Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این مقام نفتی امروز (دوشنبه)درباره مطالب منتشر شده مبنی بر ارزان فروشی نفت ایران به مشتریان آسیایی، افزود: دادن تخفیف به مشتریان، جزیی از ذات بازارهای جهانی به شمار می رود که توسط همه صادرکنندگان نفت انجام می شود.

وی گفت: بر این اساس، با توجه به وضعیت عرضه و تقاضا، فعالیت رقبا و ... صادرکنندگان نفت برای اعطای تخفیف به خریداران تصمیم گیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول یادآور شد: دادن تخفیف به مشتریان، اغلب برای تک محموله ها انجام می شود و فروش نفت به صورت بلند مدت، طبق قراردادها در حال انجام است.

** جزئیات تخفیف به مشتریان

پایگاه خبری پلاتس آمریکا پیش از این ادعا کرده بود: ایران، برای همه انواع نفتی که در ماه سپتامبر (شهریور- مهر) از جزیره خارک به مقصد کشورهای آسیایی بارگیری می کند، تخفیف قایل شده است.

بر این اساس، نفت سبک ایران با نوع «ایران لایت» با 80 سنت و سنگین با نوع «ایران هوی» نیز با 60 سنت تخفیف، به فروش رسیده است.

برای نفت «فروزان» ایران نیز 75 سنت و نفت «سروش» 80 سنت تخفیف در نظر گرفته شده است.

** رقابت تنگاتنگ میان صادرکنندگان برای کسب بازار

تولیدکنندگان و صادرکنندگان اصلی نفت خام، همواره برای کسب سهم بیشتر از بازار و کنار زدن سایر صادرکنندگان با یکدیگر، رقابتی تنگاتنگ داشته اند.

در این میان، اهمیت بازار آسیا بیش از سایر بازارهاست زیرا قدرت های بزرگ اقتصادی در جنوب و شرق آسیا از جمله هند و چین روند پرشتاب توسعه را طی کرده و بر این اساس، میزان مصرف نفت آنها در حال افزایش است.

بنابراین، صادرکنندگان اصلی نفت تلاش می کنند سهم حداکثری را از بازار مصرف کشورهای آسیایی شرق و جنوب آسیا کسب کنند.

در این زمینه، عربستان، عراق، روسیه، ایران و به تازگی آمریکا براساس شرایط مختلف، اقدام به ارایه تخفیف به مشتریان آسیایی برای کسب سهم بیشتر از بازار می کنند.

امیرحسین زمانی‌نیا معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل پیش از این با یادآوری اقدامات عربستان در زمینه محدود کردن نفت ایران، گفته بود: سعودی ها به مشتریان نفت ایران تخفیف‌هایی پیشنهاد می‌دهند که بازار نفت ایران را محدودتر کنند.

** تداوم صادرات ایران بدون توجه به فشارهای آمریکا

متوسط صادرات نفت ایران (بدون احتساب میعانات گازی) در چهار ماه نخست امسال به روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه رسید که نشان می دهد با وجود تهدیدها و فشارهای آمریکا، از مجموع میانگین پارسال بیشتر است.

میانگین صادرات نفت‌ خام ایران در سال گذشته 2 میلیون و 115 هزار بشکه در روز بود.

چین و هند از بزرگ‌ترین مشتریان نفت خام ایران به شمار می روند که پس از خروج آمریکا از برجام تحت فشارهای این کشور قرار نگرفته و به واردات نفت خود از کشور ما ادامه می دهند.

به تازگی خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه به نقل از وزیر نفت و گاز هند اعلام کرد که واردات نفت این کشور از ایران در ماه ژوئن (خرداد- تیر) نسبت به دوره مشابه پارسال نزدیک به 50 درصد افزایش یافت.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران نفت رقابت چین معاون وزیر عربستان صادرات نفت واردات روسیه نفت و گاز بازار نفت ایران مشتریان نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری

به گزارش همشهری‌آنلاین، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (چهارشنبه) پنجم اردیبهشت ماه ادعاهای بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.
دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را به ادعای فعالیت‌های سایبری تحریم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهادهای آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهادهای ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی به دولت آمریکا توصیه کرد به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشورها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری کرده و مسؤولانه رفتار کند.

آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟ کد خبر 846964 برچسب‌ها ناصر کنعانی ایران و آمریکا خبر ویژه

دیگر خبرها

  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • قیمت زعفران نجومی شد