Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-منابع میدانی سوریه فاش کردند، نیروهای روسی شامل افسران و سربازان طی چند روز گذشته وارد فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شمالی استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه شدند.

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، این منابع گفتند، حدود ۵۰ نظامی روس شامل افسر و سرباز به همراه انواع مختلف سلاح‌های تاکتیکی متوسط و سنگین به این فرودگاه نظامی وارد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود این گروه از نیروهای روس در چارچوب عملیات جمع‌آوری اطلاعات و رصد میدانی پیش از عملیات آتی ادلب است که قرار است ارتش سوریه آغاز کند.

ارتش سوریه نیز مدتی است تجهیزات نظامی خود را به همراه نیروهای نظامی عازم جبهه‌های مختلف ادلب به خصوص جبهه جنوبی کرده تا در محورهای میدانی هم‌مرز خطوط درگیری در نزدیکی ادلب مستقر شوند.

این منابع از آماده سازی فرودگاه نظامی به عنوان اینکه پایگاهی برای پرواز جنگنده‌های سوری باشد، حرفی نزدند اما تاکید کردند، در مرحله کنونی نیازی به حمایت هوایی نیست.

فرودگاه ابوالظهور بین استان‌های حماة، ادلب و حلب قرار دارد و پایگاهی استراتژیک است و چه بسا نیروهای سوری به شدت برای عملیات نظامی آتی خود در استان ادلب با توجه به موقعیت و اشرافش بر جبهه‌های درگیری روی آن حساب باز کرده‌اند.

ارتش سوریه در ابتدای سال جاری میلادی بعد از درگیری‌های شدید با جبهه النصره این فرودگاه را پس گرفت. النصره در سپتامبر ۲۰۱۵ بر این فرودگاه مسلط شده بود.

این در حالی است که تعداد تلفات انفجار انبار تسلیحات که دلایلش هم مشخص نشده در شهرکی در نزدیکی مرزهای ترکیه در استان ادلب افزایش یافته و به ۳۹ تن رسیده است که ۱۲ تن آنها کودک هستند.

دیده بان حقوق بشر سوریه، نهاد وابسته به مخالفان سوری، اعلام کرد، این انفجار منجر به فروریختن کامل دو ساختمان شد و تیم‌های امداد از صبح روز گذشته در حال آواربرداری هستند.

از زمان وقوع انفجار که روز یکشنبه بود تعداد تلفات به طور تدریجی افزایش یافته به طوریکه به ۳۹ کشته رسیده است که ۱۲ تن آنها کودک هستند.

رامی عبدالرحمان، مدیر دیده بان حقوق بشر سوریه گفت: اکثر کشته‌ها از خانواده‌های شورشیان هیئت تحریر الشام (النصره سابق) هستند که از استان حمص در مرکز سوریه به اینجا منتقل شده‌اند.

وی احتمال داد که آمار تلفات افزایش یابد چراکه بسیاری مفقودند.

انبار تسلیحات هدف گرفته شده به تاجر سلاحی تعلق دارد که با هیئت تحریر الشام کار می‌کند. این هئیت بر بخش اعظم استان ادلب تسلط دارد در حالی که اسلام گراهای افراطی در مناطق دیگر استان مستقر هستند و ارتش سوریه در حومه جنوب شرقی ادلب حضور دارد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، تیم‌های امدادرسان از جمله کلاه سفیدها در حال بیرون آوردن قربانیان هستند برخی نیز زنده بیرون آورده می‌شوند.

استان ادلب از ماه‌ها پیش شاهد انفجارها و ترورهای متعدد علیه شورشیان و مقامات گروه‌های مخالف مسلح است که داعش بعضا مسؤولیت آن را برعهده می‌گیرد. البته بیشتر این انفجارها و حملات ناشی از درگیری داخلی بین گروه‌های مختلف است.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای ترکیه درباره شرط حماس برای کنارگذاشتن سلاح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه در سخنانی به شرط گروه مقاومت اسلامی حماس برای کنار گذاشتن اقدامات مسلحانه اشاره کرد و گفت: «حماس به ما اطمینان داده است که در صورت اعلام تشکیل دولت فلسطین، سلاح‌های خود را کنار می‌گذارد.»

به گفته فیدان؛ اگر از فاجعه فعلی در غزه درس عبرت نگیریم و به راه حل تأسیس کشور فلسطینی دست نیابیم، این آخرین جنگ غزه نخواهد بود و جنگ‌ها و اشک‌های دیگری در انتظار ما خواهد بود.

وزیرخارجه ترکیه همچنین افزود: «مسئله فلسطین را تنها بر دوش کشورهای عربی نمی‌گذاریم، بلکه مسئولیت خود را در قبال آن بر عهده خواهیم داشت.»

پیش از این نیز، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی (OIC) در گامبیا اعلام کرده بود که آنکارا پذیرش و حمایت فزاینده از فلسطین از طرف کشورهای دیگر را برای اسرائیل مضر می‌داند و آمادگی خود را برای به کارگیری تمام امکانات ممکن به منظور اعمال فشار به اسرائیل را اعلام می‌کند.

وی دراین‌باره گفت: مردم ما از این اجلاس انتظار نتایج ملموسی دارند. به رسمیت شناختن فلسطین از سوی دولت‌های بیشتری ضربه مهمی به اسرائیل وارد می‌کند. علاوه بر این، ما باید تمام تلاش خود را برای تضمین عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل انجام دهیم.

فیدان با تاکید بر تصمیم آنکارا در اول ماه مه برای حمایت از اقدام قانونی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دادگاه کیفری بین‌المللی، تاکید کرد که ترکیه از همه کانال‌های دیپلماتیک برای اطمینان از مواجهه اسرائیل با عواقب استفاده خواهد کرد.

در همین زمینه، ییلماز تونچ، وزیر دادگستری ترکیه، روز شنبه از کریم خان دادستان دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) خواست تا تحقیقات درباره جنایات «اسرائیل» در غزه را تکمیل کند.

وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: ناکامی [کریم خان] دادستان دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) در تکمیل تحقیقات و طرح شکایت علیه جنایات علیه بشریت ارتکابی در فلسطین، باعث تشدید فاجعه غزه و تداوم کشتار کودکان می‌شود. تأخیر در این پرونده مهاجمان اسرائیلی را تشویق می‌کند، اعتبار حقوق بین‌الملل را از بین می‌برد و دیوان کیفری بین‌المللی را خنثی می‌کند.

پنج‌شنبه گذشته پس از ادعای تل‌آویو مبنی بر اینکه آنکارا نیز مانع دسترسی کشورهای ثالث به بنادر ترکیه جهت تجارت با اسرائیل شده است، ترکیه روابط تجاری خود با رژیم صهیونیستی به طور کامل به حالت تعلیق درآورد.

بلومبرگ به نقل از دو مقام ترکیه‌ای آگاه به امور مدعی شد که تمام صادرات و واردات ترکیه به مقصد و از مبدا اسرائیل، تعلیق شده است.

یسرائیل کاتز، وزیر خارجه صهیونیست‌ها به طور جداگانه مدعی شد که آنکارا همچنین اقدام به ممانعت از واردات و صادرات مرتبط با اسرائیل در بنادر ترکیه کرده است. وی با متهم کردن آنکارا به نقض توافقات تجاری با تل‌آویو، گفت که به «وزارت خارجه اسرائیل دستور داده است تا با تمرکز بر سایر کشورها، به‌دنبال جایگزین باشند.»

وزیر خارجه صهیونیست‌ها درباره اینکه کدام بنادر ترکیه از مراودات تجاری با تل‌آویو ممانعت به عمل آورده‌اند، شفاف‌سازی نکرد. به گفته یک منبع دیپلماتیک به المانیتور، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حال حاضر تأثیرات تصمیم ترکیه درباره توقف صادرات را تأیید کرده است.

ترکیه در ماه آوریل اعلام کرد این کشور تا زمان اعلام آتش‌بس در نوار غزه، صادرات طیف گسترده‌ای از محصولات خود را به اسرائیل محدود خواهد کرد. براساس اعلام وزارت تجارت ترکیه، این محدودیت ۵۴ محصول مختلف شامل آهن، سنگ مرمر، فولاد، سیمان، آلومینیوم، آجر، کود شیمیایی، تجهیزات ساختمانی و همچنین سوخت موشک و هواپیما را شامل می‌شود.

کد خبر 6097740

دیگر خبرها

  • افزایش شمار تلفات نظامی صهیونیست‌ها در حمله به پایگاه کرم ابوسالم
  • ادعای ترکیه درباره شرط حماس برای کنارگذاشتن سلاح
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • افزایش تلفات عملیات ضدصهیونیستی کرم ابوسالم
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • وقوع انفجار نزدیک وزارت کشور طالبان در کابل
  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در سوریه
  • طرح یکجانبه فرانسه برای آتش‌بس در مرز لبنان و اراضی اشغالی
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت