Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، داوود تاجران، شهردار اراک، امروز، 21 مرداد در دیدار با حجت‌الاسلام حسین دلاوری، مدیرکل اوقاف و حجت‌الاسلام عبدالله حسینخانی رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان که در سالن جلسات شهرداری اراک برگزار شد گفت: خدمت به قرآن توفیقی است که امسال اراک و جامعه شهروندی این شهرستان از آن بهره‌مند است ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا مرحله سراسری چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شایسته برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراحل پایانی نصب المان قرآنی
وی از نصب المان قرآنی در یکی از میادین مهم هر اراک خبر داد و افزود: طرح المان در حال بازبینی و تأیید است، میادین مورد بررسی و پیشنهاد شده است، در جلسات بعدی جانمایی المان قرآنی در یکی از میادین و انتخاب نام مشخص می‌شود. با توجه به اینکه رئیس کارگروه تبلیغات شهری بنده هستم جلسات داخلی را با اعضای کارگروه و نماینده اوقاف به عنوان دبیر کارگروه برگزار می‌کنیم.
تاجران فعالیت در حوزه مسابقات قرآن را وظیفه همگانی عنوان و اظهار کرد: تبلیغات مسابقات بهتر است از حالت کلیشه‌ای خارج شود. بهتر است در طراحی پوسترها و بنرهای تبلیغاتی مسابقات، مسابقه قرآنی برای عموم مردم طراحی شود و هر روز به تعدادی جایزه تعلق گیرد. اگر مسابقه برگرفته شده از آیات قرآن باشد حداقل روزانه بیش از هزاران نفر آیات کلام وحی را زمزمه می‌کنند.
وی تصریح کرد: با اتوبوسرانی و تاکسی‌ها هماهنگ شده است تا تبلیغ مسابقات قرآن را داشته باشند، بر بدنه برخی اتوبوس‌های شهری تبلیغی درج نشده است که منقش شدن آنان به کلام وحی علاوه بر آشنایی مردم با آیات جنبه تبلیغاتی نیز دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه میدان نماز تا پایان شهریور‌ماه افتتاح می‌شود، گفت: اطلاع‌رسانی، استفاده از ظرفیت پارک‌ها برای برپایی محافل انس با قرآن، ایجاد جو قرآنی مناسب برای کودکان از دیگر اقداماتی است که می‌توان انجام داد. مجریان باید خلاقیت و ظرافت به خرج دهند تا عموم مردم از هر قشری در محافل قرآن حضور بهم رسانند.

احداث دروازه قرآن در اراک
تاجران اضافه کرد: طرح دروازه قرآن اراک مطالعه و طرح‌هایی دریافت شده است، قصد داریم در ورودی یکی از میادین اصلی شهر کلنگ احداث دروازه قرآن به زمین زده شود که اطلاعات تکمیل‌تر متعاقبا اعلام می‌شود.
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام حسین دلاوری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، نیز در ادامه نشست به تشریح وظایف کمیته‌های 11گانه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه همه کمیته‌ها به وظایف خود اشراف دارند و سعی بر هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن مسابقات دارند.
وی استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی و تاکسیرانی برای تبلیغات شهری را مؤثر خواند و تصریح کرد: بنرهای خوش‌آمدگویی و خیر‌مقدم در فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و ترمینال مسافربری نصب شود. در طراحی پوسترها به پیام قرآنی توجه شود. استفاده از تلویزیون‌های شهری، نمایشگاه‌های قرآنی از دیگر اقداماتی است که می‌توان در این حوزه انجام داد.

نامگذاری میدانی بنام مسابقات سراسری قرآن
حجت‌الاسلام دلاوری اظهار کرد: برای تبلیغات می‌توان از ایستگاه‌های تاکسی و ایستگاه‌های اتوبوس شرکت واحد نیز استفاده کرد. در 4 میدان اصلی شهر نیز نمادی از مسابقات قرآن اوقاف نصب شود تا همگان از این رخداد مهم مطلع شوند. می‌توان میدان یا بلواری را به نام مسابقات نام‌گذاری کرد.
وی همچنین به طراحی پوستری همچون پوستر «همه دعوتیم» اشاره کرد و افزود: تنها برگزاری مسابقات هدف ما نیست، فرهنگ‌سازی قرآنی و آشنایی مردم استان با فرهنگ‌های بومی بخشی دیگر از برگزاری مسابقات قرآن است، فرهنگ به ویژه توسعه فرهنگ قرآنی منشأ تحول عظیم در جامعه است نباید از این مهم غافل ماند.
دلاوری ادامه داد: بنا داریم در طراحی پوسترهای شهرستان‌ها، فرهنگ بومی همان منطقه از جمله نوع پوشش، زبان یا گویش مورد توجه قرار گیرد، نوجوانان و جوانان نباید با فرهنگ بومی خود بیگانه باشند مسابقات قرآنی فرصت خوبی است که علاوه بر نشر مفاهیم قرآنی جوانان هر منطقه را با فرهنگ بومی منطقه خود آشنا کنیم تا آداب و سنن اسلامی ایرانی به فراموشی سپرده نشود.

روزشمار مسابقات در سطح شهر نصب شود
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام حسینخانی، رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، نیز گفت: روز‌شمار مسابقات قرآن در یکی از مناطق یا چند منطقه شهر اراک نصب شود تا مردم متوجه باشند تا چند روز دیگر شاهد بزرگ‌ترین رخداد مهم در استان و اراک هستیم.
استفاده از ظرفیت پارک‌ها جهت جذب مردم
وی بیان کرد: برای نشر مفاهیم قرآن و توسعه فرهنگ از ظرفیت پارک‌ها برای برپایی محافل انس با قرآن یا کرسی‌های تلاوت استفاده می‌کنیم. فضاسازی مناسب ویژه کودکان در پارک‌ها، دعوت از قاریان در برنامه‌های زنده پارک‌ها می‌تواند به حضور مردم به صورت خودجوش در محافل قرآنی کمک کند. برای جذب بیشتر مردم به ویژه کودکان می‌توان از مجریان با ذوق و خلاق نیز استفاده کرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی میزبانی اراک میزبانی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن

سردار حسن کرمی، فرمانده یگان‌های ویژه در حاشیه مراسم آیین تکریم فرهیختگان و فعالین قرآنی در فرماندهی یگان‌های ویژه پاسداران فراجا، ضمن درود و رحمت بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، جبهه مقاومت و مدافعان حرم به ویژه سید شهدای مقاومت شهید سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" و شهیدان عرصه نظم و امنیت و همچنین شهدای مظلوم فراجا اظهار کرد: خدا را شاکریم که کارکنان یگان ویژه در مسیر انس با قرآن قرار دارند چرا که قرآن تنها نسخه شفابخش انسان‌های آزاد است؛ بر اساس تجربیات و پژوهش‌های مختلفی که صورت گرفته مشخص شده کارکنانی که با قرآن بیشتر آشنا هستند در اجرای ماموریت هایشان موفق‌تر عمل کرده اند.

وی ضمن اشاره به طرح "من قرآن می‌خوانم" و طرح "حافظان قرآن کریم" در یگان‌های ویژه فراجا، بیان کرد: این طرح معنوی نقطه طلایی انس گرفتن نیرو‌های ولایی یگان ویژه با قرآن است، در این طرح بیش از سی هزار نفر از کارکنان، فصیح خوان و مفسر قرآن کریم شده اند و ۵۳۰ نفر هم به عنوان حافظان قرآن کریم از ۱ جزء تا حافظ کل قرآن به جامعه قرآنی کشور معرفی شده اند که از این نظر هم یگان ویژه پیشگام تعلیم و تربیت حافظان قرآن کریم است.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: نفرات برتر و برگزیده این مسابقات به سفر زیارتی کربلای معلی مشرف خواهند شد و همچنین فرماندهانی که باعث رشد و تربیت و تعالی فرهنگ قرآنی در بین کارکنان و خانواده‌ها شده اند هم مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

 این مقام انتظامی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های سالیانه یگان ویژه در سراسر کشور برگزاری مسابقات قرآنی است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی در سطح یگان‌های ویژه باعث می‌شود تا اولا همه خانواده‌ها و کارکنان از ظرفیت قرآنی یکدیگر آگاه شده و ثانیا در تربیت نیروی انسانی متدین و ولایی بتوان استفاده بهینه کرد.

فرمانده پلیس ویژه با بیان اینکه انس با قرآن در خانه و خانواده تاثیر مثبت در رفتار و کردار دارد، گفت: انس با قرآن تحکیم روابط سالم در خانواده‌ها را رقم می‌زند، خداشناسی، مردم داری، اخلاق نیک و حفظ ارزش‌های اسلامی، دوری از معصیت همه از آثار مفید نگاه و توجه به قرآن است؛ تک تک آیات قرآن درس زندگی است باید این درس‌ها را فراگرفت و به آن عمل کرد و در زندگی فردی و اجتماعی پیاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی یک نفر با قرآن انس می‌گیرد و با ابعاد مختلف آن آشنا می‌شود تاثیر بسزایی در کسب موفقیت در همه مراحل زندگی وی دارد، اذعان کرد: انس عمیق با قرآن کریم زمینه ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است و بهره گیری از آموزه‌های قرآنی، راه را بر شکل گیری بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه خواهد بست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • تشریح اقدامات دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد و کلات
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است