Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@21:30:27 GMT

پوشش و حجاب مانع رونق گردشگری نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۱۵۶۱

پوشش و حجاب مانع رونق گردشگری نیست

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه زیرساخت‌ها برای جذب گردشگر از کشورهای مسلمان فراهم است، تصریح کرد: پوشش و حجاب مانعی برای رونق گردشگری نیست.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، احمد مازنی یکی از راهبردهای مهم صنعت گردشگری را جذب گردشگر از کشورهای مسلمان دانست و گفت: مسلمانان در دنیا جمعیت کثیری را تشکیل می‌دهند؛ بنابراین می‌توان با برنامه‌ریزی مناسب از کشورهایی مانند عراق، عربستان، ترکیه و پاکستان که به عنوان کشور اسلامی شناخته می‌شوند و همچنین کشورهایی مانند هند که جمعیت قابل توجهی مسلمان دارد و از سویی کشورهایی که تعداد مسلمانان آن در اقلیت هستند نسبت به جذب گردشگر مسلمان اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: جاذبه‌های گردشگری کشور با محوریت امام رضا( ع ) که برای تمامی مسلمانان شیعه و سنی قابل احترام است یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری مذهبی کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در کنار زیارت امام رضا (ع) جاذبه‌های گردشگری و مراکز تفریحی، تاریخی و اقتصادی زیادی در شهر نیشابور استان خراسان رضوی و سایر شهرهای استان‌های خراسان‌جنوبی وجود دارد که می‌توان گردشگران را نسبت به بازدید از آنها ترغیب کرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری بازدید از موزه لوور پاریس، گفت: در بازدیدی که از بخش اسلامی این موزه داشتم بخش اعظم آثار موجود در آن ایرانی بود؛ یعنی خدمات متقابل ایران و اسلام غیرقابل تفکیک است.

زیرساخت‌ها برای جذب گردشگر از کشورهای مسلمان فراهم است و تنها اراده مدیریتی لازم است

مازنی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌ها برای جذب گردشگر از کشورهای مسلمان فراهم است و تنها اراده مدیریتی لازم است، یادآور شد: باید فرهنگ ایرانی و اسلامی را به دنیا معرفی کرد؛ به طور قطع در سازمان میراث فرهنگی این ظرفیت وجود دارد و البته با تبدیل آن به وزارتخانه، مجلس می‌تواند نظارت بیشتری را بر آن داشته باشد و امور آن را رصد کند.

به زودی حضور رییس سازمان میراث فرهنگی و بررسی گردشگری و اقتصادفرهنگ

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به زودی رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این کمیسیون حاضر می‌شود، گفت: گردشگری و اقتصادفرهنگ از جمله موضوعاتی است که مورد بررسی قرار می‌گیرد و کمیسیون توجه به اقتصاد فرهنگ و دیپلماسی فرهنگی را در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: بی‌شک توانمندی لازم در این سازمان برای رونق گردشگری وجود دارد و تنها باید اراده لازم به وجود آید.

پوشش و حجاب مانعی برای رونق گردشگری نیست

این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه پوشش و حجاب مانعی برای رونق گردشگری نیست، تصریح کرد: متاسفانه هر زمان در مورد گردشگری بحث می‌شود برخی موضوع حجاب و نوع پوشش را مانعی برای حضور گردشگر می‌دانند؛ این در حالی است که حجاب نه تنها مانع نیست بلکه رعایت این مهم برای یک میلیارد نفر مسلمان امری طبیعی است.

مازنی افزود: رعایت مختصر پوششی که بخشی از رفتار و فرهنگ ملت ایران بوده برای گردشگران سایر کشورها نه تنها عذاب‌آور نیست بلکه جذابیت دارد؛ در این رابطه بارها دیده شده گردشگران اروپایی نسبت به پوشیدن روسری تمایل نشان می‌دهند بنابراین ما نباید مساله را از دیدگاه منفی نگاه کنیم.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی از زنان ایران حجاب اسلامی را رعایت می‌کنند و پوشش برخی نیز کامل نیست در این رابطه چه کسی برای آنها مزاحمت ایجاد کرده که برای توریست خارجی محدودیت ایجاد شود.

اقتصاد و فرهنگ باید توأمان دیده شوند

وی تصریح کرد: باید این تفکرات منفی را دور ریخت و اقتصاد و فرهنگ را توأمان ببینیم؛ بی‌شک اقتصاد و فرهنگ به ویژه در حوزه گردشگری می‌تواند کشور را از وابستگی به نفت نجات دهد.

ضرورت هماهنگی لازم میان مجلس و دولت برای رونق گردشگری

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت هماهنگی لازم میان کمیسیون‌های فرهنگی و اقتصادی مجلس، وزارت امور خارجه و ارتباطات و سازمان گردشگری برای رونق گردشگری تاکید کرد و گفت: باید با طراحی برنامه‌ای منظم همزمان که نمایشگاهی از آثار یکی از هنرمندان ایرانی در ایران برگزار می‌شود با تلاش رایزن‌های ایران در سراسر دنیا برگزار و از مردم آنجا دعوت شود که از آنها بازدید کنند تا با میراث فرهنگی و صنایع دستی آشنا شوند؛ به طور قطع با بازدید از نمایشگاه زمینه حضور گردشگران زیادی در ایران و بازدید از موزه‌های ایران باستان، تاریخ، دفاع مقدس و هنرهای معاصر و سایر آثارفرهنگی کشور فراهم می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت ترکیه پاکستان مسلمانان مسلمان اسلامشهر مجلس شورای اسلامی گردشگری شیعه و سنی امام رضا استان خراسان رضوی نماینده مردم در مجلس موزه ایران سازمان میراث فرهنگی میراث فرهنگی شورای اسلامی صنایع دستی و گردشگری اقتصاد حجاب نماینده مردم پوشش ملت ایران زنان نفت دولت وزارت امور خارجه صنایع دستی دفاع مقدس هنرهای معاصر حجاب گردشگری مجلس شورای اسلامی احمد مازنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه