Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@23:36:29 GMT

◄ افت شدید تولید داخل خودروهای فرانسوی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۹۱۵۶

◄ افت شدید تولید داخل خودروهای فرانسوی

تین‌نیوز | 

درحالی‌که تیراژ خودروهای چینی مونتاژ ایران درحال رشد است، کاهش تولید محصولات فرانسوی خودروسازان بزرگ با افت شدید، آمار کلی تولید خودرو را کاهش داده‌اند.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از دنیای اقتصاد، با خروج پژو از ایران، در چهار ماه ابتدایی سال‌جاری ایران‌خودرو با تولید ۴۸ هزار و ۶۹۶ دستگاه پژو ۲۰۶ کاهش تولید ۸٫۷ درصدی را در تولید این محصول محبوب و پر خریدار بازار تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۰۵ با تیراژی ۳۳ هزار و ۶۰۸ دستگاهی، ۴/ ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش تولید داشته است. دیگر محصول پژویی ایران‌خودرو به نام پارس نیز در چهار ماه نخست امسال با کاهش تولید مواجه شده است. طبق آمار، این محصول تیراژی ۳۲ هزار و ۳۷۷ دستگاهی را تا پایان تیر به خود اختصاص داده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲/ ۱۴ درصد کاهش تیراژ را تجربه کرده است. تولید سمند هم با کاهش ۲۵ درصدی تولید به ۲۴ هزار و ۲۸۵ دستگاه رسید.

رانا هم با تیراژ ۹۸۸ دستگاه، ۶۳ درصد کاهش تیراژ را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است، اما دنا با تیراژ ۱۶ هزار و ۶۷۷ دستگاه توانست رشد ۶۶ درصدی را به ثبت برساند که این رشد بیشتر به‌دلیل تولید پایین این خودرو در سال گذشته بوده است.

در مورد تولید خودروهای رنو هم ایران‌خودرویی‌ها با توجه به تیراژ پنج هزار و ۴۰۴ دستگاهی‌شان در تولید تندر۹۰، با کاهش تولید ۶۰ درصدی مواجه شده‌اند.

در بخش مدل‌های مونتاژی ایران‌خودرو بازهم کاهش تولید را تجربه کرد. سوزوکی گرند ویتارا با تیراژ یک‌هزار و ۴۵۱ دستگاه کاهش ۳۰ درصدی در تولید داشت اما هایما با تیراژ 6 هزار و ۶۶۹ دستگاه‌ توانست رشد تولید ۱۲۰ درصدی را در چهارماهه نخست امسال ثبت کند.

به لطف کاهش چشمگیر تولید تندر ۹۰ و جایگزینی دانگ‌فنگ اچ‌سی کراس در تحویل به مشتریان توانست با تیراژ ۹ هزار و ۱۹۸ دستگاه ۹درصد رشد داشته باشد.

پژو ۲۰۰۸ که فعلاً در مدار رشد تولید قرار دارد با رفتن پژو، مشخص نیست تولید آن‌چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد. این محصول که اولین خودروی پسابرجامی پژو در ایران به‌شمار می‌رود تا پایان تیر امسال تیراژی برابر با دو هزار و ۹۵۶ دستگاه داشته است. با این حساب، ۲۰۰۸ نسبت به چهار ماه نخست سال گذشته، رشدی ۶۳۲ درصدی را به خود می‌بیند.

تیبا هم تیراژ پراید شد

در سایپا تیبا با رشد قابل‌توجه ۶/ ۴۷ درصد درحال تولید است و ۶۱ هزار و ۹۰۲ دستگاه تیراژ در چهار ماه نخست امسال داشته است. بخشی از این افزایش تیراژ مدیون کاهش ۸٫۵ درصدی تولید پراید است. سایپا در این مدت ۶۲ هزار و ۸۴۰ دستگاه انواع پراید تولید کرده است. با توجه به نزدیک شدن آمار تولید تیبا به پراید، به‌نظر می‌رسد که سایپا درصدد جایگزینی پراید با این مدل است.

سایپایی‌ها در تولید سراتو که محصولی مونتاژی و تحت لیسانس کیا موتورز کره است، با کاهش تولید مواجه شده‌اند. طبق آمار تا پایان تیر امسال شش هزار و ۵۸۷ دستگاه سراتو مونتاژ شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۶/ ۲۰ درصد کاهش تولید داشته است. گفته می‌شود دلیل اصلی کاهش تولید سراتو، مشکلات موجود بر سر راه نقل‌وانتقال پول است و این موضوع سبب شده تأمین قطعات محدود شود.

پارس‌خودرو به‌عنوان زیرمجموعه سایپا، توانسته ۱۷ هزار و ۱۲۳ دستگاه برلیانس را در چهار ماه ابتدایی امسال مونتاژ کند. با توجه به این آمار، برلیانس در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۶/ ۳۵ درصد افزایش تیراژ را تجربه کرده است. سایپایی‌ها اما دو محصول چینی دیگر را نیز به مونتاژ می‌رسانند که دراین‌بین، چانگان تیراژ پنج هزار و ۲۸۰ دستگاهی را تا پایان تیر امسال از خود به‌جا گذاشته است. براین اساس، این خودروی مونتاژی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۲۱ درصدی را به خود می‌بیند. آریو که در سایت بن‌رو به تولید می‌رسد با تیراژ دو هزار و ۸۸۷ دستگاه، چهار درصد کاهش تولید داشته است.

در پارس‌خودرو آمارها خبر از کاهش تیراژ تندر۹۰ می‌دهند. براین اساس، ۲۲ هزار و ۶۰۹ دستگاه محصول عضو خانواده ال۹۰ در این شرکت به تولید رسیده که نسبت به چهار ماه نخست سال گذشته، ۲/ ۲۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد. دراین‌بین، پارس‌خودرویی‌ها تیراژ ساندرو (یکی از اعضای خانواده تندر۹۰) را در چهار ماه امسال به ۱۱ هزار و ۲۵ دستگاه رسانده‌اند که این آمار از کاهش تولید ۴/ ۲۸ درصدی حکایت دارد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا تولید خودرو پارس خودرو وزارت صنعت آمار تولید کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۹۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک گزارش درباره درصد تغییرات قیمت اقلام خوراکی منتشر شد.

طبق گزارش موسسه بامداد، براساس داده‌های مرکز آمار نسبت به فروردین ۱۳۹۶ پیاز با رشد قیمت ۱۵۹۸ درصدی بیشترین افزایش قیمت را داشته و گوشت قرمز (گوسفند و گوساله) با ۱۵۴۰ درصد افزایش در رده بعدی قرار داد.

بنا به این گزارش، انواع روغن خوراکی که در سال ۱۴۰۱ با آزادسازی قیمت‌ها بیشترین جهش قیمت را داشتند حالا با کاهش قیمت‌های جهانی، حتی کاهش قیمت نیز داشته‌اند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899721

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰