Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از تداوم روند اعزام نیرو و ارسال تجهیزات توسط ارتش سوریه به شمال این کشور برای آغاز عملیات نظامی علیه تروریستها در استان ادلب خبر می‌دهند.

روزنامه الوطن سوریه امروز دوشنبه گزارش داد که ارتش سوریه در حال ارسال تجهیزات نظامی به استانهای «حماه، لاذقیه» و ادلب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش الوطن، صدها سرباز و دهها خودروی زرهی و جنگ‌افزار در چارچوب فراهم سازی مقدمات عملیات نظامی در مثلثی که ریف جسر الشغور غربی و سهل الغاب در شمال غرب حماه و سلسله جبال شمالی لاذقیه را به یکدیگر وصل می‌کند، به این منطقه ارسال شده است.

گفته می‌شود که روز گذشته ارتش سوریه و پلیس نظامی روسیه گذرگاههای «قلعه المضیق و مورک» واقع در ریف حماه را همزمان با زمزمه‌های آغاز عملیات در این منطقه بسته‌اند.

منابع خبری معارض در همین زمینه اعلام کردند که ارتش سوریه قلعه المضیق را به صورت ناگهانی بسته است و پلیس نظامی روسیه نیز مورک را بست و نیروهای وابسته به آن تا شهر «قمحانه» در ریف شمالی حماه استقرار یافته‌اند.

در همین راستا، منابع میدانی به پایگاه خبری «شام تایمز» اعلام کردند حدود 50 سرباز و افسر روس وارد پایگاه هوایی «ابوالظهور» شدند.

به گفته این منابع، این نیروهای روس انواع سلاح تاکتیکی نیمه سنگین و سنگین با خود به این پایگاه انتقال دادند.

منابع مذکور تأکید کردند، اعزام این نیروها در راستای عملیات شناسایی و رصد میدانی پیش از آغاز عملیات قریب الوقوع در ادلب است.

آغاز شمارش معکوس برای تغییر نقشه استان ادلب

روزنامه الاخبار در همین زمینه گزارش داد که شمارش معکوس برای تغییر نقشه استان ادلب عملا آغاز شده است و احتمالا «پیامهای آتشین» ارتش سوریه که طی دو روز اخیر چند منطقه در ریف ادلب را هدف قرار داد، به دست ترکیه رسیده و سبب شده است که آنکارا جدول زمانی را بپذیرد که مد نظر دمشق است.

الاخبار با بیان اینکه ترکیه طی هفته گذشته تلاش دارد از مسکو وقت بخرد، تأکید کرد، پیشنهاد ترکیه در خصوص پایین کشیدن فیتیله عملیات ارتش سوریه به مدت یک ماه در ادلب است و در مقابل ترکیه هم متعهد می‌شود که «به هیئة تحریر الشام اعلام فشار کند که در برخی از محورها از خطوط درگیری [با ارتش سوریه] دور شده و در برخی محورها نیز مقرهای خود را تخلیه کند».

گزارشهای دریافتی حاکی از عدم پذیرش این پیشنهاد ترکیه است و گفته می‌شود که به آنکار هشدار داده شده که «ساعت صفر [آغاز عملیات ارتش] مشخص شده و تنها گزینه جایگزین این است که ترکیه گروههای مسلح [از جمله جبهه النصره] را مجبور کند که در مرحله نخست از مناطقی که مساحت آن یک سوم استان ادلب است عقب نشینی کند».

بنا بر این گزارش، دمشق بر این باور است که نقاط ایست و بازرسی که ترکیه در ادلب ایجاد کرده، تعهدات مترتب بر خود به ویژه پایان دادن به حضور گروههای ترویستی در اطراف این نقاط (به عنوان مرحله نخست تعهدات) را عملی نکرده است و این نقاط صرفا نقاط «اشغالی» به شمار می‌رود.

در خصوص عملیات ارتش سوریه در شمال این کشور که در راستای مقدمات عملیات ادلب است، نیروهای سوری در ریف شمالی حماه با عناصر تروریستی درگیر شده و شماری از آنان را از پای درآوردند.

در ریف شمال و شمال غربی حماه نیز ارتش سوریه با موشک «کورنیت» یک خودروی تروریستها را در اطراف شهرک «السرمانیه» هدف قرار داد که به کشته شدن سرنشینانش منتهی شد.

کما اینکه ارتش سوریه در روستای «زیزون» واقع در منطقه «سهل الغاب» در ریف غربی حماه با حملات توپخانه‌ای خود شماری از تروریستها را پای درآورد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

کد خبر 6093750 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از آغاز چهارمین مرحله عملیات در برابر رژیم صهیونیستی خبرداد
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • لغو آماده‌باش نیرو‌های ارتش صهیونیستی برای حمله به رفح
  • تداوم عملیات جست و جو برای یافتن کودک غرق شده در رودخانه خرسان
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • دستگیری ۴۱ مظنون داعشی در ترکیه
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم جنگ در غزه موافقت کرد