Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

 به نقل از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، عباس آخوندی در چهل و هفتمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری افزود: بافت های فرسوده شهری دارای ثروت‌های اقتصادی، اجتماعی، هویت و اصالت هستند و باید در حوزه شهری مورد توجه قرار گیرند.
به گفته آخوندی، هنگام احیای بافت های فرسوده شهری، ساکنان می‌توانند در آن مناطق جذابیت گردشگری بیشتری ایجاد کنند و این پیامد ایجاد ثروت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحث بازآفرینی شهری و بافت‌های ناکارآمد در حوزه اجتماعی مهم‌ترین مسئله کشور محسوب می‌شود و امروز یک سوم جمعیت شهری ایران در این مناطق ساکن هستند.
آخوندی خاطرنشان کرد : مساله بازآفرینی، حوزه اجتماعی و مشکلات مربوط به آن اختصاص به ستاد ملی بازآفرینی شهری ندارد، بلکه مساله اصلی تمام کشور محسوب می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیش از 90 درصد مسائل در حوزه مسکن و شهرسازی تا 10 سال آینده مربوط به موضوع های اجتماعی است، گفت: تاکنون در کشور بر سر رفع مسائل اجتماعی موجود به وحدت نظر نرسیده‌ایم و نسبت به آن رویکردهای متعددی وجود دارد.
آخوندی گفت: بررسی نتایج 47 جلسه برگزار شده در ستاد ملی بازافرینی نشان می دهد که اکنون این هم نظری در سطوح میانی کشور تا حدی دیده شده و جلسات ستاد به طور منظم در شهرستان‌ها و استان‌ها در حال برگزاری است، اما در سیاست‌گذاری‌ها در سطح ملی هنوز هدف مورد انتظار محقق نشده است.

223223

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عباس آخوندی گردشگری ثروت ایران مشکلات مسکن ایران راه و شهرسازی عباس آخوندی گردشگری مسکن پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است