Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
رئیس هیات‌مدیره مجمع خیرین حمایت از بیماران صعب‌العلاج استان تهران از اعطای وام پنج میلیونی به مبتلایان به بیماری‌های صعب‌العلاج خبر داد. این وام بدون سود است و به نیازمندان پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا، احمد هوشنگی در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم‌نامه میان مجمع خیرین حمایت از بیماران صعب‌العلاج و بیمارستان نورافشار که در سازمان داوطلبان هلال‌احمر برگزار شد، افزود: هزار و 200 بیمار صعب‌العلاج توسط مجمع خیرین حمایت مالی می‌شوند و این نهاد خیریه به بیماران نیازمند مالی وام سه تا پنج میلیون تومانی اعطا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این وام بدون سود و بازپرداخت آن 10 ماهه است که برای حمایت بیشتر از این بیماران اختصاص می‌یابد.

هوشنگی به انعقاد تفاهم‌نامه بین مجمع خیرین و بیمارستان نورافشار اشاره کرد و گفت: طی این تفاهم‌نامه یک دستگاه سی‌تی‌اسکن با همت یکی از خیران خریداری و برای ارائه خدمات به بیماران به بیمارستان نورافشار اهدا شد.

وی با اشاره به این که دستگاه سی تی اسکن به مبلغ هزار میلیارد و 950 میلیون تومان با دلار سه هزار و 300 تومانی خریداری شده است، اظهار داشت: اکنون اگر قرار بود دلار به قیمت روز خریداری شود، قیمت دستگاه سی تی اسکن سه برابر می‌شد.

هوشنگی با اعلام این که به زودی بخش دیالیز و دستگاه‌های MRI در بیمارستان نورافشار به همت خیرین راه‌اندازی می‌شود، گفت: امیدواریم با کمک خیران بتوانیم برخی از مشکلات را رفع کنیم.

وی افزود: در حال حاضر شرایط کشور از لحاظ اقتصادی سخت است و با توجه به تحریم‌ها و مشکلات پیش‌آمده بیماران صعب‌العلاج با هزینه‌های سرسام‌آوری مواجه شده‌اند که اگر مردم همچون دوران دفاع مقدس وارد عمل نشوند، مشکلات چندین برابر خواهد شد.
هوشنگی اظهار داشت: تنها راه برون رفت از مشکلات تحریم، همدلی و همکاری مردم با یکدیگر است.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین حمایت از بیماران صعب‌العلاج استان تهران با بیان اینکه برخی از داروها برای بیماران صعب‌العلاج با چالش‌هایی مواجه شده است و برخی از دلالان تلاش کرده‌اند تا همچون حوزه سکه، خودرو و دلار به حوزه دارو ورود یابند، افزود: تنها همت خیران می‌تواند، موانع را رفع کند.

در همین زمینه: مراکز جامع بیماران خاص و صعب‌العلاج راه اندازی می‌شود برنامه وزارت بهداشت برای افزایش درمانگاه‌های تالاسمی در تهران بیماران خاص نباید نگران دارو باشند وصول مطالبات با به‌خطر‌انداختن سلامت بیماران خاص عزم مجلس برای حل مشکلات بیماران خاص بیماران خاص توجه خاص می‌طلبند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است