Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از ثبت تصویر یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران شاهرود خبرداد. ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴ استانها سمنان نظرات

عباسعلی دامنگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهارداشت: تصویر این قلاده یوز پلنگ آسیایی از سوی یک پژوهشگر وعکاس محیط زیست در پارک ملی توران ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پارک ملی توران یکی از مناطق حفاظت شده سمنان است که گونه‌های نادر جانوری متعددی را در خود دارد تصریح کرد: یوز پلنگ آسیایی یکی از گونه‌های نادر و در معرض خطر انقراض است که در پارک ملی توران زیست می‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با بیان اینکه امسال در تصویر برداری‌های انجام شده تصویر 14 یوز آسیایی به ثبت رسیده است اضافه کرد: به دلیل اینکه پارک ملی توران یکی از زیستگاه‌های اصلی این گونه نادر جانوری است علاوه بر مردم محلی عکاسان و دوستداران محیط زیست نیز می توانند در یک گشت در منطقه این گونه جانوری را رؤیت و تصویر آنرا ثبت کنند.

دامنگیر با بیان اینکه بهترین منطقه حفاظت شده برای زیست یوزپلنگ آسیایی در کشور پارک ملی توران در استان سمنان است اضافه کرد: امنیت موجود در این منطقه که با تلاش شبانه‌‌روزی محیط بانان و همچنین مردم جوامع محلی به دست آمده یکی از عواملی است که سبب شده این گونه نادر به راحتی و با آسایش در این منطقه زیست کند.

وی وجود طعمه و همچنین حفاظت از این گونه نادر از سوی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان را از دیگر عوامل وجود یوزپلنگ آسیایی در این منطقه عنوان کرد.

به گزارش تسنیم پارک ملی توران در شرق استان سمنان زیستگاه اصلی یوزپلنگ آسیایی است.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتر مار خانواده ورامینی را غافلگیر کرد

 به گزارش تابناک، رکنا نوشت: زیستگاه اصلی شترمار در بخش‌هایی از خاورمیانه، آسیای میانه و شمال آفریقا است. شترمار از گونه ماران غیرسمی است، اما رفتاری مشابه رفتار مارهای سمی دارد که باعث می‌شود آن را با مار جعفری اشتباه بگیرند.

شترمار دارای جثه‌ای بزرگ‌تر از گونه جعفری است. بیشتر در جنوب ایران با رنگ قهوه‌ای روشن با خال‌ه‍ای تیره‌تر یافت می‌شود در نواحی غیر از استان هرمزگان و خوزستان دارای رنگدانه‌های بیشتر است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پیشوا از رهاسازی یک حلقه مار از نوع شترمار در طبیعت خبر داد.

سید حسن طباطبایی با اعلام این خبر گفت: در مراجعه حضوری یکی از شهروندان وظیفه‌شناس به اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پیشوا یک حلقه مار از نوع شترمار که در حیاط منزل این شخص مشاهده شده بود تحویل ماموران یگان حفاظت و سپس در دامان طبیعت منطقه رهاسازی شد.

 

دیگر خبرها

  • نخستین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شد
  • تولد نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی امسال در پارک ملی کرخه
  • اولین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه خوزستان متولد شدند
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟
  • کشف یک قلاده شیر از خانه یک متخلف در ساری
  • تخریب آغل گوسفندان در زیستگاه یوزپلنگ ایرانی
  • تحویل ۲ بره میش وحشی به اداره محیط زیست تایباد
  • شتر مار خانواده ورامینی را غافلگیر کرد
  • نفس راحت لاک‌پشت سبز در ساحل تیاب میناب
  • آغاز فصل زایش وحوش در مناطق حفاظت شده و پارک‌های ملی خراسان شمالی