Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، محمد بطحایی در مراسم اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان سراسر کشور(پسران) که صبح دوشنبه در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، افزود: توسعه و گسترش فعالیت های فرهنگی و هنری در آموزش و پرورش از اهداف بلند مدت ماست. مدرسه محلی است برای تمرین زندگی کردن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمرین زندگی کردن به آن معناست که آنچه در زندگی فردی و اجتماعی باید در مدرسه بیاموزید. چگونه ظرفیت های تحمل در زندگی را بالا ببرید که متاسفانه در مدارس امروزه به آن بی توجه هستیم و مدارس ما کمتر می تواند روحیه نشاط را به دانش آموزان القا کند.
 
وی ادامه داد: اینگونه برنامه ها که سالی یکبار برگزار می شود، یک مراسم نمادین است و هدف ما نباید این مراسم باشد بلکه باید به صورت مستمر در استان ها و مدارس چنین برنامه هایی اجرا شود. هر هفته لااقل باید چنین مراسمی در برنامه اجرا شود تا مدرسه جایی برای تمرین زندگی باشد، نه اینکه جایی برای حفظ فرمول های ریاضی، شیمی و...، باشد.
 
بطحایی اظهار کرد: ما باید ادبیات کهن و تاریخ ایران و اسلام را در مدارس گسترش دهیم. یکی از راه ها تغییر تلقی اولیا از برنامه های آموزشی و پرورشی مدارس است. این روزها آنچه به مدارس فشار می آورد تا اهدافشان را صرفا بر مسائل آموزشی متمرکز کنند،  خانواده ها هستند.  
 
وزیر آموزش و پرورش گفت: هدف های پرورشی ما به عنوان مهم ترین اهداف تعلیم و تربیت بسیار محدود شده است. آموزش و پرورش مصمم است مسیر را اصلاح کند و باید مدارس ما در 6 ساحت تربیتی سند تحول بنیادین هم پای هم رشد کنند. امیدوارم با مسیری که در یکسال اخیر پیش گرفتیم، به زودی شاهد مدارس سرشار از نشاط و امید باشیم.
 
بطحایی در ادامه مراسم با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: ما بحث توازن در مسایل آموزشی و پرورشی را از مقطع ابتدایی شروع کردیم  و از مهرماه برنامه هایی که سال قبل در این حوزه آغاز کردیم را ادامه می دهیم تا دانش آموزان را برای مهارت آموزی  آماده کنیم.  
وی بار دیگر تاکید کرد: مهمترین مانع بر سر مسائل پرورشی که باید تبدیل به انرژی همراه شود، خانواده ها هستند که تاکیدشان حفظ کردن محفوظات است. البته موارد پرورشی و مهارتی در کتاب های درسی ما دنبال می شود و سال گذشته دستاوردهای خوبی در این زمینه داشتیم و در جامعه امروز تا حدودی جای خود را باز کند که مدرسه صرفا جای دانش اندوزی نیست.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر برنامه های این وزارتخانه در راستای حمایت از کالای ایرانی، بیان کرد: نقش و جایگاه آموزش و پروش در حمایت از تولید کالای ایرانی که بیش از 13 میلیون دانش آموز دارد غیر قابل انکار است. در این راستا تلاش هایی کردیم و در شهریور نیز محصولات ایرانی نوشت افزار و اقلام آموزشی را در سراسر کشود در قالب نمایشگاه ها به نمایش می گذاریم.
وی گفت: با تلاش تولیدکنندگان ایرانی ما رقابت خوبی با خارجی ها در زمینه اقلام آموزشی داریم.ممنوعیت هایی نیز برای استفاده از اقلام آموزشی خارجی در سال جدید اعمال خواهیم کرد چون برخی نمادها در نوشت افزارها کارکرد تربیتی منفی دارد.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص تکلیف سند اردوگاه شهید باهنر بیان کرد: سند اردوگاه شهید با هنر به صورت وثیقه برای دریافت تسهیلات گذاشته شده و بحث فروش آن به هیچ وجهه مطرح نبوده و نیست. یک اشکال حقوقی در تنظیم سند بوده اما اطلاق فروخته شدن موضوعیتی ندارد. اردوگاه متعلق به معاونت پرورشی است و با حساسیت هایی که در این زمینه وجود دارد، سازمان برنامه و بودجه پرداخت دیون را انجام می دهد و سند از وثیقه خارج می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان محمد بطحایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند

به گزرش خبرنگار مهر، غفور حضوری ظهر شنبه در بازدید از اردوگاه فرزندان امام (ره) اردبیل اظهار کرد: تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردوهای تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور شرکت کنندگان در اردوی تربیتی و تفریحی دانش آموزان مدارس منتخب در محلات هدف حاشیه نشین خاطرنشان کرد: این اردوها با محوریت کانون های فرهنگی – تربیتی نور و شهید رجایی برگزار شد و امید و نشاط را دو رهاورد مهم اردوهای تربیتی وتفریحی دانش آموزان ایجاد کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: با شرکت در این اردوها، دانش آموزان در کنار دریافت مهارت های کارجمعی، ارتباط اجتماعی، تاب آوری، نوع دوستی و زندگی در شرایط سخت، امید و نشاط را در وجود خود تقویت و با روحیه مضاعف در جریان تعلیم و تربیت قرار می گیرند.

حضوری ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام یافته و با حمایت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردوهای تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد که در جای خود کم سابقه است.

وی ادامه داد: اردوی تفریحی و تربیتی دانش آموزان محلات هدف حاشیه نشینی در قالب تفاهم نامه همکاری های مشترک آموزش و پرورش و سازمان امور اجتماعی کشور در محل اردوگاه های فرزندان امام و مقدس اردبیلی برگزار شده است.

کد خبر 6089997

دیگر خبرها

  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند