Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران با بیان اینکه بدهی سازمان‌ بیمه‌گر به داروخانه‌ها، موجب عدم توزیع و محدودیت دسترسی بیماران خاص به دارو شده است، تصریح کرد: این مساله موجب می‌شود بیماران دچار عوارض جبران‌ناپذیری شوند.

احمد قویدل در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با ابراز نگرانی در خصوص حبس دارو‌های حیاتی بیماران توسط شرکت‌های پخش دارو، اظهار کرد: حدود سه سال پیش که وزارت بهداشت یارانه‌های دارویی را مستقیم به واردکننده‌های دارویی می‌داد، دارو به قیمت غیر واقعی و به صورت یارانه‌ای در اختیار بیماران قرار می‌گرفت برای مثال قیمت واقعی فاکتور 8 حدود 400 هزار تومان بود اما با قیمت 4 هزار تومان و یا قیمت اصلی فاکتور 7، یک میلیون و 100 هزار تومان بود اما به قیمت 10 هزار تومان در اختیار شبکه توزیع قرار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با هدف اینکه قیمت دارو در ایران همانند بازار جهانی شود، یارانه دارویی را به سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت کرد و هیأت دولت در تصمیمی یارانه بیماران خاص را قطع کرد و قرار شد این داروها تحت پوشش بیمه باشد.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران با بیان اینکه متأسفانه با این تصمیم وزارت بهداشت، منابع مالی در اختیار سازمان‌های بیمه‌گری قرار گرفت که طلب‌های هنگفتی از دولت داشتند، یادآور شد: متأسفانه این منابع مالی در اختیار بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت قرار گرفت که عملاً به جای اینکه با این یارانه، بهای داروها را به مراکز درمانی و دارویی بپردازند این منابع مالی را صرف مشکلات مالی خود کردند.

قویدل خاطرنشان کرد: سازمان تأمین اجتماعی یک بنگاه اقتصادی است که حوزه سلامت اولویت آن نیست. متأسفانه در کشور ما به جای اینکه سازمان‌های بیمه از طریق دریافت حق بیمه، منابع مالی کسب و درآمدزایی کنند به چاه نفت و بودجه دولت وصل هستند و این امر موجب می‌شود به دنبال افزایش بدهی دولت، نتوانند بدهی خود را به داروخانه‌ها پرداخت کنند.

وی افزود: زمانی‌که بیمه‌ها بدهی خود را به داروخانه‌ها پرداخت نکنند، داروخانه‌ها نیز نمی‌توانند پرداختی به شرکت‌های پخش دارو داشته باشند و در نهایت این امر باعث می‌شود شرکت‌های پخش دارو برخی داروخانه‌ها را، به خصوص داروخانه‌های دانشگاهی، در لیست سیاه خود قرار دهند.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بسیاری از استان‌ها، بیماران در تهیه دارو دچار مشکل شده‌اند و این در حالی است که وزارت بهداشت مدعی شده تا چهار الی پنج ماه آینده مشکل دارویی در کشور وجود ندارد.

قویدل حبس دارو توسط برخی شرکت‌های دارویی را قاتل جان بیماران خاص دانست و یادآورشد: تا مادامی‌که این احتکار و عدم توزیع تداوم داشته باشد، بسیاری بیماران دچار عوارض جبران ناپذیری می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: کانون هموفیلی ایران در راستای پیگیری علت حبس دارو و مشکلات دارویی بیماران هموفیلی به دادستان کل کشور نامه‌ سرگشاده‌ای نوشته و خواستار آن شده که ضمن بازرسی از انبارهای دارویی و ملاحظه تاریخ ورود دارو به انبارها و دستورهای وزارت بهداشت مبنی بر توزیع داروهای دارای تاریخ، موانع توزیع دارو را از میان بردارد.

انتهای پیام/4009/4038/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها