Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: نخست وزیر مالزی امروز (دوشنبه) از تمایلش برای لغو پروژه زیرساختی چند میلیارد دلاری که با حمایت چین درحال اجراست، خبر داد. این امر همزمان با تلاش دولت ماهاتیر محمد برای تسویه بدهی‌های این کشور است. او همچنین رفتار میانمار با مسلمانان روهینجایی را "به طرز زشتی ناعادلانه" خواند.

به گزارش رکنا، ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس اظهار کرد، قصد دارد که رابطه خوبش با چین را حفظ کند و از سرایه‌گذاری‌های این کشور تا زمانی که پروژه‌های آن به نفع مالزی باشند، استقبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اما در خصوص پروژه خط لوله و راه‌آهن مالزی با حمایت چین که در زمان نجیب رزاق، همتای سابقش به امضا رسید، موضعی سختگیرانه اتخاذ کرده است. ماهاتیر محمد در این باره گفت: ما فکر نمی‌کینم که به این دو پروژه نیازی داشته باشیم. فکر نمی‌کنیم این دو طرح عملی باشند. پس تمایل داریم که اگر قادر باشیم، این پروژه‌ها را لغو کنیم.

مالزی هم‌اکنون ادامه روند این پروژه‌ها را متوقف کرده و خواستار کاهش هزینه‌های این طرح‌ها شده است؛ هزینه‌هایی که بخشی از آن پرداخت شده و پس گرفتن آن دشوار است.

ماهاتیر اظهار کرد، در صورتی که لغو این طرح‌ها امکان پذیر نباشد، مالزی ملزم خواهد بود که دست‌کم آن‌ها را تا زمانی که "احتمالا نیاز به آن‌ها به وجود آید"، متوقف کند.

نخست وزیر مالزی همچنین از چین درخواست کرد که به حق کشتی‌رانی آزاد در سراسر دریای چین جنوبی احترام بگذارد.

چین مدعی مالکیت بخش عمده دریای چین جنوبی است و چندین جزیره مصنوعی را در این منطقه ساخته و آن‌ها را به رادار نظامی و فرودگاه و ایستگاه‌های موشکی مجهز کرده است و در این دریا گشت‌زنی می‌کند.

ماهاتیر محمد با تاکید بر عدم استقرار دائم کشتی‌ها در این منطقه گفت: ما طرفدار رفت و آمد همه کشتی‌ها و حتی کشتی‌های جنگی هستیم اما نباید در این‌جا مستقر شوند. این هشداری برای همه است. بی‌دلیل ایجاد تنش نکنید.

نخست وزیر مالزی در انتقاد از رفتار میانمار با مسلمانان روهینجایی گفت: کاری‌ که آن‌ها کرده‌اند به طرز زشتی ناعادلانه است. کشتار مردم و قتل‌عام آنان رفتار کشورهای متمدن نیست.

دولت مالزی گفته است که آواره شدن مسلمانان روهینجایی دیگر مساله داخلی میانمار نیست.

ماهاتیر محمد افزود، از شکست آنگ سان سوچی، رهبر میانمار در توقف این ظلم و ستم علیه روهینجایی‌ها "بسیار ناامید" شده است.

او در این باره گفت، سوچی در سرکوب روهینجایی‌ها از سوی دولت، هوادار آنان بود.

نخست وزیر مالزی همچنین درباره پذیرش مهاجران روهینجایی بیشتر گفت، مالزی هم‌اکنون مهاجران قانونی و ثبت نشده بسیاری را در خود جای داده است و نمی‌تواند مهاجران بیشتری را بپذیرد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه چین دولت مالزی حمایت میانمار عکس ایران فیلم حوادث زندگی پلیس حکم طلاق مرد جوان همسرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس آنچه رسانه‌های بلژیک امروز دوشنبه گزارش دادند، «الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک، در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل به دلیل جنگی است که این رژیم در غزه به راه انداخته است.

بلژیک در همراهی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا – ایرلند، اسپانیا، مالت، اسلوونی و لوکزامبورگ – از جنگ اسرائیل علیه غزه انتقاد کرده، ابتکاری را برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ارائه داده و خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل و آتش‌بس در غزه شده است.

دی کرو گفت که در دیدار با رهبران کشورهای اتحادیه اروپا، تلاش خواهد کرد تا تحریم‌هایی را علیه اسرائیل اعمال کند، از جمله ممنوعیت کامل واردات کالا از شهرک‌های کرانه باختری و برخورد با شرکت‌هایی که شعبه و معاملاتی در شهرک‌ها، به ویژه به شراب، خرما و محصولات روغن زیتون اشاره دارد.

دی کرو افزود: اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل ناشی از دلایل اخلاقی و ادامه جنگ با غزه و وضعیت کرانه باختری است و ما به سادگی نمی‌توانیم کنار بایستیم؛ چراکه قربانیان در نتیجه عملیات نظامی اسرائیل بسیار زیاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • نتانیاهو: نابودی حماس نزدیک است
  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد