Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلز سرخ در ماه جولای همچنان شاهد افزایش روند واردات خود به کشور چین که بزرگ‌ترین مصرف‌کننده مس دنیا شناخته می‌شود بوده است، این در حالی است که نگرانی‌های مربوط به درگیری تجاری بین آمریکا و چین بر چشم‌انداز آن سایه افکنده است.

اقتصاد آنلاین - صدرا خلف؛ بنا به گزارش اداره کل گمرک چین، میزان واردات مس  چین در ماه جولای معادل با 452 هزار تن بوده است در حالی که در جولای 2017 این رقم معادل با 390 هزار تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات ماه جولای در مقیاس سالیانه رشد 15.9 درصدی را نشان می‌دهد و در مقایسه با ماه ژوئن نیز 4 هزار تن افزایش را نشان می‌دهد.

در بازه زمانی ژانویه تا جولای، مجموع واردات مس معادل با 2.62 میلین تن بوده است که افزایش 16.2 درصدی را نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.

با توجه به کم شدن اختلاف قیمتی بین بورس شانگهای و بورس لندن و همچنین تغییر منحنی قیمتی مس از حالت بکواردیشن به کنتانگو (حالتی که قیمت محموله‌های نقدی ارزانتر از محموله‌های تحویل آتی است)، افزایش واردات چین در ماه جولای منطقی به نظر می‌رسد.

فرصت آربیتراژ مس فرآوری شده در چین در انتهای ماه جولای معادل با 69.25 دلار به ازای هر تن بوده است که کاهش  50 دلاری را نسبت به ماه ژوئن 2018 و همچنین 49 دلاری را نسبت به ژوئن 2017 نشان می‌دهد.

قیمت محموله‌های نقدی مس نسبت به محموله‌های آتی تا پایان هفته گذشته معادل با 26.5 دلار در هر تن بوده است.

از طرف دیگر واردات کنسانتره و سنگ معدن مس به چین نیز در ماه جولای معادل با 1.85 میلیون تن بوده است که رشد 31.8 درصدی نسبت به ماه مشابه سال گذشته و 5.1 درصدی را نسبت به ماه ژوئن نشان می‌دهد.

در 7 ماه اول سال 2017 مجموع واردات کنسانتره و سنگ معدن مس معادل با 9.64 میلیون تن بوده است که جهش 18.4 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد. 

تاسیس اسملتر (واحدهای ذوب و تبدیل کنسانتره مس) و وجود برنامه‌های توسعه برای اسملترهای فعلی در کنار افزایش ضریب TC مس (حق العمل اسملترها برای تبدیل کنسانتره) از جمله عواملی بوده است که منجر به رشد واردات کنسانتره به چین در سال جاری شده است. 

در ماه گذشته شاخص کنسانتره مس متال بولتن به 86.1 دلار رسید که بیشترین میزان از اکتبر 2017 بوده است.

از طرفی مس یکی از کامودیتی‌هایی بوده است که تحت تاثیر تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین شاهد بیشترین آسیب بوده و قیمت آن از زمان لمس کانال 7300 دلاری، ظرف 2 ماه اخیر تاکنون بیش از 1100 دلار از ارزش خود را از دست داده است. نگرانی ناشی از کاهش رشد اقتصادی دنیا در نتیجه تشدید جنگ تجاری و در نتیجه کاهش تقاضا برای مس و همچنین عدم بروز اختلال محسوس در عرضه معادن بزرگ دنیا ( که پیشتر انتظار می‌رفت با بروز اعتصابات کارگری با مشکل عرضه روبرو شوند) از جمله مهم‌ترین عوامل کاهش بیش از 15 درصدی قیمت مس ظرف ماه‌های اخیر بوده است. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین مس بازار آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به گذر امواج ضعیف و ناپایدار همراه افزایش ابر، گاهی وزش تندباد موقتی و بارش پراکنده طی امروز و فعالیت سامانه بارشی از اواسط هفته آینده بر روی استان خبر داد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر گذر امواج ضعیف و ناپایدار طی امروز و روز شنبه هشتم اردیبهشت از مناطق مستعد و ارتفاعات در نیمه شرقی و جنوبی استان است.

وی افزود: بر این اساس شرایط جوی در بیشتر مناطق به صورت افزایش ابر، گاهی وزش تندباد موقتی و در نواحی مستعد بارش پراکنده رگباری مورد انتظار است، طی روزهای یکشنبه تا بعدازظهر وقت سه‌شنبه جو پایدار حاکم خواهد بود.

سرپرست اداره پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: از بعدازظهر روز سه‌شنبه تا پایان هفته سامانه فعال بارشی بر روی استان از سمت غرب و جنوب فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه دما بیشینه طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا سه درجه افزایش خواهد داشت، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۵ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۱ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

امینی خاطرنشان کرد: بادرود با دمای ۲۹ درجه سانتی‌گراد و شاهین‌شهر و میمه با دمای یک درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان هستند.

کد خبر 748090

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • روند افزایشی دما در سمنان
  • تداوم روند افزایشی دمای هوا در اردبیل/هفته‌ای بدون بارش داریم
  • دمای روزانه در لرستان روند افزایشی دارد
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی