Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@00:30:21 GMT

عرضه دارو‌های نایاب در داروخانه‌های جزیره کیش!

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۸۸۲۶

به گزارش فارس، علی فرجی، مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در نشست خبری اظهارداشت: ۵۰ سال از تأسیس سازمان تدارکات پزشکی در هلال‌احمر می‌گذرد و این سازمان بازوی اقتصادی جمعیت به شمار می‌رود و تلاش می‌شود تا علاوه بر رفع مشکلات مردم در حوزه سلامت درآمدزایی نیز جهت اقدامات بشردوستانه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان تدارکات پزشکی دو کارخانه تجهیزات پزشکی و داروسازی و یک شرکت سها دارد، گفت: بیش از ۱۰۰ قلم دارو در شرکت سها پروانه تولید داشته که شامل شربت، قرص و کپسول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین فروش مستقیم دارو در داروخانه‌های مرکزی هلال با آمار بالایی صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با اشاره به اینکه یک داروخانه تک‌نسخه‌ای در خیابان طالقانی تهران یک داروخانه در تهرانپارس و یک داروخانه نیز در جزیره کیش فعال است، ادامه داد: هدف ما تولید دارو‌های معمولی نیست و به دنبال گسترش تولید دارو‌های خاص و در دسترس قرار دادن آن برای مردم هستیم.

فرجی با اشاره به اینکه شرکت بازرگانی سهاکیش نیز واردات دارو انجام می‌دهد گفت: این مسئله با هماهنگی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و امسال با توجه به اینکه سال حمایت از تولید ملی نام دارد، تلاش می‌شود که به این مسئله توجه بیشتری در حوزه دارویی شود.

وی عنوان کرد: با ایجاد تحریم‌های ظالمانه به دستور رئیس جمعیت هلا‌ل‌احمر موظف به تأمین و استراتژی دارو شدیم و علاوه بر تقویت واردات تقویت تولید نیز صورت گیرد تا بتوانیم ذخیره مناسب دارویی انجام دهیم.

* فعال شدن داروخانه جزیره کیش جهت تأمین دارو‌های کمیاب

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از فعال شدن بیشتر داروخانه جزیره کیش با شروع تحریم‌های ظالمانه خبر داد و اعلام کرد: از طریق این داروخانه دارو‌هایی که مردم نیاز دارندو امکان ورود آن به سرزمین اصلی نیست و گاهی بیماران جهت دریافت آن به کشور‌های همجوار مراجعه می‌کنند را تلاش می‌کنیم در داروخانه جزیره کیش فراهم سازیم.

فرجی تأکید کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بر اساس بندی از قانون ششم توسعه تجویز دارو‌های خارج از فهرست دارویی کشور را ممنوع اعلام کرده، ولی اگر دارویی خاص طبق روال قانونی تجویز شود و پزشک بتواند در کمیته مربوطه از تجویزش دفاع کند آن وقت ما قادر به تهیه آن در منطقه آزاد کیش خواهیم بود.

وی گفت: برخی از دارو‌ها تولید داخل است و ممکن است کمتر یافت شود برخی نیز از دارو‌ها در لیست دارویی کشور نیست و طبق روال قانونی داروخانه جزیره کیش امکان اجازه ورود را دارد بنابر این سیستمی بر این اساس در جزیره کیش راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با تأکید بر اینکه سیاست وزارت بهداشت مبنی بر این است که جهت جلوگیری از خروج ارز اقلام خارج از سیستم فهرست دارویی توسط پزشکان ارائه نشود گفت: دارو‌هایی که در این داروخانه ارائه می‌شوند ارز دولتی به آن تخصیص نمی‌یابد و تحت پوشش بیمه نیست و بر اساس ارز آزاد وبه شرط اینکه در کمیته خاص تأیید شود برای بیماران ارائه خواهد شد.

*کمبود ۴۰ تا ۵۰ قلم دارو در کشور

فرجی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر کمبود دارویی نداریم که نتوانیم آن را تهیه کنیم، البته این به غیر از کمبود لیست کشوری است که توسط وزارت بهداشت ۴۰ تا ۵۰ قلم اعلام شده است، گفت: دارو‌های خارج از فهرست دارویی کشور درخواست آن زیاد است، ولی طبق قانون برنامه ششم تجویز آن ممنوع بوده و اگر انجام شود با آن برخورد خواهد شد، ولی اگر در کمیته خاص به تأیید برسد، ما دسترسی آن را در جزیره کیش محقق می‌کنیم و در واقع دارو‌های کمیاب و نایاب در داروخانه کیش ارائه خواهد شد.

* تحریم‌های داخلی را باید مدیریت کنیم

وی در ادامه گفت:‌در موضوع تحریم‌ها به نظرم دو نوع تحریم خارجی و داخلی داریم و در نوع داخلی باید بتوانیم آن را مدیریت کنیم. هزینه تولید دارو افزایش یافته است و برای واردات برخی از ملزومات پزشکی همچون فیلتر‌های دیالیز ارز دولتی اختصاص می‌دهند، ولی ما هزینه‌های سربار نیز داریم که شامل حقوق کارگران، آب، برق، گاز و هزینه بسته‌بندی است و این‌ها شامل ارز دولتی نمی‌شود.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر تأکید کرد: وزارت بهداشت به تثبیت قیمت‌ها اصرار دارد و این ما را به حاشیه ضرر برده، چون قیمت تمام‌شده بالاتر رفته و ما این مسئله را به وزارت بهداشت اعلام کرده‌ایم. بنابر این یا باید هزینه‌های سربار را بدهند و یا قیمت‌ها تغییر کند.

فرجی گفت:‌در این شرایط برای بخش خصوصی صرفه نمی‌کند که حجم تولیدی خود را افزایش دهد از طرفی واردات کاهش می‌یابد بنابر این باید از نظر اقتصادی واقعیات صنعت را پذیرفت. نمی‌توان قیمت‌ها را ثابت نگه داشت و فقط ارز دولتی به مواد اولیه داد.

* بدهی‌های میلیاردی دانشگاه‌های علوم پزشکی

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خریدار فیلتر‌های سازمان تدارکات پزشکی هستند، گفت: به دلیل مشکلات طرح تحول و مطالبات زیاد از بیمه‌ها این دانشگاه‌ها نتوانسته‌اند بدهی‌های خود را به ما بپردازند و تنها ۸۰ میلیارد از دانشگاه علوم پزشکی در بخش تجهیزات، ۷۰ میلیارد در حوزه پخش و ۲۵ میلیارد در حوزه داروسازی به ما بدهی دارند و این در حالی بوده که ما هیچ بودجه‌ای از هلال‌احمر نمی‌گیریم و خودگردان هستیم.

فرجی با بیان اینکه قرار است ما بازوی اقتصادی هلال‌احمر باشیم تا بتوانیم در سیل و خشکسالی به آسیب‌دیدگان کمک کنیم، گفت: با شرایط کنونی پیش آمده نمی‌توانیم سودده باشیم بیش از ۲ هزار نیروی کار داریم که اگر در مورد صنعت قیمت‌ها واقعی نشود و هزینه‌های سربار لحاظ نشود به سمت مشکلات بیشتر پیش می‌رویم البته نمی‌گوییم فشار بر دوش مردم باشد. بلکه دولت و بیمه‌ها باید همکاری کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده صنعت دارویی برای تقویت خود باید به بخش صادرات ورود یابد، گفت: این مسئله کارشناسی مطرح نشده است چرا که کارخانه‌های ما در هزینه روزمره خود مانده‌اند. دولت بدهی‌های خود را بدهد بعد انتظار داشته باشد ما به سمت صادرات رویم. البته که ظرفیت‌های خالی در شرکت‌ها وجود دارد، ولی اصول خط تولید قدیمی است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با تأکید بر اینکه کیفیت دارو‌های ما استاندارد خوب دارد، گفت:‌البته ممکن است اثربخشی کف استاندارد باشد یا به طور مثال طعم شربت‌ها و دارو‌ها خوب نباشد که همه آن‌ها هزینه نیاز دارد. بنابر این اگر صنعت دارویی حمایت نشود آسیب بیشتری به ما وارد خواهد شد.

فرجی با بیان اینکه چین و هند از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های مواد اولیه دارو هستند، گفت:‌کشور‌های پیشرفته نیز از این دو کشور خرید مواد اولیه دارند و گاهی تولید ماده اولیه مقرون به صرفه نیست. بنابر این ما نیز بسیاری از مواد اولیه را به کشور وارد می‌کنیم.

* ماجرای شیرخشک‌های آلوده و همسر خانم بازیگر

وی در مورد جزئیات پرونده یاسین رامین همسر مهناز افشار گفت: خیلی دوست دارم جزئیات این پرونده را اعلام کنم، ولی قاضی طبق روال قضایی این اجازه را نمی‌دهد بحث این پرونده شیرخشک‌های آلوده نیست و یک مسئله داخلی بوده است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر گفت: یاسین رامین یکی از شرکت‌های زیرمجموعه تدارکات پزشکی را در خارج داشته و مشکل داخل سازمانی است بنابر این باید منتظر نظر قاضی باشیم که جلسات متعدد در این زمینه برگزار شده و واحد حقوقی ما پیگیر این قضیه است.

فرجی در مورد اینکه در شرایط تحریم‌های ظالمانه تولید چه محصولات جدیدی در دستور کار است گفت:‌در جنگ ایران و عراق که تحریم بودیم تعداد زیاد کارخانه تولید دارو راه‌اندازی شد این اصل امروز نیز مدنظر باید قرار گیرد تا شاهد مقابله هر چه بهتر با این تحریم‌ها باشیم.

وی در مورد وضعیت کارخانه سها پس از اینکه دو طبقه از آن آتش گرفته بود و اینکه چه زمانی ظرفیت این بخش استفاده خواهد شد، گفت: در این زمینه اختلافی میان ما و بیمه وجود دارد که در حال داوری است، البته مبالغی از خسارت پرداخت شده است. فکر می‌کنم بیش از ۳۰ میلیارد خسارت باید پرداخت شود که بیمه معتقد است دو سوم آن را باید پرداخت کند. همچنین راه اندازی آن دو طبقه در یک برنامه مرحله‌ای در حال پیشروی است که تا الان شاید نزدیک به ۳۰ درصد پیشرفت داشته باشد، اما اگر بخواهید سریع‌تر این کار را انجام دهید باید به صورت سرمایه گذاری مشترک پیش برویم تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو

اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر، امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل برای برخی از معلولان و تصمیم‌گیری در مورد عرضه اینترنتی دارو از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر، امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل برای برخی از معلولان و تصمیم‌گیری در مورد عرضه اینترنتی دارو از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد

سردار موسی کمالی، مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از اجرایی شدن مشوق‌های سربازان ماهر خبر داد.اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته  و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت رسانده‌اند.

امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید

فاطمه عباسی، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای افراد دارای معلولیت شدید فراهم شده‌‎است.

ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟

کمتر از دو سال از انتشار اسامی افراد غیر روانشناسی که در قالب روانشناس‌ به شهرت رسیده‌اند می‌گذرد؛ لیستی 456 موردی متشکل از افراد یا صفحات مجازی. این در حالیست که اکنون رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می‌گوید که اگرچه در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان شناسایی و منتشر شد و این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشته، چراکه هنوز این روانشناس‌نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وزیر بهداشت آب پاکی را روی دست مخالفان فروش اینترنتی دارو ریخت!

پس از کش و قوس‌های فراوان برای اجرایی شدن این طرح سرانجام وزیر بهداشت بهرام عین‌اللهی از عرضه اینترنتی آزمایشی دارو خبر داد و گفت اگر در مرحله آزمایشی، این طرح قابلیت کشوری شدن داشت به صورت کشوری پیاده می‌شود. اطلاعات بیماران در اختیار سکو‌های اینترنتی قرار نمی‌گیرد و سکو‌ها فقط وظیفه حمل دارو را بر عهده دارند. سکو‌ها از چگونگی دارو‌ها مطلع نمی‌شوند و فقط براساس کد رهگیری، دارو را به صورت بسته‌بندی تحویل می‌گیرند و دارو را به بیماران می‌رسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند