Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از دانشگاه مذاهب اسلامی، در این سمینار که اساتید رشته‌های علوم اسلامی، روسای دانشکده‌ها و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی این دانشگاه حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، نوری‌زاد، امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس، ابراهیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه و شخصیت‌های اندونزیایی سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نقش مردم را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر پررنگ کنیم   رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در این سمینار طی سخنانی با اشاره به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر با استناد به آیات قرآن کریم و احادیث گفت: این فریضه در متون دینی ما به ویژه دستورات قرآنی وجود دارد و در احادیث معتبر بر آن تاکید شده است.

وی با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر فقط از طرف حاکمان به مردم نیست، افزود: مردم نیز با اجرای امر به معروف و نهی از منکر نقش مهمی در ترویج دموکراسی و مردم سالاری دینی دارند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی تصریح کرد: بنابراین اگر بخواهیم مردمسالاری دینیِ موفق در جامعه بروز و ظهور پیدا کند حتما باید نقش مردم را نسبت به ترویج امر به معروف و نهی از منکر در مسئولان در قالب‌های مختلفی که مردم می‌توانند در جامعه اسلامی حضور پیدا یابند، پررنگ کنیم.

تقویت گفتمان وحدت در جامعه اسلامی در بستر مردم‌سالاری دینی

مختاری با اشاره به نقش دانشگاه مذاهب اسلامی در تقویت گفتمان امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مبتنی بر مردم سالاری دینی نیز خاطرنشان کرد: این دانشگاه با توجه به رسالتش نقش موثری در ایجاد وحدت میان مسلمین و همچنین با پیروی از دستورات مقام معظم رهبری نسبت به اینکه وحدت و گفتمان تقریب به ویژه در جهان اسلام مهم است نقش کلیدی دارد و می‌تواند جامعه اسلامی را کمک کند تا به سمت مطلوب برود.

وی ادامه داد: توصیه دانشگاه مذاهب اسلامی و مسئولیت آن نسبت به تقویت این امر مهم یعنی تقویت وحدت و گفتمان آن در جامعه اسلامی در بستر مردم‌سالاری دینی است.

نقش موثر علمای اهل سنت ایران در تحقق مردم سالاری دینی

در ادامه آخوند عبدالباسط نوری‌زاد، امام جمعه اهل سنت گنبد کاووس نیز نقش علمای اهل سنت در تحقق مردمسالاری دینی با توجه به حضور موثرشان در عناصر دموکراسی در ایران همچون مجلس و شورا‌های اسلامی را مهم و اثرگذار توصیف کرد و گفت: علاوه بر نهاد‌های دینی مثل نماز جمعه و جماعت در نهاد‌های سیاسی نیز همچون مجلس شورای اسلامی اهل سنت حضور موثر دارند.

وی در ادامه گزارشی از وضعیت اهل سنت در ایران را تبیین کرد.

اضلاع سه گانه امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی

حجت‌الله ابراهیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در این سمینار به موضوع امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اشاره و بیان کرد: جامعه اسلامی برخلاف جامعه غربی دو بعد مادی و معنوی را مد نظر دارد؛ لذا در جامعه اسلامی که بعد معنوی دارد، امر به معروف و نهی از منکر معنا پیدا می‌کند و تبلور آن در جامعه اسلامی مبتنی بر بعد معنوی است.

وی به اصل هشتم قانون اساسی که تاکید بر بحث امر به معروف و نهی از منکر دارد اشاره کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر مردم نسبت مردم، مردم نسبت به حاکمان و حاکمان نسبت به مردم به عنوان اضلاع سه گانه آن است که در قانون بر آن تاکید شده است. در موضوع نظارت مردم بر اعمال حاکمان، امر به معروف و نهی از منکر خود را بیشتر نشان می‌دهد و مردم در قالب‌های مختلف موضوع را بیشتر تبیین می‌کنند و امر به معروف و نهی از منکر تبلور پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه مذاهب اسلامی اندونزی سمینار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود