Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس اندیشکده سلطنتی «چتم هاوس» در انگلستان در واکنش به دعوت سفیر آمریکا برای ملحق شدن لندن به واشنگتن و خروج از برجام گفت که انگلیس از پیش‌قدم‌ها در حفظ برجام بوده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سایمون فریزر» معاون رئیس اندیشکده سلطنتی «چتم هاوس» انگلستان در واکنش به درخواست آمریکا برای حمایت انگلیس از آمریکا در خروج از برجام، گفت: واشنگتن در حالی تلاش برای فشار به ایران را «کارزاری جهانی» می‌خواند که متحدان غربی و کشور‌های مهم جهان را در این کارزار با خود همراه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فریزر روز یکشنبه در حساب کاربری خود در توییتر خطاب به «وودی جانسون» سفیر آمریکا در انگلستان که خواسته بود لندن به جای حمایت از موضع اتحادیه اروپا در قبال ایران، از موضع واشنگتن در خروج از توافق هسته‌ای حمایت کند، تاکید کرد که انگلیس از امضاکنندگان برجام است و اتحادیه اروپا و ناتو واشنگتن را در فشار به ایران همراهی نمی‌کنند.

معاون رئیس چتم هاوس در واکنش به اینکه جانسون فشار به ایران را «کارزاری جهانی» خوانده، با لحنی تمسخرآمیز نوشت: «یک مشکل کوچکی هست... انگلستان همین حالا عضو یک ابتکار بین‌المللی درباره ایران است که ایالات متحده به صورت یکجانبه از آن کنار کشید. بعید است "تلاش جهانی" شما متحدان اصلی یعنی اتحادیه اروپا و ناتو، یا روسیه، چین یا هند را شامل شود.»

وودی جانسون طی نامه‌ای به روزنامه تلگراف خطاب به لندن درباره ایران گفته بود: «آمریکا در حال افزایش فشار‌های خود بوده و می‌خواهد انگلیس را در کنارش ببیند. زمان خروج از توافق معیوب ۲۰۱۵ فرا رسیده است... ما از بریتانیا می‌خواهیم که از قدرت و نفوذ دیپلماتیک قابل توجه خود استفاده کند و به ما پیوندد، آنهم زمانی که ما اقدامات قاطع جهانی برای رسیدن به یک توافق واقعا جامع را رهبری می‌کنیم».

جانسون با تعیین ضرب‌الاجل صریح برای شرکت‌های انگلیسی جهت توقف تجارت با ایران، هشدار داد که در غیر اینصورت، با «عواقب جدی» در معاملات با آمریکا مواجه خواهند شد.

حدود یک هفته پیش «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس تفاهمنامه اجرای قوانین مسدودساز اتحادیه اروپا در برابر تحریم‌های آمریکا را به صورت مشترک با دیگر کشور‌های باقی‌مانده در برجام امضا کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در تاریخ ۱۸ اردیبهشت آمریکا را از برجام اعلام کرد. وی گفت که تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر جدید در بازه ۹۰ تا ۱۸۰ روزه علیه ایران باز خواهند گشت. واشنگتن در تلاش بود با تهدید کشور‌های واردکننده نفت ایران، صادارت نفت ایران را به صفر برساند، با این وجود بسیاری از کشور‌ها اعلام کرده‌اند از تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران پیروی نمی‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکنش تمسخرآمیز درخواست ضدایرانی آمریکا چتم هاوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال‌های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

 «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: «من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم، اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفتگو با ایرنا درباره برخی ادعا‌ها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشور‌های عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه‌ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق‌های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرف‌هایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می‌شود، دیدگاه‌ها شنیده می‌شود و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌گردد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی توماج صالحی
  • واکنش سفیر روسیه در آمریکا به کمک‌های جدید به اوکراین
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • فرار اسب‌های گارد سلطنتی انگلیس + فیلم
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم