در حال حاضر بانک سپه با اختصاص 570 میلیون دلار منابع به طرح‌های بزرگ تولید برق نظیر ماهتاب کاسپین، هریس و امثال آن‌ها نقش مهمی در افزایش میزان برق تولیدی کشور دارد.

* پشتیبانی از آب‌رسانی از طریق مشارکت در شیرین سازی آب خلیج‌فارس

پرتوافکنان گفت: بانک سپه با اختصاص هزار و 300 میلیارد ریال منابع به پروژه بزرگ ملی شیرین سازی و خط انتقال آب گام مهمی در آب‌رسانی به استان‌های هرمزگان، کرمان و یزد داشته است.

وی افزود: بانک سپه در قالب کنسرسیوم بانکی متشکل از 90 بانک کشور برای تأمین مالی طرح شیرین سازی آب خلیج‌فارس 516 میلیارد و 490 میلیون ریال اختصاص داده است.

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه خاطرنشان کرد: همچنین بانک سپه 13 درصد از منابع موردنیاز طرح انتقال آب خلیج‌فارس در قالب طرح سندیکای بانکی را تأمین خواهد کرد.

* مشارکت در تأمین آب شرب و صنعتی 48 شهر در کشور

پرتوافکنان اظهار داشت: طرح تأمین ورق و لوله‌های فولادی به‌منظور اجرا و تکمیل تأمین آب شرب و صنعتی 48 شهر از دیگر اقدامات بانک سپه در کمک به اجرای پروژه‌های آب‌رسانی در کشور است.

وی یادآور شد: بانک سپه برای آب‌رسانی به 48 شهر در کشورمان پرداخت 6 هزار و 528 میلیارد ریال تسهیلات را مصوب کرده است.

* پرداخت 1000 فقره تسهیلات برای بازسازی بافت فرسوده شهری

پرتوافکنان درباره میزان منابع اختصاص‌یافته برای بافت فرسوده شهری، گفت: بانک سپه از محل منابع داخلی خود 1000 فقره تسهیلات به‌منظور بازسازی بافت فرسوده شهری و 200 فقره وام برای ودیعه مسکن به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: بانک سپه از محل قراردادهای صندوق توسعه ملی و منابع داخلی خود به توسعه بخش‌های آب و کشاورزی، صنعت و معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی کمک کرده است.

* توجه به بخش آب و کشاورزی

عضو هیئت‌مدیره ضمن تأکید بر اهمیت توسعه بخش و آب و کشاورزی، تصریح کرد: بانک سپه با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح‌های دارای توجیه اقتصادی در اقصی نقاط کشور حمایت می‌کند.

وی افزود: حمایت از احداث بزرگ‌ترین باغ مرکبات، انگور و خرما و احداث سد خاکی در شهرستان قصر شیرین در نقطه صفر مرزی و کمک به راه‌اندازی واحد بزرگ پرورش گاو شیری در استان قزوین ضمن اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای صدها نفر به تأمین امنیت غذایی کشور هم کمک می‌کند.

پرتوافکنان ادامه داد: بانک سپه برای احداث دو واحد یادشده 2 هزار میلیارد ریال منابع اختصاص داده است.

* از بخش گردشگری غافل نشدیم

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه در موردحمایت بانک سپه از بخش گردشگری، اظهار داشت: به‌منظور ایجاد زیرساخت‌های گردشگری با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری 50 طرح در مناطق مختلف کشور با تسهیلات 7 هزار و 250 میلیارد ریالی بانک سپه در حال اجراست.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,79/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۴۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچنین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

به گفته سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

مسعود سرلک مدیر حقوقی شرکت مهندسی توسعه گاز ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح دعوای مجلس با شرکت هندوستانی گفت: در سال ۱۳۹۲ این قرارداد منعقد شد و مبنی ساخت و فروش ورق فولاد توسط شرکتی هندی به ایران بود.

وی ادامه داد: قراردادی سه ساله برای خرید ۲۵۰۰ میلیون تن فولاد و به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار منعقد شد که سازنده ورق فولاد زمان واریز پول اعلام کرد که بانک‌های هندوستان مشمول تحریم‌ها هستند و باید شرکت S.R.Oپول را به جای نفت به حساب شرکت تولید ورق فولاد پرداخت کند.

مدیر حقوقی شرکت مهندسی توسعه گاز ایران خاطر نشان کرد: مبلغ اول قرار داد ۱۲۵ میلیون دلار بود که از محل فروش نفت پرداخت شد و نیمی از تعهدات را انجام دادند اما پس از مدتی شرکت تولید کننده ورشکسته شد و امکان تولید ورق فولاد را نداشت و بدون در نظر گرفتن مطالبات ایران در رویه ورشکستگی قرار گرفت و منحل شد. به همین دلیل ایران نه توانست پولی دریافت کند و نه کالا.

سر لک خاطر نشان کرد: در تعهداتی که در قرارداد منعقد شده بود بندی وجود داشت مبنی بر آنکه اگر طرفین با مشکلی مواجه شدند می‌توانند آن را به داوری بفرستند اما به دلیل اینکه شرکت ایرانی دولتی بود بر اساس اصل ۱۳۹ قانون اساسی صلح دعاوی راجع به اموال عمومی و دولتی یا ارجاع آن به داوری در هر مورد موکول به تصویب هیئت وزیران است و باید به اطلاع مجلس برسد. در مواردی که طرف دعوی خارجی باشد و در موارد مهم داخلی باید به تصویب مجلس نیز برسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پس از این اختلاف به نتیجه نرسیدیم اکنون درخواست داوری داده ایم که در هیئت وزیران بررسی شده وو پس از دریافت موافقت نامه‌ها و مجوزها می‌توانیم طرح دعوا کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که در صورت دریافت غرامت مبلغ آن را چقدر پیش بینی می‌کنید، خاطر نشان کرد: پیش بینی ما این است که ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد آن دریافت کنیم.

به گفته این مقام مسؤول اکنون وکیل‌ها و داوران مشخص شده‌اند و پیش بینی می‌کنیم که در این دعوا برنده شویم.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است و اکنون ایران با گذشت ۱۰ سال می‌خواهد این موضوع را به داوری بین‌المللی بگذارد و مطالبات خود را دریافت کند.

کد خبر 6099104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند