Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-23@11:36:23 GMT

رشد 15 درصدی تولید شمش فولاد در چهار ماهه 97

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۷۷۵۱

رشد 15 درصدی تولید شمش فولاد در چهار ماهه 97

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ جداول آماری عملکرد واحدهای بزرگ فولادسازی کشور (فولاد مبارکه، هرمزگان، سبا، فولاد خوزستان، ذوب آهن، فولاد آلیاژی، فولاد کاوه جنوب، فولاد خراسان، طرح ثامن چادرملو) نشان می دهد در چهارماهه نخست پارسال پنج میلیون و 456 هزار و 221 تن شمش فولادی ( اسلب، بلوم و بیلت) تولید شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمارهای رسمی مراجع بین المللی نشان می دهد ایران در بین 13 تولیدکننده شاخص فولاد ساز جهان جای گرفته است.
انجمن جهانی فولاد گزارش داد: میزان تولید فولاد خام ایران در 6 ماهه نخست 2018 میلادی، 25.8 درصد افزایش یافت.
میزان تولید فولاد ایران از ماه ژانویه تا ژوئن 2018 میلادی،(12 دی 96 تا 10 تیر 97) 12میلیون و 516 هزار تن بود و این رقم در مدت مشابه سال 2017 میلادی، 9 میلیون و 947 هزار تن ثبت شده بود.
همچنین، ایران در ماه ژوئن 2018 میلادی، 2 میلیون و 80 هزار تن فولاد خام تولید کرد که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته میلادی (یک میلیون و 785 هزار تن)، 16.5 درصد افزایش یافت.
در 6 ماهه 2018 میلادی، 64 کشور جهان 881 میلیون و 455 هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به میزان تولید مدت مشابه سال 2017 میلادی که 842 میلیون و 360 هزار تن بود، 4.6 درصد رشد نشان می‌دهد.
بزرگ‌ترین تولید کنندگان فولاد شامل چین (451 میلیون و 157 هزار تن)، ژاپن (52 میلیون و 980 هزار تن)، هند (52 میلیون و 831 هزار تن)، آمریکا (41 میلیون و 849 هزار تن)، روسیه (36 میلیون و 66 هزار تن) و کره جنوبی (36 میلیون و 66 هزار تن) بودند.
میزان محصولات فولادی تولید شده در چهار ماهه 97 به سه میلیون و 718 هزار و 329 تن رسید و در مقایسه با عملکرد چهارماهه نخست امسال که سه میلیون و 349 هزار و 614 تن بود، رشد 11 درصدی دارد.
محصولات فولادی (ورق گرم، میلگرد، تیرآهن، کلاف، ریل، شمش کالایی و ...) پارسال در مدت 12 ماهه، 19 میلیون و 776 هزار تن تولید شد و در مقایسه با مدت یکساله 95 (18 میلیون و 151 هزار تن)، رشد 9 درصدی داشت.
واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی که در آمار این گزارش مورد بررسی قرار گرفته اند، فولاد مبارکه، سبا، ذوب آهن، فولاد آذربایجان، فولاد خراسان، فولاد آلیاژی، نورد و لوله اهواز، فولاد اکسین و ورق خودرو چهارمحل وبختیاری است.
همچنین در چهار ماهه امسال، شمش فولادی (اسلب) تولید شده در فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و سبا در مجموع به سه میلیون و 180 هزار و 789 تن رسید و در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش 14 درصدی داشت.
میزان تولید فولاد میانی (خام) کشور در سال گذشته به 21.8 میلیون تن رسید و انتظار می رود تا پایان امسال افزون بر 24 میلیون تن فولاد خام تولید شود.
 جمهوری اسلامی ایران براساس سند چشم انداز 1404 دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد را پیش بینی کرده و انتظار می رود50 تا 52 میلیون تن فولاد خام تولید کند که از این رقم پیش بینی می شود حداقل 15 میلیون تن صادرات داشته باشد.
پارسال میزان صادرات فولاد میانی (خام) و محصولات مربوطه به رقم هشت میلیون و 495 هزار تن رسید که از این رقم 6 میلیون و 872 هزارتن سهم فولاد خام است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تولید شمش فولاد انجمن جهانی فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۷۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • رکورد شکنی تولید در شرکت فولاد اکسین خوزستان
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • هجوم ایرانیان برای سفرهای خارجی
  • رشد ۲۵ درصدی جابه‌جایی کالا در استان کرمانشاه
  • رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم