Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دراين مطلب چند راهکار ساده طب سنتي براي درمان "افسردگي پس از زايمان" بررسي شده است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از تسنيم، دکتر مهدي فهيمي متخصص طب سنتي گفت: دوره بارداري مصادف است با جاري شدن خون و حرارت به‌سمت رحم، و پر شدن حرارت در نواحي مرکزي بدن و رحم مي‌تواند باعث کاهش اشتها و نيز در صورت وجود حرارت بيش از حد در نواحي مرکزي بدن و رحم منتج به تهوع شود که به آن ويار حاملگي گفته مي‌شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين پديده تا انتهاي زمان بارداري با قوت و قدرت ادامه دارد که براي ادامه حيات نوزاد امري لازم است‌ اما اتفاقي که بعد از بارداري و فارغ شدن زنان اتفاق مي‌افتد‌، انحراف اين بخارات از سمت رحم و ارگانهاي شکمي و حرکت اين بخارات به‌طرف سر است.
افزايش بخارات در سر برابري مي‌کند با کاهش رطوبت در مغز؛ اين کاهش رطوبت و خشکي مغز مي‌تواند باعث تغيير فرمي به‌سمت شکنندگي در افکار‌، روان‌پريشي‌، خستگي مفرط يا بيزاري از اطرافيان و تمايلات جدي‌تر نامرغوب روحي در فرد شود‌.
در نوع خاصي از وسواس فکري ما با پديده افسردگي مواجه هستيم؛ از نظر شباهت‌، اين نوع افسردگي ابتدا با وسواس فکري آغاز شده و به‌مرور به‌سمت يک افسردگي کامل اما گذرا حرکت مي‌کند.
براي درمان افسردگي پس از زايمان، رعايت و اجراي اين تدابير بسيار راهگشا است:
ــ استنشاق عطر گل نسترن
ــ استفاده از دمنوش بادرنجبويه
ــ بخور سرکه و آب به‌تناسب آب 4 و سرکه 1 (وقتي آب به جوش آمد از روي حرارت برداشته و سرکه را افزوده و حوله‌اي روي سر انداخته و بخور دهند)
ــ رفتن به کوه
ــ خواندن با صداي بلند
ــ پرهيز از حضور در محل‌هاي عزاداري و غم
ــ کمک به بيمار جهت کاهش فشارهاي روحي
ــ پرهيز از توجه بيش از حد در زمان افسردگي
همچنين وجود يک پرستار دلسوز و نگهداري نوزاد در اين شرايط، بيشترين کمک را به وضعيت روحي مادر مي‌کند‌.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی

به گزارش همشهری آنلاین، ۵ می روز جهانی ماماست و در قانون جوانی جمعیت هم به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است. این در حالی است که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد اما به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نشده است. قرار هم بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند اما در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در جشن روز ماما که با حضور نمایندگان جامعه مامایی از سراسر کشور برگزار شد هم به این نکته اشاره کرد و گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند و این یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی. این در حالی است یکی از مهمترین مولفه‌های تشویق به فرزند آوری این است دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید بکار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان عزیز کشور بدانند.

دکتر محمد رئیس‌زاده با بیان این که جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد وحتما ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم، افزود: باید به شما جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می کنید و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات بر روی زمین هستید و این حتما جای تقدیر دارد و جایگاه شما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است. به اندازه ارزش جان یک سرزمین وتداوم خلقت. راز قوی بودن این کشور عزیز و دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان شماست که از نفوس این دیار مراقبت می کنید، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

به گفته این مسئول زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتما یکی از مولفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتما باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس زاده با بیان این که طی سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم، تاکید کرد: در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

او ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و شش دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و شش دهم بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

کد خبر 849188 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زنان - مامایی سازمان نظام پزشکی طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • تندی غذا را چگونه بگیریم ؟ | رفع تندی غذا با چند راه ساده ؛ از رفع تندی غذا با نوشابه تا سیب زمینی و لبنیات
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)