Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ نمایندگان مجلس نیز همچون اعضای شورای شهر اهل استفاده از شبکه‌های اجتماعی هستند و معمولا در توئیتر فعالیت دارند. وضعیت آنها از نظر استقبال مخاطبان مناسب است و می‌توان صفحات توئیتر آنان به 5 دسته تقسیم شده‌اند: دسته اول با استقبال فوق‌العاده، دسته دوم با استقبال خوب، دسته سوم با استقبال معمولی، دسته چهارم ضعیف و دسته پنجم نمایندگانی که فعلا قصد استفاده از این شبکه اجتماعی را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق العاده‌ها: محمود صادقی، شاخ توئیتر فارسی!

در عرض دو سال صفحه توئیتر محمود صادقی تبدیل به یکی از مشهورترین صفحات توئیتر فارسی شده است. محمود صادقی به تنهایی 204 هزار مخاطب دارد که رقم چشمگیری است. این نماینده حقوقدان مجلس درباره مسائلی مثل حساب‌های قوه قضائیه، رفع حصر، افزایش آزادی‌های مدنی و آسیب دیدگان حوادث دی ماه توئیت‌هایی کرد که با استقبال کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.

علی مطهری و مصطفی کواکبیان هم نسبت به سایر نمایندگان صراحت بیشتری در بیان حقیقت دارند و البته دنبال کنندگان بیشتری هم دارند. مطهری سال‌هاست نماینده مجلس است و کواکبیان هم سابقه نمایندگی مجلس هشتم را در کارنامه دارد. از مهمترین مسائل سیاسی که این دو نماینده به آنها پرداخته‌اند، مسئله رفع حصر و آزادی مطبوعات بوده است. صفحات این دو نماینده نزدیک به 100 هزار دنبال کننده دارد.

عارف، از خوب‌های شبکه‌های اجتماعی!

محمدرضا عارف در صفحه توئیتر خود به عنوان روابط عمومی برای بیان مسائل نه چندان پر حاشیه استفاده می‌کند. مشهورترین نماینده تهران در مجلس دهم، حالا چهارمین چهره فعال در شبکه‌های اجتماعی است و بعید نیست همین جایگاه را هم از دست بدهد. او نزدیک به 36000 دنبال کننده در توئیتر دارد.

محمدعلی وکیلی مثل کواکبیان از چهره‌های مطبوعاتی است. احمد مازنی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس است و عموما صحبت‌هایش با استقبال چهره‌های فرهنگی مواجه می‌شود. این صفحات بالای بیست هزار دنبال کننده هستند.

فریده اولاد قباد مشهورترین نماینده زن تهران در توئیتر است. هرچند او هم به پیام تبریک و تسلیت بسنده می‌کند.

الیاس حضرتی هم از چهره های مطبوعاتی توئیتر است اما به اندازه وکیلی و کواکبیان موفق نبوده است. طیبه سیاوشی و غلامرضا حیدری با اینکه عموما در پیگیری مسائل حساس، در کنار اصلاح‌طلبان هستند اما در این شبکه اجتماعی اندگی بیشتر از ده هزار نفر، دنبال کننده دارند.

در جستجوی محبوبیت

نمایندگانی در مجلس هستند که هنوز صفحات اجتماعی آنان با استقبال اساسی مواجه نشده و کمتر از 10 هزار مخاطب دارند. در موضوع توئیت این نمایندگان مسائل سیاست داخلی کمتر است. محمدرضا بادامچی بیشتر از مسائل وزارت کار می‌نویسند. او یکی از علاقه‌مندان به ربیعی بود. فاطمه حسینی از جمله حامیان اصلی لایحه حمایت از حقوق کودک بود. این سه نفر بالای هشت هزار دنبال کننده در صفحه توئیتر دارند.

فاطمه سعیدی که به خاطر حمایت از حقوق معلمان مشهور شده است، بهروز نعمتی که در جایگاه هیات رئیسه مجلس از رابطه مجلس و دولت می‌نویسد، فرید موسوی که از لایحه منع استخدام بازنشسته‌ها حمایت کرده بود و علیرضا رحیمی که درباره مسائل سیاست خارجی توئیت می کند هم در صفحه توئیتر با استقبال سرد مردم مواجه شده‌اند و بین هزار تا 3 هزار مخاطب دارند.

دفتر بی مخاطب!

بعضی از نمایندگان مجلس هم احتمالا صرف کنجکاوی صفحاتی در توئیتر ایجاد کرده اند و حضور جدی در فضای توئیتر ندارند. کاظم جلالی، مهدی شیخ، پروانه مافی، ابوالفضل سروش و سهیلا جلودازاده نمایندگانی هستند که در توئیتر کمتر از هزار مخاطب دارند.

علیرضا محجوب، پروانه سلحشوری، علی نوبخت، سیده فاطمه ذوالقدر، محمدجواد فتحی، محسن علیجانی، داود محمدی، محمدرضا نجفی، عبدالرضا هاشم زائی هم یازده نماینده‌ای هستند که از توئیتر استفاده نمی کنند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمود صادقی توئیتر فرید موسوی مهدی شیخ مصطفی کواکبیان محمد علی وکیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۶۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر استان شرقی به مرکزیت ورامین مصوب و اجرا شود، دماوند و فیروزکوه در این تقسیم‌بندی جزو استان تهران باقی می‌مانند. - اخبار استانها -

شاهرخ رامین در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در دماوند، در واکنش به طرح چند استانی شدن تهران در تقسیمات کشوری گفت: چند استانی شدن تهران، بیش از یک سال پیش در دولت و مجلس یازدهم مطرح و مورد بررسی قرار گرفته و در شرف اجراست.

وی افزود: با توجه به آخرین اخبار در جلسات متعدد با استاندار محترم تهران و سایر مسئولان ذی‌ربط می‌توانم بگویم که اگر استان شرقی به مرکزیت ورامین اجرا شود، دماوند و فیروزکوه در این تقسیم‌بندی جزو استان تهران باقی می‌مانند.

نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: کارشناسان معتقدند در حال حاضر توان‌زیستی استان تهران پاسخ جمعیت حاضر را نیز نمی‌تواند بدهد و حتی آب شرب برای جمعیت موجود نیست و همه این مسائل، تهران را با مشکلات زیستی مواجه خواهد کرد.

تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت

رامین تصریح کرد: در تقسیمات کشوری باید ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر مؤلفه‌های تأثیرگذار مورد توجه قرار گیرند و باید توجه کنیم که با تغییر در استان به چه موضوعاتی دست پیدا می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • انتقاد تند از کریمی قدوسی بعد از ادعای جنجالی اش در حوزه نظامی / نه مسئولیت دارد نه عقوبت می شود!
  • تصاویر فاتحه خوانی رئیسی بر مزار اقبال لاهوری | ویدئو
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از آرامگاه اقبال لاهوری