Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول روابط عمومی اداره آب و فاضلاب قزوین گفت: ۹۲ درصد منابع آب شیرین مربوط به کشاورزی است و حدود ۶ونیم تا ۷ درصد برای شرب و مقدار باقیمانده برای صنعت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ مجید برخورداری، مسئول روابط عمومی اداره آب و فاضلاب استان قزوین صبح امروز به همراه تیم روابط عمومی به مناسبت هفته خبرنگار از پایگاه خبری و تحلیلیصبح قزوین بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخورداری ضمن تبریک روز خبرنگار و تشکر به پاس یک سال تلاش و همکاری اذعان کرد:صبح قزوین یکی از پایگاه‌های خبری همراه و در مواقع نیاز به اطلاع رسانی به مردم در قطعی و کمبود آب همیشه حاضر به همکاری بوده هست و وظیفه خود را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهد.

وی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌هایصبح قزوین به روز بودنش است؛ بسیاری از رسانه‌ها با داشتن امکانات بیشتر از نظر سخت افزاری و نرافزاری ولی زمان نیاز نیستند و اگر ما خبری را بدهیم انجام می‌دهد، در غیر این صورت اصلا پیگیری و مطالبه‌گری لازم را ندارند.

این مسئول مطرح کرد: ما از رسانه‌ها انتظار داریم، زمانی که قطعی آب یا چالشی صورت می‌گیرد رسانه‌ها در این خصوص با ما ارتباط بگیرند و قبل از انتشار اخبار ما را در جریان قرار دهند چراکه؛ پرداختن به موضوع آب از طرف رسانه‌ها باید با یک مسئولیت بیشتر انجام شود زیرا با سلامت مردم سروکار دارد

وی عنوان کرد:صبح قزوین یکی از رسانه‌هایی است که هماهنگی بیشتری با سازمان‌ها مخصوصا اداره آب و فاظلاب دارد؛ امیدواریم که رسانه‌ها در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی به مردم در پذیرش کمبود آب، همکاری کنند و به نوعی آنها را‌ به سازگاری با شرایط کم آبی سوق دهیم زیرا؛ رسانه‌ها در می‌توانند در نهادینه کردن این باور در بین مردم درباره کمبود آب و عدم امکان بهبود، بسیار همکاری کنند که قطعا موثر است.

مسئول روابط عمومی اداره آب و فاضلاب استان قزوین کرد: بحران از نظر لغوی به معنای شرایط خاص بد است که همه انتظار دارند با گذر زمان شرایط بهبود یاید و اکنون نباید این انتظار را داشت که سال‌‌های بعد با بارندگی شرایط کمبود آب بهتر خواهد شد بلکه باید به سمتی رویم که خود را با شرایط کم آبی وفق دهیم.

وی تصریح کرد: ۹۲ درصد منابع آب شیرین مربوط به کشاورزی است و حدود ۶ونیم تا ۷ درصد برای شرب و مقدار باقیمانده برای صنعت است.

برخورداری بیان کرد: بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی است که بعضا سفره‌های آب زیر زمینی آب شورب کشاورزی باهم یکی است و نیاز است که در بحث کشاورزی یک تجدید نظرهای اساسی صورت بگیرد.

این مسئول بیان کرد: در کشور ما قیمت واقعی‌ برای آب وجود ندارد و قیمت واقعی تمام شده آن از مردم دریافت نمی‌شود و قیمتی که اکنون مردم پرداخت می‌کنند؛ فقط یک سوم مقدار واقعی تمام شده‌ی قیمت آب است در صورتی که در کشور‌های دیگر علاوه بر قیمت‌ تمام شده، مبلغ دیگری هم برای آب از مردم می‌گیرد.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه هزینه آب در بخش شورب و کشاورزی هنوز به مقدار واقعی خود نرسیده است ما شاهد یک نوع بی اهمیتی از سوی مصرف کننده هستیم و شاید اگر آب به قیمت واقعی خود برسد، همگان با یک دید بهتر و صرفه‌جو گرانه به آن نگاه کنند.

مسئول روابط عمومی اداره آب و فاضلاب استان قزوین ابراز کرد: امروزه ارزان بودن آب یکی از دلایل هدر روی آن است و امیدواریم در آینده این موضوع اصلاح شود و ما شاهد کاهش هدر روی آب نباشیم.

وی در ادامه گفت: بسیاری از محصولات کشاورزی مانند هندوانه و خربزه که آب بسیار زیادی صرف کشت آن می‌شود، اما نهایتا با قیمتی ارزان به فروش می‌رسد، خوراک دام‌ها و یا حتی صادر می‌شود که باید در این زمینه اصلاحاتی صورت بگیرد تا کشاورز به سمت سیستم آبیاری نوین برود که با توجه کمبود آب و هزینه ای که دریافت می‌کند آب کمتری مصرف کند.
این مسئول عنوان کرد: قزوین منطقه بادخیزی است و سیستم آبیاری بدترین نوع آبیاری است؛ زیرا آب تبخیر می‌شود در نتیجه مقدار بسیار زیادی آب به هدر می‌رود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان، پلاک‌های موسی لو کهنه در شهرستان بوئین زهرا، غوره در از توابع شهرستان قزوین، توداران و کذلک در شهرستان آبیک پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۸ پلاک به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج