Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی اصغری ظهر دوشنبه در نشستی با اصحاب رسانه و خبرنگاران به میزبانی دامپزشکی استان سمنان، ضمن بیان اینکه ۱۰۱ هزار رأس دام سبک شامل گوسفند و بز در طرح مقابله با بیماری پی پی آر، یا طاعون چهارپایان واکسیناسیون شده‌اند، تأکید کرد: این میزان دام با تلاش کارکنان دامپزشکی در هشت شهرستان استان، از نیمه تیرماه آغاز و تاکنون ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه پی پی آر بیماری بسیار کشنده و به‌شدت قابل‌انتقال محسوب می‌شود که درمان آن نیازمند سرعت عمل کافی است، افزود: نشخوارکنندگان جامعه هدف این بیماری مهلک موسوم به طاعون چهارپایان است که مهم‌ترین راه انتقال آن جابجایی دام است.

ضرورت واکسیناسیون دام‌ها برای پیشگیری

رئیس اداره بهداشت و بیماری دامی دامپزشکی استان سمنان بابیان اینکه این بیماری قابل‌انتقال به حیات‌وحش نیز است، تأکید کرد: امکان واگیردار شدن چهارپایان موجود در حیات‌وحش مانند کل، بز، قوچ و میش نیز در صورت بی‌احتیاطی و عبور دام آلوده از منطقه وجود دارد که باید مراقبت‌های بسیاری را در این زمینه انجام داد.

اصغری بابیان اینکه دامداران حاضر در مراتع و هم‌جوار با حیات‌وحش باید نسبت به واکسیناسیون دام‌هایشان اقدام کنند، تأکید کرد: در صورت مشاهده علائم پی پی آر حتماً باید با نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی و یا سامانه ۱۵۱۲تماس گرفت تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود.

وی اسهال، تلفات، تب، جراحات دهانی و ترشحات چشم و بینی و اختلال تنفسی را علائم طاعون نشخوارکنندگان دانست و گفت: واکسیناسیون جمعیت مناطق پرخطر و پرتردد و کانون‌های سنوات گذشته در کنار مراتع مشترک با حیات‌وحش در زمره اقدامات پیشگیرانه اداره کل دامپزشکی استان سمنان در خصوص پی پی آر است همچنین ضدعفونی آبشخورها، مراقبت فعال بیماری، بررسی و بازدید و نمونه‌گیری از کانون‌ها در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

کد خبر 4373434

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی استان سمنان واکسیناسیون دام روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج بیرجند احتکار سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر خبر داد و گفت: ۵۱ هزار قطعه مولد میگو برای تولید بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو به‌کارگیری شده است. - اخبار استانها -

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کردند.

وی از واردات 26 هزار مولد میگو خارجی SPF به بوشهر خبر داد و بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده این مولدها پست لاروهای قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگو پرورشی کمک قابل توجهی کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهنده امکان‌پذیر دانست و بیان کرد: بیماری میگو پرورشی یک بیماری مدیریتی است و امسال هم وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان میگو پرورشی این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی کاهش مخاطرات بیماری در سطح اراضی پرورش این آبزی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات لازم و آموزش‌های لازم، شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگو پرورشی دارد به تولیدکنندگان میگو پرورشی ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه در کنار مولد خارجی، 25 هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است، گفت: در مجموع 51 هزار مولد در مراکز تکثیر میگو استان بوشهر در تولید بیش از 2 میلیارد قطعه بچه میگو مورد نیاز استخرهای پرورش این آبزیان فعال شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ردیابی بیماری میگو پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون مولدها و پست لاروهای میگو سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات توسط پرورش‌دهنده این آبزی یک ضرورت است.

تنگستانی با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو در سایت‌های مختلف استان بوشهر قرار دارند، گفت: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و بیان کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده، توسط دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان