Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر سریال "گمشدگان" گفت: سینمای کودک نیازمند حمایت همه جانبه مسئولین فرهنگی است. البته مسئولین فرهنگی نباید فراموش کنند که کمک به سینمای کودک لطف نیست بلکه وظیفه آنهاست. وظیفه ای که سالها از انجام آن غافل بوده اند.

رامین ناصر نصیر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص وضعیت بد اکران آثار کودک و نوجوان در سینمای ایران گفت: خوشبختانه می توان گفت آثار نسبتاً خوبی در سینمای کودک و نوجوان ساخته می‌شود و من هم در تعدادی از آنها حضور داشته ام اما این آثار در بخش اکران به مشکل بر می خورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: متاسفانه هیچ ساز و کار مناسبی برای اکران آثار کودک و نوجوان وجود ندارد. زمانی چندین سینما و سرگروه به سینمای کودک تعلق داشت و استقبال خوبی هم از آن سینماها می شد اما این روزها آن دسته سینماها هم برداشته شده اند.

بازیگر سریال "گمشدگان" اکران آثار کودک و نوجوان را نیازمند برنامه ریزی درست دانست و تاکید کرد: اکران آثار کودک و نوجوان ظرایف خاص خود را دارد. به عنوان مثال در فصل تابستان با وجود تعطیلی مدارس استقبال از سینمای کودک بسیار خوب است اما در فصل مدارس کمرنگ تر می شود. بدون شک باید با در نظر گرفتن تمام این شرایط برنامه ریزی های درستی برای سینمای کوّدک و نوجوان انجام شود.

وی با اشاره به روند گیشه محور سینمای امروز تاکید کرد: متاسفانه همه چیز در سینمای ایران به شکل بیمارگونه‌ای تابع اقتصاد شده است. متاسفانه در سینمای امروز اقتصاد و درآمدزایی از طریق گیشه تنها عامل تعیین کننده برای تولید آثار سینمایی شده است.

بازیگر سریال "شهرزاد" در همین رابطه اذعان کرد: وقتی همه چیز سینما گیشه و اقتصاد آن شود طبیعتاً بسیاری از بخش ها که یکی از مهمترین آنها سینمای کودک است کمرنگ و بعد از آن حذف می شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان اضافه کرد: هر ساله با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان از آنجایی که ما میزبان جشنواره هستیم و زشت است اگر خودمان فیلم نداشته باشیم چندین نهاد به یاد سینمای کودک می افتند و کار سفارش می‌دهند و با پایان جشنواره همه چیز بار دیگر فراموش می شود.

بازیگر فیلم سینمایی "تپلی" جشنواره فیلم کودک را اتفاقی مقطعی خواند و افزود: متاسفانه با پایان جشنواره فیلم کودک تمام فیلم‌هایی که برای این رویداد ساخته شده‌اند به حال خود رها می‌شوند. انگار فقط مهم آن بوده که در جشنواره فیلم داشته باشیم و مسئله اصلی که اکران این فیلم‌هاست به کلی فراموش می شود.

وی سینمای کودک را دچار ضعفی بزرگ خواند و ادامه داد: همین نگاه گذرا و موقت به آثار سینمای کودک باعث شده تا فیلم‌های این سنین به هیچ وجه به خوبی دیده نشوند و ما با گذشت سالها همچنان در سینمای کودک دجار خلاء بزرگی باشیم. کودکان ما همچنان خوراک فرهنگی مناسبی در سینما ندارند و همچنان به جای تماشای آثار خوب داخلی به انیمیشن های خارجی و هالیوودی رجوع می کنند.

ناصرنصیر با اشاره به لزوم همتی جمعی برای احیاء سینمای کودک خاطرنشان کرد: سینمای کودک نیازمند حمایت همه جانبه مسئولین فرهنگی است. البته مسئولین فرهنگی نباید فراموش کنند که کمک به سینمای کودک لطف نیست بلکه وظیفه آنهاست. وظیفه ای که سالها از انجام آن غافل بوده اند.

انتهای پبام/

 

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رامین ناصر نصیر اخبار سینما سینمای کودک اکران فیلم کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی از جانوران هم بر اثر بلایای طبیعی عظیم از بین رفته و منقرض شده‌اند؛ نمونه‌ واضح آن هم دایناسورها هستند؛ موجودات ماقبل تاریخی که گفته می‌شود، به‌دلیل برخورد یک شهاب‌سنگ بزرگ به زمین منقرض شده‌اند. ولی حالا رئیس پژوهشگاه رویان به‌صورت تلویحی به این نکته مهم اشاره کرده که علم چنان پیشرفتی داشته است که می‌توان نسل دایناسورها را احیا کرد.

احیای جانوران منقرض‌شده
دکتر عبدالحسین شاهوردی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «علم نشان داده که می‌تواند چنین دستکاری‌هایی را انجام دهد و حیوانی را که سال‌ها پیش منقرض‌شده، با به‌دست آوردن بخشی از آن و دسترسی به سلول‌هایش، دوباره احیا و تکثیر کند.»

فرایند احیا
احیای یک جانور از طریق سلول یک فرایند پیچیده و شگفت‌انگیز است که توسط مکانیسم‌های مختلف درون سلولی انجام می‌شود.
سلول‌ها واحدهای اصلی ساختاری و عملکردی هر جانور هستند. زمانی که یک جانور مرده است، سلول‌های آن دچار تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند. با احیای یک جانور، فرایندهای سلولی مختلف فعال می‌شوند. این شامل مواردی مانند تولید انرژی (ATP) توسط میتوکندری، ساخت پروتئین‌های جدید توسط ریبوزوم و تکثیر سلولی برای جبران سلول‌های مرده می‌شود.
یکی از مراحل اصلی در احیای یک جانور، تکثیر سلولی است. در این فرایند، سلول‌های مرده جایگزین می‌شوند تا بازسازی بافت‌ها و اعضا امکان‌پذیر شود. این فرایند می‌تواند توسط سلول‌های استخوانی، ماهیچه‌ای، یا سایر انواع سلول‌هایی که قادر به تکثیر هستند، انجام شود.
هنگامی که یک جانور مرده، احیا می‌شود، سیستم‌های عملکردی اعضا وانضمامات نیز نیاز به بازیابی دارند. به‌عنوان مثال، اگر قلب یک جانور مرده شود، انجام تکنیک‌های احیای قلبی، اعمال داروهای مؤثر، یا حتی جراحی ممکن است لازم باشد تا قلب دوباره به درستی کار کند.
با احیای یک جانور، نیازهای تنفسی و عملکرد مغز نیز باید پشتیبانی شود. این شامل اطمینان از تامین اکسیژن‌ بافت‌ها و سلول‌ها و همچنین بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

بیشتر بخوانید:

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟


ردپای دایناسورها در ایران
دکتر مجید میرزایی، دانشیار فسیل‌شناسی از دانشگاه زنجان به همشهری گفت: «موضوع آثار و بقایای به‌جا مانده از جانوران ماقبل تاریخ، به‌خصوص دایناسورها را در ایران باید به دو بخش ردپا و آثار استخوانی تقسیم کرد. بخش نخست که به مشاهده آثار ردپای دایناسورها در ایران مربوط می‌شود، بیشتر و متنوع‌تر است. در بخش دوم هم تنها اثر استخوانی کشف‌شده در منطقه شمال کرمان به یک نمونه از دندان دایناسور منحصر و محدود می‌شود. این تنها اثری است که می‌توان با اطمینان به آثار اسکلتی دایناسورها در ایران نسبت داد و قطعا احتمال پیداکردن آثار بیشتر هم وجود دارد.»

کد خبر 848968 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سلول خبر مهم فسیل دایناسور ژن - ژنتیک سلول بنیادی

دیگر خبرها

  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها