Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو و میدانی ایران در حالی با 12 ورزشکار راهی بازی‌های آسیایی جاکارتا می‌شودکه این رشته در بین دیگر رشته‌های ورزشی بالاترین میزان ورزشکار را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تیم ملی دو و میدانی ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا نسبت به دیگر رشته‌ها بیشترین نماینده را دارد، دو و میدانی‌کاران ایران با 12 ورزشکار در حالی این روزها سخت مشغول تمرین هستند که تا بازی‌های آسیایی تنها پنج روز دیگر زمان باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دو و میدانی امسال برخلاف دوره‌های قبل تعداد نفراتش کمتر از دوره‌های گذشته است و با توجه به اینکه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به مدال‌آوری ورزشکاران توجه ویژه‌ای داشته‌ از همین روی این فدراسیون‌ تصمیم گرفت ورزشکارانی را به این بازی‌ها اعزام کند که شانس مدال‌آوری بالایی داشته باشند.

احسان حدادی، بهنام شیری (پرتاب دیسک)، حسن تفتیان (100 متر و 200 متر)، علی خدیور (200 متر و 400 متر)، رضا ملک پور(400 متر بامانع)، امیر مرادی (800 متر و 1500 متر)، حسین کیهانی (3000 متر بامانع و 5000 متر)، شاهین مهردلان و علی ثمری (پرتاب وزنه)، رضا مقدم (پرتاب چکش)، سپیده توکلی (پرش ارتفاع) و الهام کاکلی (200 متر) 12 ورزشکاری هستند که ترکیب تیم ملی دو و میدانی ایران را در این دوره از بازی‌ها تشکیل می‌دهند.

حدادی پرافتخارترین ورزشکار دو و میدانی ایران

از سال 2006 در بازی‌های آسیایی دوحه احسان حدادی مدال‌آور ایران در این رقابت‌ها بود،‌ در سال 2006 حدادی در پرتاپ دیسک به مدال خوش‌رنگ طلا رسید. در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگژو حدادی دوباره به مدال خوش‌رنگ طلا رسید.‌ در سال 2014 باز‌ی‌های آسیایی اینچئون حدادی باز هم سومین مدال طلای خود را در این رقابت‌ها به دست آورد و حالا به دنبال چهارمین مدال خوشرنگ خود در بازی‌های آسیایی جاکارتا است. غیر از حدادی، تفتیان سریع‌ترین مرد ایران هم در این بازی‌ها شانس کسب مدال دارد. البته تفتیان نخستین‌بار است که حضور در بازی‌های آسیایی را تجربه می‌کند اما در این چندسال به دلیل کسب نتایج درخشان در تورنمنت‌ها و مسابقه‌های بین‌المللی شانس اصلی کسب مدال است.

حضور کم‌رنگ بانوان در این دوره از بازی‌های آسیایی

فدراسیون دو و میدانی از همان ابتدا برای حضور در بازی‌های آسیایی 16 سهمیه کسب کرد. در این دوره با توجه به اینکه فدراسیون، ورودی برای ملی‌پوشان گذاشته بود و تنها سه نفر توانسته بودند این ورودی‌ها را کسب کنند از همین روی تعداد نفرات اعزامی به جاکارتا نهایتا به 12 نفر رسید. فدراسیون دو و میدانی در این دوره از بازی‌ها 10 ورزشکار مرد و دو ورزشکار خانم دارد. سپیده توکلی و الهام کاکلی به ترتیب در پرش ارتفاع و 200 متر نمایندگان ایران هستند. البته فدراسیون از همان ابتدا چهار سهمیه برای بانوان در نظر گرفته بود اما به دلیل عدم کسب ورودی این سهمیه نهایتا به اعزام دو نفر منجر شد.

در سال 2006 تعداد بانوانی که در بازی‌های آسیایی حضور داشتند سه نفر بودند. مریم طوسی، لیلا ابراهیمی و مینا پورسیفی نمایندگان ایران بودند. در سال 2010 بازی‌های آسیایی گوانگژو، لیلا رجبی، لیلا ابراهیمی، سپیده توکلی و مریم طوسی حضور داشتند. در سال 2014 اینچئون هم مریم طوسی، لیلا رجبی و سپیده توکلی نمایندگان ایران بودند. امسال اما تنها دو نماینده از بانوان در این بازی‌ها حضور دارند که با توجه به کاهش این نفرات می‌توان گفت فدراسیون در رده بزرگسالان در بخش بانوان چندان موفق عمل نکرده است.

سابقه حضور دو و میدانی‌کاران ایران در بازی‌های آسیایی

اولین دوره برگزاری بازی‌های آسیایی به سال 1951 برمی‌گردد. در این دوره دو و میدانی‌کاران با یک مدال طلا و یک نقره به کار خود پایان دادند. در سال 1958 دو و میدانی‌کاران به یک طلا و یک نقره و دو برنز رسیدند. در سال 1966 پنجمین دوره بازی‌های آسیایی، ملی‌پوشان دو و میدانی‌ به یک مدال نقره و یک برنز رسید. در سال 1970 هم یک طلا و دو نقره نصیب ملی‌پوشان این رشته شد. در سال 1974 هم در جریان بازی‌های آسیایی که به میزبانی ایران برگزار شد ملی‌پوشان دو و میدانی به هشت مدال رنگارنگ رسیدند. در سال 1990 اما دو و میدانی نتیجه قابل قبولی به دست نیاورد و تنها به یک مدال برنز بسنده کرد.

در سال 1994 نتایج ضعیف ملی‌پوشان باز هم ادامه داشت و آنها در این رقابت‌ها نتوانستند مدال‌آور باشند و دست خالی به ایران بازگشتند. در سال 1998 شرایط کمی بهتر شد و در نهایت یک مدال برنز و یک مدال نقره نصیب دو و میدانی‌کاران شد. در سال 2002 در بازی‌های آسیایی بوسان دو و میدانی به یک مدال نقره رسید.

در سال 2006 بازی‌های آسیایی قطر که اتفاقا اولین حضور بانوان هم بود ملی‌پوشان دو و میدانی به یک مدال برنز و یک طلا رسیدند. در سال 2010 در بازی‌های آسیایی گوانگژو دو طلا و دو نقره و یک برنز ماحصل کار دو و میدانی‌کاران ایران در این مسابقه بود. در سال 2014 در بازی‌های آسیایی اینچئون ملی‌پوشان به یک طلا و یک نقره رسید.

انتهای پیام/4051/4057/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • نکونام به دنبال چهارمین برد پیاپی مقابل تراکتور
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست