Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@01:24:56 GMT

بهشت‌ زهرا تا چند سال آینده ظرفیت دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۸۳۲۹

بهشت‌ زهرا تا چند سال آینده ظرفیت دارد؟

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، سعید خال در نشست خبری اظهار داشت: سازمان بهشت زهرا از سال 1345 شروع به کار کرده است و در سال 49 به صورت رسمی افتتاح شده و 48 سال از ساخت آن می‌گذرد.وی خاطرنشان کرد: سازمان بهشت زهرا 584 هکتار مساحت دارد که با احتساب حرم امام خمینی (ره) به 750 هکتار می‌رسد.
خال با اشاره به اینکه بهشت‌زهرا قطب فرهنگی تهران محسوب می‌شود، گفت:30 هزار شهید و 4 هزار شهید گمنام در سازمان بهشت‌زهرا وجود دارد و رهبر انقلاب در طول سال حداقل 2 بار در بهشت‌زهرا حضور پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و 300 هزار اموات در بهشت‌زهرا دفن شده‌اند، گفت:‌2 هزار و 400 نفر مشاهیر در سازمان بهشت‌زهرا دفن شده‌اند.

رئیس سازمان بهشت زهرا گفت:‌ این سازمان از سال 73 زیر نظر معاونت خدمات شهری به صورت خودگردان اداره می‌شود و حتی برای یک ساعت هم تعطیل نشده است.خال گفت:‌در حوادث کشوری از جمله زلزله منجیل، زلزله رودبار، حادثه منا، سازمان بهشت‌زهرا خدمات ارائه داده است و 156 روز از سال پیک کاری این سازمان است که میلیون‌ها نفر از مردم به این سازمان مراجعه می‌کنند.

 وی خاطرنشان کرد: در راستای شعار شهر زیست‌پذیر شهروند مشارکت‌پذیر نیز سازمان بهشت‌زهرا اقداماتی انجام داده است.رئیس سازمان بهشت زهرا اظهار داشت: روزانه 150 متوفی در سازمان بهشت زهرا داریم و در سال گذشته 56 هزار و 95 نفر وارد سازمان شدند که 58 درصد اموات مرد و 42 درصد زن بوده است.

خال بیان کرد: 17 هزار و 639 نفر به خارج از سازمان منتقل شدند.وی گفت: دستگاه ناوگان حمل و نقل سازمان 5 میلیون کیلومتر تردد داشته است و ناوگان حمل و نقل خارج از تهران نیز 9 میلیون کیلومتر ماموریت داشته است.رئیس سازمان بهشت زهرا افزود:‌طرح مشاوره به خانواده‌ متوفیان از دیگر اقدامات سازمان بهشت‌زهرا بوده است.خال گفت: در طول سال 40 هزار قبر ساخته می‌شود که جزو خدمات عمرانی محسوب می‌شود.

وی بیان داشت:‌در حوزه ترافیک شهری نیز اقداماتی انجام شده است و در حال حاضر مرکز کنترل ترافیک در بهشت‌زهرا راه‌اندازی شده است.رئیس سازمان بهشت زهرا خاطرنشان کرد: 3 تا 5 میلیون نفر در دو هفته پایانی سال به بهشت‌زهرا مراجعه می‌کنند تا در این خصوص هماهنگی‌های خوبی با راهور انجام شده است.

خال تاکید کرد: باید مرگ آگاهی و مرگ اندیشی در مردم ترویج داده شود و اگر مردم به مرگ باور داشته باشند زندگی آنها اخلاقی‌تر و بهتر می‌شود.وی گفت:‌در حال حاضر 10 ایستگاه صلواتی در بهشت‌زهرا ساخته شده که شهروندان می‌توانند از این ایستگاه‌ها باری ارائه خدمات استفاده کنند.رئیس سازمان بهشت زهرا خاطرنشان کرد: 355 هکتار فضای سبز در سازمان بهشت‌زهرا و 61 هکتار در حرم امام موجود است.

خال بیان کرد:2 هزا رو 100 درخت به یاد 2 هزار و 100 شهید مدافع حرم کاشته شده است.وی گفت: کارگروه مدیریت بهشت‌زهرا پس از 7 سال تشکیل جلسه داد و هنگامی که 70 سانت برف در بهشت‌زهرا آمده بود یک دقیقه نیز این سازمان تعطیل نشد و خدمات لازم را ارائه داد و توانست در 10 بهمن 96 رکورد پذیرش اموات که 246 نفر بود را بزند.

رئیس سازمان بهشت زهرا افزود: در طی 9 ماه راه‌اندازی 50 دستگاه ناوگان حمل متوفی به سازمان بهشت زهرا اضافه شده است که با این اقدام ناوگان حمل کاملا نوسازی می‌شود.خال افزود: اولین دایره‌المعارف هزار نفر از مشاهیر مدفون در بهشت‌زهرا انجام شده است و به زودی چاپ جلد دوم خاطرات پرسنل بهشت‌زهرا نیز انجام و توزیع خواهد شد.

وی گفت: تشکیل کانون تطهیرکنندگان داوطلب در سازمان بهشت‌زهرا اشاره کرد و گفت: در این خصوص فرهنگ‌سازی انجام گرفته و تمام اعضای شورای شهر و بخشی از اصحاب رسانه و هنرمندان  در این کانون عضو شده‌اند.رئیس سازمان بهشت زهرا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ظرفیت بهشت‌زهرا حداکثر چه میزان است،‌گفت: بهشت‌زهرا با این حجم ورودی حداکثر تا 5 سال آینده ظرفیت دارد و ما باید به فکر زمین و یا زمین‌هایی در آینده برای شهر تهران باشیم.

خال گفت:‌به لحاظ کارشناسی ممکن است به این نتیجه برسیم در چند نقطه از شهر تهران آرامستان داشته باشیم و سازمان بهشت‌زهرا با توجه به توانی که دارد می‌تواند نسبت به احداث این آرامستان‌ها اقدام کند.وی در پاسخ به پرسش مبنی بر اینکه حداقل و حداکثر قیمت قبر در بهشت‌زهرا چه میزان است،‌گفت: حداکثر 16 میلیون تومان و حداقل آن رایگان است و با این مبالغ سازمان بهشت‌زهرا خدمات لازم را ارائه می‌دهد.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست

مرجع تقلید شیعیان گفت: در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه درس اخلاق هفتگی آیت الله جوادی آملی روز چهارشنبه در محل مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

آیت الله جوادی آملی در ادامه به شرح حکمت 131  نهج البلاغه پرداخت.

مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: در کلمه 131 وجود مبارک حضرت امیر(سلام الله علیه) آمده است که در آن کلمه وجود مبارک حضرت فرمودند که یک عده ای دنیا را مذمت می کنند و من درباره دنیا و احکام و حِکَم دنیا باید با شما سخن بگویم. «وَ قَالَ ع وَ قَدْ سَمِعَ رَجُلًا يَذُمُّ الدُّنْيَا أَيُّهَا الذَّامُّ لِلدُّنْيَا الْمُغْتَرُّ بِغُرُورِهَا [الْمُنْخَدِعُ‏] الْمَخْدُوعُ بِأَبَاطِیلِهَا»؛ آیا دنیا را مذمت می کنی در حالی که تو به دنیا مغرور شدی و از مواعظ دنیا بهره ای نبردی.

وی بیان کرد: رسم عده ای است که روزگار و دنیا را بد می گویند، در کلمات عده ای از بزرگان هم هست اما اینها متوجه اند که چه می گویند. نمی گویند دنیا بد کرده است، می گویند دنیا داری است که حوادث تلخی واقع می شود. اصل جریان این است که دنیا ظرف است مثل آخرت. آخرت ظرف است مثل دنیا. در آخرت بهشت است و جهنم است و سعادت، تلخکامی و خوش کامی. هم در آخرت انسان محصول کار خود را می بیند، چه زیبا چه زشت و هم در دنیا محصول کار خود را می بیند. ظرف از آن جهت که ظرف است هیچ تقصیری ندارد.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: یک سلسله حوادثی مربوط به نظام هستی است که اگر فلان ستاره با فلان ستاره در فلان مقطع نزدیک بشوند این می شود سعد، یا می شود نحس. آن یک حساب عالمانه دارد، این یک امر علمی است، برای اینکه به زمان برنمی گردد، برای آن آثار هم دستور دادند که حتی در فلان روزی که قمر در عقرب است، گفتند صدقه بدهید یا دعا هست و امثال ذلک، این مشکل را حل می کند، اما اینکه برخی می گویند امروز روز نحسی بود چنانکه یکی از اصحاب خدمت وجود مبارک امام دهم رسید و فرمود امروز خیلی روز سختی بود، روز نحسی بود، فلان جا لباسم پاره شد، فلان جا پایم آسیب دید! فرمود چرا به روز می گویی روز بدی است؟ این روز زمان است، در این زمان خیلی ها کار خوب کردند، خیلی ها هم کار بد کردند. خیلی ها هم کامیاب شدند، خیلی ها هم متضرر شدند. ظرف چه کاری به مظروف دارد؟ حرف محققانه آن است که زمان و مکان ظرف هستند، یک؛ ظرف فقط منتظر است که شما در چه مظروفی کار می کنید؟ آن نحس و سعد حساب عالمانه و محققانه خاص خودش را دارد که آن هم در روایات آمده است.

وی عنوان کرد: پس روزگار از آن جهت که ظرف است مشکلی ندارد و از آن جهت هم که ظرف است خیلی نباید از آن با جلال و شکوه یاد کرد. لذا نمی توان گفت آخرت جای بدی است، نخیر، آخرت جای بدی نیست. محصول کار خود آدم است. در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد.

آیت الله جوادی آملی گفت: هر کس از این دنیا می تواند رهتوشه برای آخرت بگیرد اینجا مرکز درآمد و اقتصاد است، چون هر کس به جایی رسیده است از درست رفتاری و درست گفتاری و درست کرداری خود در دنیا به آنجا رسیده است. «وَ دَارُ غِنًى لِمَنْ تَزَوَّدَ مِنْهَا» امیرالمونین فرمود: این زاد و توشه را از همین جا باید گرفت. هر کسی کار خیر کرد به شهادت رسید یا جانباز شد به نظام خدمت کرد به انقلاب خدمت کرد به جنگ خدمت کرد نتیجه خودش را می بیند. به مراکز علمی خدمت کرد، فرهنگی خدمت کرد، خدماتی ارائه کرد، به خودش خدمت می کند. خدمت، علم، معارف در دنیا ظرف است برای همان ها و ظرف خوبی هم هست برای آنها.

مرجع تقلید شیعیان در پایان اظهار داشت: دنیا از آن جهت که مخلوق ذات اقدس الهی است، مورد احترام است. آخرت از آن جهت که مخلوق است، مورد احترام است. انسان باید تمام تلاش و کوشش را بکند، یک؛ بیراهه نرود، دو: راه کسی را نبندد.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • جانباز شیمیایی اهل تربت جام به جمع شهدا پیوست
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • آینده جهان از شب عملیات وعده صادق تغییر کرد
  • پیامدهای عملیات «وعده صادق» در آینده مشخص خواهد شد
  • توزیع آسفالت در معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد
  • توزیع ۴۲۰۰ تن آسفالت در معابر آرامستان بهشت رحمت