Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@17:45:23 GMT

تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س) تا پنج سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۸۸۰۸

تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س) تا پنج سال آینده

سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با تاکید بر اینکه قیمت قبرها در این سازمان حداکثر ۱۶ میلیون تومان و حداقل به صورت رایگان است، گفت: این سازمان تا پنج سال آینده برای تدفین متوفیان تهرانی ظرفیت دارد.

ایران آنلاین / سعید خال در نشست خبری امروز دوشنبه در تشریح اقدامات سازمان بهشت زهرا (س) به ویژه ظرف ۹ ماهه اخیر گفت: سازمان بهشت زهرا (س) در سال ۱۳۴۵ احداث و در تیرماه ۱۳۴۹ افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان به همراه حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) وسعتی حدود ۷۵۰ هکتار دارد و به عنوان قطب فرهنگی کلانشهر تهران محسوب می‌شود.

وی افزود: در این سازمان ۳۰ هزار شهید گلگون کفن و ۴۰۰۰ شهید گمنام آرامیده‌اند. این سازمان از سال ۱۳۷۳ خودگردان اداره شده و استقلال مالی پیدا کرده و زیر نظر معاونت خدمات شهری شهرداری تهران بدون تعطیلی در حال ارائه خدمت به شهروندان است.

خال ادامه داد: این سازمان در روزهای سخت و بحران‌ها در کنار شهروندان این مرز و بوم بوده و در حوادث تلخی همچون زلزله‌ها و ... سعی کرده به بهترین شکل ممکن به شهروندان ارائه خدمات داشته باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به شعار شهردار تهران یعنی شهر «زیست پذیر، شهروندان مشارکت پذیر»، گفت: سازمان بهشت زهرا (س) تلاش خواهد کرد با ارتقای کیفیت خدمات، زمینه ساز رضایتمندی شهروندان باشد. در همین مسیر هوشمندسازی در سطح سازمان به بهترین شکل ممکن انجام شده، همچنین توجه به حفظ محیط زیست نیز در این سازمان مورد توجه قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به اینکه روزانه ۱۵۰ نفر در این سازمان به عنوان متوفی پذیرش می‌شوند افزود: سال گذشته ۵۶ هزار و ۹۵ نفر در این سازمان پذیرش شده‌اند که از این رقم ۵۸ درصد مرد و ۴۳ درصد زن بوده‌اند. همچنین ۱۷ هزار و ۶۳۹ نفر به خارج از سازمان برای تدفین برده شده‌اند. سازمان بهشت زهرا با حدود ۵۰ دستگاه آمبولانس در بخش حمل و نقل درون شهری حدود پنج میلیون کیلومتر ماموریت را به انجام رسانده و در بخش برون شهری نیز ۹ میلیون کیلومتر ماموریت را به انجام رسانده است. حدود دو سال است که پزشکی قانونی نیز آمبولانس‌های خود را جمع کرده و شرح وظایف آنها توسط سازمان بهشت زهرا (س) انجام می‌شود.

خال در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات عمرانی این سازمان اشاره کرد و افزود: تنها در سازمان بهشت زهرا سالانه ۲۵ هزار قبر مصرف می‌شود و حدود ۱۵ هزار قبر نیز به عنوان ذخیره ساخته می‌شود که این حجم عظیمی از عملیات عمرانی را در این سازمان تشکیل می‌دهد.

وی افزود: در جهت ایجاد نظم و آرامش در این سازمان هم اندیشی با فرماندهان انتظامی در دستور کار قرار گرفت و تفاهم‌نامه‌هایی نیز با هدف حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی و انجام کارهای تحقیقاتی با مراکز دانشگاهی به امضاء رسید.

خال با اشاره به حضور سه تا پنج میلیون نفر در پایان هر سال در سازمان بهشت زهرا گفت: با هماهنگی پلیس راهور توانستیم به بهترین شکل ممکن این موضوع را اداره کنیم. همچنین تولید محصولات فرهنگی در این سازمان انجام شد و توانستیم مرگ اندیشی را به عنوان یک فرهنگ در سطح سازمان ترویج کنیم.

وی ادامه داد: منزلت اجتماعی را در میان پرسنل افزایش دادیم و در این راستا از ظرفیت‌های صدا و سیما بهره گرفتیم. در سال گذشته مرکز کنترل ترافیک شهر تهران را راه‌اندازی کردیم و از طریق آن تمامی مبادی ورودی و خروجی را برای تسهیل عبور و مرور مردم کنترل می‌کنیم.

وی در خصوص توسعه فضای سبز شهر تهران نیز گفت: ۲۵۵ هکتار فضای سبز در سازمان بهشت زهرا (س) و ۶۱ هکتار در حرم مطهر امام (ره) وجود دارد که پنج هکتار از اراضی حضرت امام خمینی (ره) را نیز ظرف یک ماهه گذشته جنگل کاری کردیم.

وی در خصوص افزایش ظرفیت بهشت زهرا (س) و میزان ظرفیت این سازمان برای تدفین متوفیان تهرانی گفت: یکی از دغدغه‌های من موضوع ظرفیت بود که با بررسی دقیق به صورت علمی و با در نظر گرفتن شرایط روز مشخص شد که بهشت زهرا (س) حداکثر برای پنج سال آینده ظرفیت دارد. همچنین تیمی الگوهای دفن را برای آرامستان یا آرامستان‌های شهر تهران در آینده بررسی می‌کند تا بتوانیم با نتیجه گیری دقیق در این خصوص تصمیم گیری کنیم. در خصوص تامین زمین برای ساخت آرامستان یا آرامستان‌های آینده شهر تهران قطعا شهرداری به تنهایی نمی‌تواند این کار را بکند و نیازمند کمک دستگاه‌های دیگر و به ویژه دولت برای تامین زمین هستیم اما به سازمان بهشت زهرا (س) آمادگی احداث و ساخت آرامستان یا آرامستان‌های جدید برای شهر تهران را دارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: طرح مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌هاست و دستگاه‌های اجرایی باید حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ به ریاست طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور اعضا در محل سالن جلسات شهید قلیوند استانداری تشکیل شد؛ نجفی در این جلسه اظهار کرد: ظرفیت ایجاد شده در طرح دولت مردمی برای افزایش افزایی املاک و اراضی مازاد بسیار ارزشمند و فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست که حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، در این جلسه موارد مربوط به فروش اراضی مازاد ادارات و دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جهاد دانشگاهی مطرح و بررسی شد.

کد خبر 750940

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز