Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:47:24 GMT

نظارت وزارت ارشاد بر آگهی های «پرستاری» در رسانه ها

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۸۱۱۳

نظارت وزارت ارشاد بر آگهی های «پرستاری» در رسانه ها

به گزارش خبرنگار مهر، در پی مکاتبه صورت گرفته توسط رئیس کل سازمان نظام پرستاری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با استفاده از عنوان «پرستار» برای مراقبین بیماران، سالمندان و یا کودکان در منزل در آگهی های تبلغاتی و یا برخی اخبار رسانه ها، مدیر کل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد طی نامه ای مقرر نمود که از این پس آگهی هایی که به موجب قوانین و مقررات کشور، فاقد پروانه فعالیت از سازمان نظام پرستاری باشند به صورت دوره ای رصد و به همراه مدارک و مستندات لازم (نشریه، آگهی نامه) به منظور رسیدگی در اختیار دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید نصیری معاون حقوقی و امور مجلس سازمان نظام پرستاری در این رابطه، به خبرنگار مهر، گفت: پرستاری یک رشته تحصیلی در سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و PHD در گرایش های مختلف است که دوران تحصیلی آن هم طراز برخی رشته های پزشکی است. بنابراین پرستاری یک حرفه کاملا تخصصی و نیازمند دانش، آگاهی و مهارت های خاص است. این در حالی است که به علت ناآگاهی و برخی غفلت ها عنوان «پرستار» برای برخی افراد مراقب و بدون دانش و فاقد تحصیلات آکادمیک بکار برده می شود که این امر تبعات منفی بسیار زیادی را تا کنون برای حرفه پرستاری و مردم در پی داشته است.

وی ادامه داد: بکار بردن واژه «پرستاری» در معنای ظاهری و در خلاء توجه فرهنگستان زبان که منجر به سوءاستفاده هایی از این موضوع و هزینه های گزاف جانی و مالی برای گیرندگان خدمت شده است، موجب گردید رئیس کل سازمان نظام پرستاری طی مکاتباتی با وزیر ارشاد و برشماری خطرات و صدماتی که مردم با اعتماد به رسانه و آگهی های تبلیغاتی و استخدامی با آن رو برو هستند، خواستار رسیدگی جدی به موضوع شود.

نصیری افزود: خوشبختانه وزارت ارشاد نیز در این راستا همکاری بسیار خوبی با سازمان نظام پرستاری به عمل آورد.

وی گفت: انتظاری که از رسانه ها، اشخاص برجسته سیاسی و اجتماعی و از فرهنگستان زبان فارسی می رود این است که در بکار بردن عنوان «پرستار»، به معنای قانونی آن توجه کنند چراکه پرستاری در حقیقت هنر و علم مشتمل بر فعالیت ها و مهارت های مرتبط با علوم پایه اجتماعی، فیزیکی، اخلاقی و آگاهی در زمینه اصول علمی و مهارت های حرفه ای مراقبت، درمان و آموزش به بیماران، است.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان نظام پرستاری، در پایان ضمن تشکر و قدر دانی از دیدگاه مسئولانه وزارت ارشاد، تصریح کرد: از همکاران در هیئت مدیره ها درخواست دارم مطابق اعلام وزارت ارشاد، در رصد و گزارش آگهی های مربوط به پرستاری، با سازمان همکاری، اهتمام و جدیت لازمه را داشته باشند.

کد خبر 4372648 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پرستار سازمان نظام پرستاری وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو سرطان تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت و درمان پرستار اهدای خون دیابت زنان چاقی بیمارستان زوال عقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، پیمان جبلی امروز و در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر برخی حواشی و اظهارات مطرح شده در روز‌های اخیر پیرامون وضعیت پرداخت‌ها در حوزه نمایش خانگی افزود: به طور کلی تنظیم‌گری در این حوزه شامل اقتصاد و وضعیت مالی طرح های تولیدی هم می‌شود.
وی افزود: سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر علاوه‌بر وظیفه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی، وظیفه تنظیم‌گری و نظارت بر فرایند‌های اقتصادی این حوزه را نیز برعهده دارد.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه فرایند‌های اقتصادی در حوزه نمایش خانگی باید به گونه‌ای باشد که فعالان خرد در این حوزه هم بتوانند فعالیت کنند گفت: ساترا در حال بررسی این موضوع است و نتایج بررسی‌های ساترا و برنامه‌هایش جهت اقدام لازم، ارائه خواهد شد. جبلی همچنین درباره نحوه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی گفت: با ریل‌گذاری قانونی درستی که انجام شده سازمان صداوسیما از طریق ساترا موظف به نظارت بر محتوای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در حوزه نمایش خانگی است و فضای همکاری و تعامل نسبتا خوبی بین تهیه‌کنندگان، سکو‌ها و ساترا وجود دارد.
وی تأکید کرد که برای جلوگیری از تخلفات احتمالی باید آیین‌نامه‌ها و قوانین تکمیلی به کمک حوزه تنظیم‌گری بیایند و پیگیری‌ها در این زمینه ادامه دارد.
رئیس رسانه ملی درخصوص عملکرد رسانه ملی در پوشش خبری عملیات «وعده صادق» گفت: از لحظات اولیه شروع این عملیات و براساس آمادگی‌های ایجاد شده و برنامه‌ریزی‌های قبلی و تقسیم وظایف میان حوزه‌های مختلف محتوایی سازمان، عملیات گسترده رسانه‌ای پوشش جامع این عملیات غرورآفرین آغاز شد.
وی از پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته این عملیات گفت: شبکه‌های مختلف صداوسیما، حوزه خبر و نیز شبکه‌های برون‌مرزی متناسب با وظایف تعریف‌شده به پوشش جامع تصویری، اطلاعاتی و تحلیلی این عملیات پرداختند که این روند تا کنون هم در برنامه‌های مختلف ادامه دارد.
جبلی پوشش عملیات وعده صادق و نیز اقدام فوری و مؤثر صداوسیما در پوشش حادثه صبح جمعه گذشته در اصفهان را مصداق روشن به دست گرفتن «روایت اول» در رویداد‌های مهم دانست و گفت: آثار و نتایج این حضور فوری و مؤثر رسانه ملی مبتنی بر آمادگی‌های قبلی، در جریان‌سازی و تأثیر بر افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و در درون رژیم صهیونیستی مشهود است.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم