Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران از ادامه تفاهمنامه همکاري بين ايران و ترکيه خبر داد که بر اساس آن سرمايه گذاران ترکيه اي براي ساخت 10 هتل به ايران سفر خواهند کرد.
علي اصغر مونسان، معاون رئيس جمهوري ايران و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در نشست خبري خود با رسانه هاي خارجي در ايران در پاسخ به خبرنگار خبرگزاري آناتولي درباره سرنوشت ساخت 10 هتل 5 ستاره از سوي سرمايه گذاران ترکيه اي گفت: تفاهم نامه اي بين سازمان ما با وزارت فرهنگ ترکيه وجود دارد و بر اساس آن سرمايه گذاران ترکيه اي 10 هتل در ايران مي سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي در ادامه با بيان اينکه اين مساله از سوي ايران پيگيري مي شود ادامه داد: اين مساله انجام مي شود و ديداري که با وزير وقت ترکيه داشتيم قرار بر اين شد بند نفاهم نامه اجرايي شود.

به گفته مونسان مقرر شد ايران 10 مکان براي ساخت هتل در نظر بگيرد و سرمايه گذاران ترکيه اي سفري به ايران داشته باشند و مکان ها را ببيند.

مونسان با اشاره به اينکه ورود گردشگر ترکيه اي به ايران 28 درصد رشد داشته است گفت : ما در امر تبيليغات در ترکيه بايد بيشتر کار کنيم و تا به نقطه توازن تعداد گردشگر برسيم. با تدابير و ارائه تسهيلاتي که از موضوعاتي بود که بين ما و طرف ترکيه اي صحبت شد تا کنون 28 درصد رشد گردشگر ترکيه اي به ايران داريم. با توجه به قرابت فرهنگي گردشگران ترکيه اي استقبال بيشتري براي سفر به ايران خواهند داشت.

معاون رئيس جمهوري ايران همچنين درباره تاثير بازگشت تحريم ها بر سرمايه گذاري خارجي توضيح داد: تحريم ها، يکجانبه از سوي آمريکاست. بسياري از کشورها از جمله ترکيه از آن تبعيت نمي کنند. بنابراين مشکلي براي سرمايه گذران وجود ندارد.

در حقيقت با تجربه تحريم هاي قبل که از سوي سازمان ملل بود و حجم گسترده داشت تاثير زيادي در گردشگري ما نداشت. الان هم از امريکا توريست زيادي نداريم. اختلالاتي در ابتدا با فضاي تبليغاتي ايجاد مي شود که به نظر مي رسد گذراست.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي ايران درباره لغو شدن پروازهاي مستقيم اروپايي بعد از بازگشت تحريم ها و اثرش بر توريسم ايران گفت: خطوط هوايي مستقيم به ايران خيلي زياد نبودند که حال بخواهند تاثير زيادي بگذارند. البته خط هوايي ترکيش ايرلاين که به نقاط زيادي از دنيا پرواز دارد در کنار ايران اير مسافران خارجي زيادي را به ايران مي رساند.

مونسان رشد گردشگري خارجي در ايران را 4 درصد در سال 96 اعلام کرد که اين عدد در 4 ماهه نخست سال 97 به 38 درصد رشد رسيده است. او درباره تعداد گردشگران خارجي به ايران گفت: پنج ميليون و صد هزار نفر در سال گذشته به ايران سفر کرده اند.

او همچنين تعداد هتل هاي 4 و 5 ستاره ايراني را تا پيش از دولت حسن روحاني 125 عدد اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 158 هتل 4 و 5 ستاره در ايران داريم که تا پايان دولت به 280 هتل خواهد رسيد.




منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترک سرمايه گذار هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟