Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با سفر به شهرستان پیشوا با حسین عباسی فرماندار این شهرستان دیدار کرد و انتصاب وی را تبریک گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران نیوز،  فرماندار شهرستان پیشوا در این دیدار گفت: توسعه کشت گلخانه ای در شهرستان های دیگر نیازمند فرهنگ سازی است تا مردم نسبت به آن اقبال نشان دهند اما این فرهنگ در پیشوا حاکم بوده و رغبت لازم میان مردم نسبت به آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین عباسی خاطرنشان کرد: فرمانداری، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های شهرستان به عنوان مجموعه های دولت در کنار هم بوده و با تلاش و خدمات خود ذائقه مردم را شیرین خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: تقویت بخش کشاورزی منجر به تقویت بخش اشتغال می شود اما با توجه به تمرکز اتباع در پیشوا، بخش عمده ای از ظرفیت کشاورزی منطقه در دست آنهاست که برای جایگزینی هموطنان جویای کار برنامه هایی ارائه خواهیم کرد.

فرماندار شهرستان پیشوا گفت: در نظر داریم جهاد کشاورزی، مرکز آموزش فنی و حرفه ای و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برای ارائه آموزش های لازم در بخش کشاورزی وارد عرصه کنیم تا از فرصتی که به واسطه وجود گلخانه ها در این منطقه است به خوبی بهره کافی برده شود.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران نیز با بیان اینکه هر هکتار گلخانه برای ۵ الی ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می کند، بیان کرد: استان تهران ۲۵ الی ۳۰ درصد گلخانه های کشور را در خود جای داده است و در این میان شهرستان پیشوا با حدود ۱۲۰۰ هکتار گلخانه، یک سوم از سه هزار هکتار گلخانه های استان تهران را داراست.

ذوالفقاری وجود گلخانه های کشاورزی را فرصتی برای شهرستان پیشوا دانست و گفت: راه اندازی بارانداز صادراتی محصولات کشاورزی و فعال کردن تعاونی گلخانه داران با هدف فراهم سازی بستر صادرات، کوتاه کردن دست واسطه ها و ایجاد رونق اقتصادی در پیشوا ضروری است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه گلخانه سازی سبزی و صیفی در پیشوا تبدیل به یک فرهنگ شده است، خاطرنشان کرد: رونق پیشوا در کشاورزی است و باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که در یک پروسه ۴ الی ۵ ساله گلخانه های پیشوا را به دو برابر افزایش دهیم.

وی ادامه داد: افزایش قیمت ارز علیرغم مشکلات فراوان، یک فرصت برای گلخانه داران در بحث صادرات محصول است.

ذوالفقاری اظهار کرد: اگر بتوانیم سیاستگذاری مناسبی داشته باشیم افزایش قیمت دلار یک فرصت طلایی برای بخش کشاورزی است؛ این فرصت نه برای کشاورزی در فضای باز بلکه برای کشاورزی در فضای گلخانه است تا بتوانیم محصولات را صادر کنیم.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران افزود: در حال حاضر نیز محصولات کشاورزی پیشوا صادر می شود اما بخشی از سودی که باید به گلخانه دار برسد تا کار خود را توسعه دهد نصیب واسطه ها می شود.

ذوالفقاری در پایان سخنان خود، راه اندازی یک واحد کارتن سازی را در کنار راه اندازی بارانداز صادراتی و فعال کردن تعاونی گلخانه داران در پیشوا ضروری دانست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  عنوان کرد: این آموزش‌ها به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر دوره در یک هزار و ۳۷۰ دوره آموزشی و ۳۶۹ حرفه آموزشی ارایه شده‌است.

او ادامه داد: ۱۰ هزار و ۹۸۱ نفر ساعت مربوط به آسیب دیدگان اجتماعی، ۶ هزار و ۷۱۶ نفر ساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۵۲۵ نفر ساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۸ هزار و ۷۹۹ نفر ساعت مربوط به دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۱۰۴ هزار و ۸۷۴ نفر ساعت مربوط به دانش آموزان و ۵۳ هزار و ۹۹۱ نفر ساعت مربوط به دانشجویان بوده‌است.

به گفته عرب، ۷۶ هزار و ۹۴ نفر ساعت مربوط به زنان خانه‌دار، ۷۲ هزار و ۵۰۵ نفر ساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۱۳۷ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت مربوط به زندانیان، ۵۳ هزار و ۴۷۳ نفر ساعت مربوط به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، ۱۰۷ هزار و ۶۸۰ نفر ساعت مربوط به ساکنان مناطق روستایی، ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۱۴۸ هزار و ۹۳۷ نفر ساعت مربوط به بنگاه‌های اقتصادی و ۱۱ هزار و ۶۵۹ نفر ساعت مربوط به عشایر می‌باشد.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  گفت: همچنین ۶ هزار و ۱۸۶ نفر ساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر ساعت مربوط به متقاضیان مهارت‌آموزی، پنج هزار و ۵۲۰ نفر ساعت مربوط به مشمولان بیمه بیکاری و ۴۲ هزار و ۵۲۳ نفر ساعت مربوط به معتادان بهبود یافته‌است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  یادآورشد: از مجموع ۱۹ گروه هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور، به ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارایه می‌شود؛ گروه هدف ساکنین مناطق محروم مرزی در استان قم، مصداق ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد