Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@00:22:34 GMT

محصولات خانگي با بازار بيگانه هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۹۳۹۱

محصولات خانگي با بازار بيگانه هستند

خبرگزاري آريا - ساري - ايرنا - معاون استانداري مازندران شرکت هاي واسطه اي را حلقه مفقوده ميان مشاغل خانگي و بازارعنوان کرد و گفت: يکي از دغدغه هاي توليدکنندگان خانگي بيگانگي محصولاتشان با بازار مصرف است.

به گزارش روز يکشنبه روابط عمومي استانداري مازندران، احمد حسين زادگان در دومين کارگروه تخصصي بانوان و خانواده استان با اشاره به اينکه نقش بانوان در خانواده و اجتماع قدمتي به طول تاريخ بشر دارد، افزود: انقلاب اسلامي زمينه حضور گسترده زنان را به عرصه هاي اقتصادي و بازار کار با حفظ ارزش هاي جامعه فراهم کرده و دولت يازدهم نيز حضور بانوان را در اين عرصه ها ارتقا داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي مشاغل خانگي را ظرفيت مناسب براي اشتغال بانوان عنوان کرد و گفت: مشاغل خانگي علاوه بر رشد و توسعه اقتصادي بانوان و خانواده آنان، زمينه رشد و توسعه اجتماعي و فرهنگي اين قشر را به همراه دارد.
وي ادامه داد: کشاورزي، دامپروري ،صنايع دستي و توليدات غذايي خانگي و فناوري اطلاعات در دايره مشاغل خانگي قرار دارند که خوشبختانه قانون ساماندهي مشاغل خانگي بستر مناسبي جهت حمايت قانوني از اين نوع فعاليت ها را ايجاد کرده است.
معاون استاندار مازندران با بيان اينکه اين استان داراي اقليم خاص مورد توجه گردشگران است، تاکيد کرد:بازارچه هاي محلي ظرفيت خوبي براي فروش محصولات و توليدات براي مشاغل خانگي است و با يک ساماندهي مناسب مي توان از اين ظرفيت جهت ارتقا اقتصاد بانوان بهره برد.
حسين زادگان به تنوع توليدات و محصولات خانگي در استان اشاره کرد و افزود: اما مشکل اصلي توليدات خانگي فروش در بازار است که شرکت هاي واسطه مي توانند با بازاريابي و برنامه ريزي اين محصولات و توليدات را بصورت تضميني از مشاغل خرد خريداري کرده و در بازار عرضه کنند.
وي در اين زمينه به دستگاه هاي اجرايي تاکيد کرد تا زمينه توسعه مشاغل خانگي براي بانوان فراهم کنند.
معاون استاندار کازندران برگزاري جشنواره هاي مختلف در استان را اتفاق خوبي دانست و گفت: جشنواره هاي بومي که براي محصولات کشاورزي برگزار مي شود رونق خوبي به اقتصاد بخش ها ايجاد کرده است اما بايد برندسازي شود.
**ضرورت ايجاد بانک اطلاعاتي مشاغل خانگي
حسين زادگان بر تهيه بانک اطلاعاتي از آمار توليد کنندگان مشاغل خانگي و نوع محصولاتي که در روستاها و شهرها توليد مي شود تاکيد کرد و افزود: بانک اطلاعاتي مي تواند در برنامه ريزي و تصميم گيري متناسب با شرايط براي مشاغل خانگي موثر باشد.
وي با بيان اينکه بايد براي توسعه مشاغل خانگي بانوان هم افزايي شود، تاکيد کرد: پرهيز از اقدامات جزيره اي، توسعه و ايجاد مشاغل خانگي براي زنان بايد در اولويت کاري همه دستگاه‌هاي مربوطه قرار گيرد.
معاون استاندار مازندران پيگيري افزايش سقف تسهيلات اشتغالزايي بانوان را يکي از برنامه هاي درحال اقدام استانداري اعلام کرد و گفت: در آينده اي نزديک نتيجه اين موضوع به مردم و بخصوص بانوان اعلام مي شود.
گفتني است که چندي پيش هم محمد اسلامي استاندار مازندران از مشموليت بيمه بانوان کارآفرين روستايي مازندران خبر داد و افزود: بيمه روستاييان و عشاير مشمول بانوان کارآفرين در روستاها خواهد شد که بخشي از آن به صورت اقساط دريافت خواهد شد .
استاندار مازندران همچنين با بيان اينکه بانک ملي تا سقف 50 ميليون تومان به بانوان کارآفرين تسهيلات اعطا مي‌کند، گفت که ساير بانک‌ها نيز تا سقف 30 ميليون تومان به قاليبافان اعطا تسهيلات خواهند کرد و در ازاي هر دار قالي خالي نيز تا سقف 10 ميليون تومان تسهيلات ارائه مي شود.
7335/1899
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۹۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور، از قرارگیری ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس مختاری گفت: با وجود آن که بیماری لکه سفید میگو چند سالی است گریبان پرورش دهندگان این بخش را گرفته، ایران در زمینه تولید میگو دارای رتبه دوازدهم دنیا است.

وی با بیان این که این بیماری، از خطرناک‌ترین بیماری‌های ویروسی میگو در دنیا بوده و هر ساله بیشتر از 3 میلیارد دلار خسارت مستقیم به این صنعت وارد می‌کند، افزود: با این وجود با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته در مراکز تکثیر میگو و کنترل گلوگاه‌ها، این بیماری تحت کنترل درآمد.

صادرات محصولات شیلاتی به اتحادیه اروپا، اوراسیا و چین

وی افزود: صادرات محصولات شیلاتی به 67 کشور جهان طی سال گذشته، نشان از رشد صنعت آبزیان در کشور دارد و امسال نیز مانند سال گذشته، محصولات شیلاتی در لیست A صادرکنندگان اتحادیه اروپا، صادرات به اوراسیا و همچنین صادرات به چین قرار گرفت و محصولات ایران به بخش قابل‌توجهی از کشورهای دنیا صادرات شد.

کنترل بیماری لکه سفید میگو

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور تصریح کرد: بنابه اعلام مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور، در سال 1402 خوشبختانه از 880 مزرعه پرورش میگو هیچ‌کدام آلوده به بیماری لکه سفید میگو تشخیص داده نشد و تلفاتی نیز در این خصوص نداشتیم.

سهم 73 درصدی روسیه و همسایگان و 4 درصدی اروپا از محصولات شیلاتی ایران

وی درباره سهم وزنی و مقاصد صادراتی محصولات شیلاتی گفت: سهم همسایگان و فدراسیون روسیه از محصولات صادراتی شیلاتی جمهوری اسلامی ایران حدود 73 درصد برآورد شد که وزن تقریبی معادل 154 هزار تن دارد.

مختاری سهم ایران از بازار اروپا به دلیل پابرجایی مشکل مراودات مالی در سال 1402را فقط 4 درصد وزنی برشمرد و گفت: حجم محصولات صادر شده به اروپا معادل 82 هزار و 34 کیلوگرم است.

وی سهم صادراتی محصولات شیلاتی در بازار آ سه آن و چین را معادل 54 هزار تن عنوان کرد و ادامه داد: سهم سایر کشورها در صادرات آبزیان معادل یک میلیون و 228 هزار تن است و معادل 0.58 درصد برآورد شده است.

صادرات بیش از 210 میلیون کیلو محصولات شیلاتی در سال گذشته

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار سازمان شیلات کشور مقدار وزن کلی انواع مختلف محصولات شیلاتی را به استناد آمار گمرک جمهوری اسلامی معادل 210 میلیون و 526 هزار و 312 کیلوگرم عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • اشتیاق بانوان مازندرانی از شکوفه‌های نارنج / جای خالی مدیریت بر ماندگاری یک سنت دیرینه
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران