Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@11:23:08 GMT

اشتغال ۹۹۷ نفر در بندرصیادی زرآباد کنارک

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۰۱۸۹

اشتغال ۹۹۷ نفر در بندرصیادی زرآباد کنارک

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هدایت الله میرمرادزهی مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: در بندرصیادی زرآباد ۷۱ فروند لنج و حدود ۲۵۰ فروند قایق فعال هستند که با صید سالانه ۱۰۰ هزار تن ماهی و میگو نقش مهمی در توسعه، اشتغالزایی و تامین آبزیان منطقه دارند.

وی افزود: عملیات اجرایی بندر صیادی زرآباد در سال ۱۳۸۳ آغاز شده و در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۴۷۰ میلیارد ریالی افتتاح و بهره برداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: طول موج شکن اصلی بندر صیادی زرآباد ۳۷۱ متر و موج شکن فرعی ۱۰۱ متر و طول اسکله شناور‌ها ۵۳۷ متر است.

وی با بیان اینکه بندر صیادی زرآباد در نزدیکی روستای کلات واقع شده است و به همین نام (بندرصیادی کلات زرآباد) شهرت دارد، خاطرنشان کرد: این روستا سال‌ها با مشکلات متعددی از جمله آسفالت نشدن جاده منتهی به روستا و اسکله رو به رو است.

میرمرادزهی بر آسفالت تنها هشت کیلومتر راه از روستای کلات به بندر صیادی زرآباد پس از گذشت ۱۸ سال انتظار تاکید کرد و افزود: دکل تلفن همراه در اسکله کلات زرآباد وجود ندارد و صیادان با مشکلات نبود آنتن دهی تلفن همراه و خدمات اینترنت پرسرعت و یا اینترنت تلفن همراه مواجه هستند.

نماینده اسبق سراوان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: راه دسترسی به بندر صیادی، فاقد پل و آب نمای استاندارد است و در کمترین بارندگی راه عبوری خسارت دیده و باعث قطع رفت و آمد وسائط نقلیه و خودرو‌های حامل ماهی می‌شود.

وی رسوب گیری دهانه این بندر صیادی را از دیگر مشکلات عنوان و خاطرنشان کرد: آسفالت جاده بندر زرآباد به روستای کلات، استقرار پایگاه اورژانس، اختصاص پزشک و احداث جایگاه سوخت برای کامیون‌ها و خودرو‌ها از دیگر ضرورت‌های این منطقه است.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان‌های ساحلی چابهار و کنارک و به ویژه بخش زرآباد در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صید و صیادی از ظرفیت و توانمندی بالایی برخوردارند.
میرمرادزهی ادامه داد: به منظور حل مشکلات مردم در زمینه لایروبی بندر، احداث جایگاه سوخت، آسفالت راه ورودی و خروجی روستای کلات به بندر صیادی زرآباد و حل مشکلات چهار هزار شناور قایق فاقد مجوز پیگیری‌های لازم صورت گرفته و بزودی برخی از مشکلات براساس اولویت مرتفع خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، شهرکنارک، رمین، کلات زرآباد، پُزم، هفت تیرچابهار، بریس، گواتر، جُد، تَنگ و پسابندر در حوزه شهرستان‌های چابهار و کنارک در زمینه صید و صیادی فعال هستند.

در این بنادر ۹۰۷ فروند لنج و هزار و ۴۳۰ فروند قایق صید و صیادی با حدود ۲۴ هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب ۳۴ تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند که سال گذشته با صید بیش از ۳۰۲ هزار تن آبزی مقام نخست را در کشور کسب کردند.

بخش زرآباد شهرستان کنارک به مرکزیت شهر زرآباد در منتهی الیه جنوب غربی استان سیستان وبلوچستان، با جمعیت حدود ۲۱ هزار نفر و وسعت سه هزار و ۸۰۰ کیلومترمربع و دارا بودن ۷۵ کیلومتر مرز آبی با دریای عمان (مَکُّران) در فاصله ۱۷۰ کیلومتری مرکز شهرستان کنارک واقع شده است.

انتهای پیام/ع

اشتغالزایی در بندر صیای کنارک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغالزایی شیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند

آفتاب‌‌نیوز :

محسن صیادی روز پنجشنبه افزود: پلمب این واحد‌ها در گشت‌های مشترک بازرسی و نظارت بر اصناف با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه‌های نظارتی، پس از دریافت تذکرات وافر و با وجود تعهد اخذ شده مبنی بر عدم تکرار تخلف انجام گرفت.

وی بیان کرد: واحد‌های مزبور به تخلفات خود که پرتکرارترین آن‌ها کم فروشی، گران فروشی، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، عدم رعایت قوانین و مقررات نظام صنفی و عرضه خارج شبکه بوده، ادامه دادند که با هدف بازدارندگی از تکرار تخلف تعطیل شدند.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد با اشاره به پلمب ۲ واحد آرایشگاه زنانه در محدوده خیابان سجاد مشهد در چند روز اخیر بیان کرد: این واحد‌ها در گشت مشترک اصناف مشهد با حضور دیگر دستگاه‌های نظارتی شناسایی شدند.

وی اضافه کرد: عمده تخلفات این واحد‌ها گرانفروشی، عدم رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و عدم رعایت قوانین و مقررات نظام صنفی بود که آن‌ها را به پلمب کشاند.

صیادی گفت: از ابتدای امسال تعداد ۲۲ پرونده تعزیری به ارزش ریالی بیش از ۲ میلیارد ریال برای صنف آرایشگاه‌های زنانه مشهد تشکیل و منجر به پلمب هفت واحد شده است.

۱۵۰ هزار واحد صنفی زیر نظر ۹۶ اتحادیه در مشهد فعالیت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • دادسرای نظامی ناحیه بندر جاسک افتتاح شد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران