Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، مهرداد تقی‌زاده در برنامه گفت‌وگوی اقتصادی رادیو گفت‌وگو به برنامه های وزارت راه و شهرسازی برای تداوم کاهش تلفات ناشی از سوانح رانندگی اشاره کرد. وی با بیان این‌که امسال تلفات جانی سوانح رانندگی حدود 5 درصد افزایش یافته از برنامه 10 سال وزارت راه برای کاهش 7000 نفری این تلفات تا سال 1406 خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که پیش‌بینی وزارت راه و شهرسازی این است که امسال روند کاهشی تلفات جانی مانند سال 96 (با رشد 1.5) افزایشی و حدود 5 درصد شود، گفت: برای جلوگیری از افزایش سوانح رانندگی برنامه‌ داریم  و چنانچه بر اساس این برنامه حرکت کنیم تلفات جانی 16000 نفری کنونی به 9000 نفر کاهش می‌یابد.

وی تاکید کرد: اگر تمام اتفاقاتی که می‌خواهیم بیفتد، مطابق برنامه کاملا منسجم با یک بودجه خاص به اهداف مورد نظر می‌رسیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری این‌که طی چند هفته آینده این برنامه مذکور در کمیسیون زیربنایی دولت مطرح می‌شود، افزود: این برنامه برای عملیاتی شدن 280 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

تقی زاده همچنین با بیان اینکه شاید اینگونه نباشد که خودرو پراید ارابه مرگ است، گفت: پراید جزو خودروهای شهری است و باید سرعت این خودرو به گونه ای دیگر تعریف شود. این مسئله یکماه دیگر در کمیسیون ایمنی راه ها مطرح خواهد شد.

*لابی قدرتمندی خودروسازان

وی با بیان این‌که خودروسازان لابی خیلی قدرتمندی دارند و به راحتی می‌توانند با خیلی جاها لابی کنند، گفت: خودروسازان این قدرت را دارند که اجازه تصویب ضوابط و قوانین را ندهند و حتی می‌توانند برخی مسئولان را تغییر دهند.

وی با انتقاد از خدرومحوری در حمل‌ونقل گفت: باید قیمت خودروهای ساخت داخل کاهش یابد تا بتوانیم با افزایش قیمت سوخت به توسه حمل و نقل عمومی کمک کنیم.

*ایرلاین ها بر سر دو راهی

وی در ادامه با اشاره به موضوع تامین ارز شرکت های هواپیمایی اظهار کرد: بانک مرکزی اعلام کرده دیگر نمی تواند ارز دولتی در اختیار ایرلاین ها قرار دهد از این رو ایرلاین‌ها باید بتوانند امورات خود را بگذرانند یا شرکت را تعطیل کنند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که شرکت‌های هواپیمایی در مرز تعطیلی حرکت می‌کنند درباره قراردادهای خرید هواپیما گفت: قراردادهای خرید هواپیما کنسل نشده و هچمنان باقی است، اما به دلیل تحریم‌ها مسکوت شده است. قطعا بعد از دوره خاص قراردادها دوباره علیاتی می‌شود.

تقی‌زاده گریزی به ماجرای اختلاف سازمان هواپیمایی و کمیسیون اصل 90 مجلس در رابطه با دلایل سقوط هواپیمای ATR آسمان زد و افزود: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته جعبه سیاه هواپیما خلبان مقصر سقوط هواپیما بوده است.

وی تصریح کرد: در بررسی جعبه سیاه مشخص شده که کمک خلبان به خلبان می‌گوید آب و هوا خراب است بهتر است برگردیم که خلبان به این مسئله توجه نمی‌کند.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر این‌که روند اجرای قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان چگونه است و آیا قرار است در آینده نزدیک ساختار وززارت راه و برخی زیرمجموعه‌های آن با توجه به واگذاری ساخت پروژه‌های ریلی به راه‌آهن تغییر کند، بیان کرد: قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان هم از سمت تهران و هم از سمت اصفهان در حال ساخت است.

وی ادامه داد: اما در رابطه با ایستگاه قم مشکلاتی داریم که در نوع خود عجیب است. در اکثر کشورها شهرداری‌ها در صدد هستند با لابی گری قطار سریع‌السیر از شهر عبور کند اما در قم این اتفاق برعکس است.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: متاسفانه در قم نمی‌خواهند قطار سریع‌السیر از داخل شهر عبور کند که این مسئله باعث کُندی در روند ساخت شده است.

تقی‌زاده با تاکید بر این‌که عبور قطار سریع‌السیر از بیرون شهر قم هزینه‌های ساخت این پروژه را کاهش می‌دهد، گفت: در حال حاضر زیرسازی این پروژه در حال انجام است.

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر تغییر ساختار وزارت راه نیز افزود:‌ شرکت راه‌آهن حدود 25 سال قبل پروژه‌های ساخت ریل در کشور را انجام می‌داد و اصول هم همین بود. اما  برای ساخت زیرساخت‌های حمل و نقل معاونت ساخت در وزارت راه ایجاد شد که این زیرساخت‌ها را انجام می‌داد.

وی با تاکید بر این‌که این ساختار اشکال دارد، تصریح کرد: ساختار کنونی به وضعیت سابق باز خواهد گشت و وظایف شرکت ساخت در آزادراه‌ها پر رنگ‌تر می‌شود.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد

اگر تا به حال سفر هوایی داشته‌اید، احتمالاً می‌دانید که در سفرهای هوایی، پیش از سوار شدن بر روی هواپیما، باید نکاتی را رعایت کنید تا به مشکل برنخورید. این مراحل بیشتر برای سفرهای هوایی بین‌المللی اهمیت دارند. در ادامه به تمام کارهایی که قبل از سوار شدن به هواپیما و در مراحل حضور در فرودگاه باید انجام دهید، اشاره می‌کنیم.

روز قبل از سفر

همانطور که می‌دانید، در سفرهای هوایی ممکن است زمان پرواز تاخیر داشته باشد. برای مثال، اگر بلیط هواپیما پته را خریداری کرده‌اید، می‌توانید مبداء و مقصد و نام فرودگاه را بر روی آن ببینید. برای اطمینان بیشتر، بهتر است روز قبل از سفر با چک کردن مشخصات فردی و زمان پرواز، خیال خود را راحت کنید. همچنین، با تماس با کارشناسان آژانس، از عدم تاخیر یا تغییر زمان پرواز مطمئن شوید.

حضور در فرودگاه

نکته قابل توجه اینکه، قبل از حضور در فرودگاه تهیه ارز مسافرتی برای سفر خارجی را فراموش نکنید چرا که در کاهش هزینه های سفر شما تاثیر شگرفی خواهد داشت. اما برای سفرهای داخلی، نیاز است که حداقل یک و نیم ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوید. این زمان برای پروازهای خارجی دو برابر می‌شود و بهتر است سه ساعت قبل از پرواز، برای طی کردن مراحل پرواز وارد فرودگاه شوید. هنگام ورود به فرودگاه، با یک سالن بزرگ که در هر گوشه گیت‌های مخصوص ایرلاین‌ها قرار دارد، روبرو می‌شوید. در این مرحله، ماموران امنیت فرودگاه یک بازرسی کلی از شما انجام می‌دهند که ممکن است کمی زمان شما را بگیرد.

گرفتن کارت پرواز یا check in

پس از ورود به ایرلاین مورد نظر، با چندین باجه مختلف روبه‌رو خواهید شد که باید با پرسش و پاسخ اطلاعات ایرلاین مربوطه را شناسایی کرده و در صف دریافت کارت پرواز قرار بگیرید. در این مرحله، هنگام نوبت شما، بازرسی مجددی بر روی چمدان‌ها و وسایل بار انجام می‌شود. در صورت مواجه شدن با اضافه بار یا بسته بندی نامناسب وسایل، باید از صف خارج شده و مشکل را حل کنید. اگر با اضافه بار روبه‌رو شدید، می‌توانید از باجه بانکی که در فرودگاه قرار دارد، جریمه اضافه بار را پرداخت کنید. همچنین، ایرلاین‌ها قسمتی را برای بسته بندی وسایل بار قرار داده اند که با مراجعه به این قسمت لوازم شما ایمن و محکم بسته بندی می شود تا در طول پرواز ضربه و خسارتی نبیند. نگران از دست دادن وقت نباشید، زیرا هنوز زمان کافی برای سوار شدن باقی‌مانده است. پس از رفع ایرادات، با چک کردن مدارک، کارت پرواز به شما تحویل داده می‌شود و وسایل شما به بخش بار هواپیما برده می‌شود.

سالن انتظار

پس از دریافت کارت پرواز، به محل انتظار پرواز هدایت می‌شوید. در سالن‌های پرواز، معمولاً کافه‌ها و فروشگاه‌هایی وجود دارند که می‌توانید برای رفع گرسنگی و گذراندن زمان در آن‌ها بنشینید و منتظر اعلام پرواز خود باشید. بهتر است زمان انتظار را در نزدیکی گیت پرواز سپری کنید تا بلافاصله پس از اعلام پرواز، جزء نخستین افراد در صف باشید و وقت اضافی را صرف انتظار در صف نکنید.

گیت خروجی پرواز

پس از اعلام شماره پرواز، باید گیت خروجی پرواز را شناسایی کرده و به سمت آن بروید. در این مرحله، آخرین بازرسی بدنی از شما صورت می‌گیرد تا مامور ایرلاین از عدم حمل وسایل ممنوعه پرواز در داخل کابین هواپیما اطمینان حاصل کند. سپس، کارت پرواز شما چک می‌شود و یک قسمت از آن جدا می‌شود. در نگهداری قسمت دیگر کارت پرواز دقت کنید، زیرا با استفاده از آن می‌توانید وسایل و چمدان‌های خود را در مقصد دریافت کنید.

ورود به کابین هواپیما

در آخرین مرحله، توسط اتوبوس‌هایی به هواپیما منتقل می‌شوید و توسط مهمانداران به کابین هواپیما هدایت می‌شوید. پس از قرار دادن وسایل همراه خود در محفظه بالای سر و نشستن روی صندلی، تنها کافیست منتظر فرود هواپیما در مقصد باشید و کاری برای انجام نخواهید داشت.

گرفتن کارت پرواز در سفرهای خارجی

در سفرهای خارجی، مراحل کمی بیشتر از سفرهای داخلی هستند. در مرحله گرفتن کارت پرواز، علاوه بر بلیط هواپیما و مدارک شناسایی، نیاز به ارائه پاسپورت و پرداخت عوارض خروج از کشور دارید. همچنین، برخی ایرلاین‌ها مقررات و جریمه‌های سنگینی را برای اضافه بار در نظر می‌گیرند، بنابراین بهتر است بیش از حد مجاز بار را با خود حمل نکنید. بیشتر مراحل با سفرهای داخلی یکسان است، اما باید از وسایل ممنوعه هر کشور آگاه باشید. قوانین و مقررات خاصی در هر کشور وجود دارد و ورود برخی لوازم به آنها ممنوع است، به عنوان مثال، فرودگاه دبی از ورود قرص‌های سرماخوردگی به کشور امارات جلوگیری می‌کند، بنابراین با مطالعه این موارد می‌توانید از بروز مشکلات در فرودگاه مقصد جلوگیری کنید.

جمع‌بندی

سفر هوایی سریع‌ترین و ایمن‌ترین نوع سفر است. به همین دلیل، مراحل بیشتر و با دقت بالاتری را برای سوار شدن هواپیما طی می‌کنید. در روزی که به پرواز می‌روید، بهتر است غذاهای چرب و حاوی کافئین را نخورید تا در طول انجام مراحل پیش از پرواز و حین پرواز از استرس و مشکلات معده جلوگیری کنید.

کد خبر 848100

دیگر خبرها

  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟