Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا صباری‌فرد، مسئول اجرایی مرکز جامعه بیت‌الزهرا(س) در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ گفت: فعالیت‌های تیرماه این مرکز همزمان با برنامه‌های اجرایی دهه کرامت آغاز شد که در ادامه مختصر به برخی از آنها اشاره می‌شود.
وی ادامه داد: در تاریخ 18 تیرماه، مراسم شهادت امام جعفر صادق(ع) به همراه جلسه نقد و بررسی با موضوع ابعاد شخصیتی آن حضرت، مسائل روز و مشاوره با سخنرانی انتصاریان، بیان احکام، مصیبت‌سرایی و غیره برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صباری‌فرد ادامه داد: در تاریخ 24 تیرماه نیز جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر با اجرای برنامه‌هایی چون قرائت قرآن، زیارت‌نامه آن حضرت، جشن تکلیف چند تن از قرآن‌آموزان، نمایش طنز، اجرای سرود، تواشیح، هم‌خوانی، اجرای مسابقات مختلف به صورت حضوری و سخنرانی غیاثی از جامعةالزهرا قم برگزار شد.
وی با اشاره به اجرای برنامه «نذر فرهنگی» از سوی این مؤسسه تصریح کرد: در حاشیه مراسم روز دختر، ویژه‌برنامه «نذر فرهنگی» با اهدای روسری به دختران نونهال و نوجوان به نیت شهدا اجرا شد.
مسئول اجرایی مرکز جامعه بیت‌الزهرا(س) تصریح کرد: در دهه کرامت، از دختران محجبه قرآن‌آموز با پوشش چادر با اهدای هدیه تجلیل شد. همچنین برگزاری کارگاه تفسیر ترتیبی قرآن ویژه عموم، مدیحه‌سرایی، احکام، قرائت دعای کمیل، زیارت عاشورا و غیره از دیگر برنامه‌های این مرکز در تیرماه بود.

صباری‌فرد به دیگر برنامه‌های این مرکز اشاره کرد و گفت: برگزاری دعای ندبه، آل‌یس و سخنرانی با موضوع زندگی و ویژگی‌های زندگی امام رضا(ع)، اجرای برنامه ویژه نونهالان دختر، اجرای برنامه دهه کرامت در کلاس نوجوانان دختر و پسر قرآن‌آموز، دعای توسل، برگزاری جلسه‌ای با موضوع تلفیق تفسیرقرآن و بررسی ابعاد زندگی امام رضا(ع) و نقش آن حضرت در جامعه آن زمان و مقایسه با زمان حال از دیگر برنامه‌های قرآنی ـ فرهنگی این مؤسسه بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ویژه‌برنامه‌های طرح تابستان شامل برگزاری دوره‌های آموزش قرآن، مداحی، فعالیت‌های فرهنگی و غیره برای قرآن‌آموزان و علاقه‌مندان است که هم‌اکنون با استقبال خوبی از سوی مخاطبان برگزار می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی جامعه بیت الزهرا دوره های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمدباقر هنربر در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان میانه گفت: از این تعداد ۱۰ طرح با یک میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان اعتبار برای روستا‌های فاقد دهیاری و پنج طرح با اعتبار ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای روستا‌های عشایرنشین مصوب و تخصیص یافته که در حوزه راه و آب است.

وی ادامه داد: علاوه بر این طرحها ۱۵ پروژه دیگر که پیشرفت بیش از ۶۰ درصد دارند با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومان در حوزه‌های آب، راه، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن تکمیل خواهد شد.

فرماندار میانه با اشاره به لزوم تهیه سند توسعه متوازن استان، از ادارات خواست تا در کمترین زمان، در حوزه فعالیت خود، این سند را تهیه و به فرمانداری ارائه دهند.

مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اجرای طرح "تکام" به عنوان سند تحول بنیادی به منظور توانمند سازی مردم روستا و بهره مندی از ظرفیت روستاها گفت: اجرای این طرح در روستا‌های استان کاملا کاربردی، عملیاتی و میدانی است و نوع دخالت دستگاه‌های اجرایی در این طرح مردم پایه، بر مبنای این طرح خواهد بود.

محمد اسکندری با بیان اینکه برخی دهیاران فعالیت سنتی داشته اند و از وضعیت، امکانات و توانمندی‌های روستاهایشان بی اطلاع هستند افزود: دهیاران باید ضمن شناخت قابلیت‌های توسعه‌ای روستاها، طرح‌های جدید، ابتکاری و مفید ارائه دهند.

وی  افزود: در ۲۷ ماه اخیر نزدیک به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به دهیاری‌های استان تزریق شده در حالی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ این مبلغ تنها هشت میلیارد تومان بود به همین دلیل نباید مبالغ به صورت راکد در حساب دهیاری‌ها بماند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار بی خانمان در پی تخریب دو هزار خانه در مرکز غزه 
  • ازدواج فامیلی عاملی برای افزایش آمار معلولان
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید قاسمی در آران و بیدگل
  • اینفوگرافیک | احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل اتصال به جاده قدیم قم _کاشان و کمربندی کاشان
  • دو خبر فرهنگی از آران و بیدگل
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • هنرمندان؛ مشکلات خود را با استاندار در میان گذاشتند
  • تاکید استاندار مازندران بر رفع مشکلات و تسهیل فعالیت هنرمندان
  • روایتی از توصیف جالب رهبر انقلاب از مجری سرشناس تلویزیون