Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امیرکبیر در آئین نکوداشت مهندس نفیسی، از افتتاح موزه پلی‌تکنیک در این دانشگاه خبر داد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدرضا معتمدی در آئین سی و چهارمین سالگرد نکوداشت زنده یاد مهندس حبیب الله نفیسی، مؤسس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) که با حضور خانواده مرحوم نفیسی و پیشکسوتان اولین دوره دانش‌آموختگان این دانشگاه برگزار شد، ضمن اشاره به تحصیل ۱۴ هزار دانشجوی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در تمام مقاطع مختلف، گفت: قطعا این میراث حاصل زحمات رؤسا، اساتید و مدیران در دوره‌های مختلف این دانشگاه بوده است که در این میان نقش مهندس نفیسی به عنوان بنیان‌گذار این دانشگاه قطعا بسیار بیشتر و تأثیرگذارتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با اشاره به تاریخچه این دانشگاه، گفت: البته بنیان‌گذار اصلی این دانشگاه مرحوم امیرکبیر بوده است. دارالفنون ترجمه پلی‌تکنیک است و به همین دلیل بعد از انقلاب نام این دانشگاه به نام امیرکبیر ثبت شده است؛ چرا که اولین پلی‌تکنیک تهران را مرحوم امیرکبیر با عنوان دارالفنون تأسیس کرده است.

معتمدی گفت: البته به سبب وقایع تاریخی آن روزها، این روند متوقف می‌شود تا نهایتا مهندس نفیسی در سال ۱۳۳۶ با وجود فشار‌های موجود در حکومت و وزارت علوم وقت، با ادغام دو مدرسه عالی این دانشگاه را تاسیس می‌کند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به یک تفکر اشتباه که مدیران قبل از انقلاب را به طور کلی وابسته به رژیم طاغوت می‌دانند، اظهار کرد: مهندس نفیسی، دکتر مجتهدی و بسیاری از مدیران آن دوران نه تنها از عوامل و وابستگان ساواک نبودند، بلکه از منتقدان اوضاع قبل از انقلاب و وطن دوست بودند و خدمات شایانی را به انجام رساندند.

وی با ذکر خاطره‌ای در این باره ادامه داد: مهندس نفیسی نیز در ابتدای انقلاب بازداشت شدند که در آن موقع مرحوم آیت الله گیلانی که قاضی دادگاه ایشان بودند پس از بررسی‌های لازم به جای محاکمه از ایشان تقدیر به عمل آوردند و از ایشان دعوت کردند که از جایگاه محاکمه برخواسته و به کنار ایشان بیایند.

معتمدی گفت: در آینده موزه‌ای با نام "پلی‌تکنیک" که به تاریخ این دانشگاه از سال ۱۲۳۰ و زمان مرحوم امیرکبیر تاکنون می‌پردازد، در دانشگاه امیرکبیر افتتاح خواهد شد که در این راستا طراحی و جانمایی آن انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به تاریخ درخشان و پیوسته کشور ما در بحث علم و فناوری، اظهار کرد: اولین دانشگاه کشور برخلاف تصور برخی، دانشگاه تهران نیست بلکه دانشگاه جندی شاپور است که ۱۷۰۰ سال پیش با ۵۰۰۰ دانشجو مشغول به کار بود و از اساتید و دانشجویان خارجی نیز بهره می‌برد.

آئین نکوداشت مهندس نفیسی از سوی جامعه فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر در این دانشگاه برگزار شد و در پایان این مراسم مهمانان جهت ادای احترام بر سر مزار مرحوم نفیسی واقع در بهشت زهرا حضور یافتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر پلی تکنیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۴۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمد کریمی با اعلام این خبر گفت: در راستای حمایت از تولید و اشتغال و با هدف عینیت بخشیدن به شعار سال و در جهت کمک به رشد تولید تصمیمات و اقدامات خوبی در شرکت آب و فاضلاب صورت پذیرفته است.

مهندس کریمی افزود: ۹۵ درصد درخواست های انشعابات غیر خانگی تحت عنوان انشعابات خاص که جهت راه اندازی کارگاه ها، گلخانه ها و... به شرکت آب و فاضلاب از سراسر استان در سال گذشته ارائه شد مورد موافقت قرار گرفت.

وی در خصوص روند واگذاری انشعابات خاص گفت کلیه درخواستها توسط کارشناسان این شرکت مورد بازدید میدانی و ارزیابی فنی قرار می گیرند و پس از اخذ مدارک و جمع آوری اطلاعات مربوطه، پرونده تکمیل شده و جهت بررسی نهایی و اتخاذ تصمیم به کمیسیون مربوطه ارسال می گردد.

وی افزود: در کمیسیون انشعابات خاص (غیرخانگی) در سال گذشته تعداد ۳۶۲ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه آن با ۹۵٪ درخواست های متقاضیان موافقت شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان افزود: ۴۰مورد از انشعابات خاص مورد درخواست نیز برای بررسی مجدد با نظر مساعد ارجاع داده شده است.

مهندس کریمی گفت: شرکت آب و فاضلاب استان همواره در تلاش است تا امسال هم در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با ارایه خدمات مناسب، زمینه را برای رونق تولید و ایجاد اشتغال بیشتر با مشارکت مردم در استان چهارمحال و بختیاری فراهم نماید.

مهندس تقی صالحی زاده مدیر دفتر بهره برداری و توسعه شبکه توزیع آب و دبیر کمیسیون انشعابات خاص نیز در این خصوص گفت:تنها علت عدم موافقت با تعداد محدودی از درخواست های انشعابات خاص مورد تقاضا، فراهم نبودن شرایط فنی برای واگذاری است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903312

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟