Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته فرمانده سابق ناوگان دریای سیاه روسیه، نیرو‌ها و امکانات این ناوگان برای نظارت کامل بر فعالیت ناوشکن آمریکایی "کارنی" که در دریای سیاه حضور دارد، کافی است.

خبرگزاری تسنیم:"ولادیمیر کومویه‌دوف" فرمانده سابق ناوگان دریای سیاه روسیه (سال‌های ۱۹۹۸ الی ۲۰۰۲) و کارشناس مسائل نظامی در گفتگو با خبرگزاری «تاس» یادآور شد که نیرو‌ها و منابع ناوگان دریای سیاه روسیه این امکان را به وجود آورده تا تمامی اقدامات ناوشکن آمریکایی "کارنی" که روز گذشته وارد دریای سیاه شده، با دقت زیاد تحت کنترل قرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: «برای این منظور نیازی نیست که گروه کشتی‌های دریای مدیترانه وارد عملیات شوند، امکانات ناوگان دریای سیاه روسیه برای پوشش کامل فعالیت این ناو آمریکایی در منطقه کافیست و من فکر نمی‌کنم که نگرانی از بابت حضور این ناو در منطقه وجود داشته باشد.»

به گفته این کارشناس نظامی، این نخستین بار نیست که کشتی‌های نظامی نیروی دریایی آمریکا وارد آب‌های دریای سیاه می‌شوند و به همین دلیل ناوگان نظامی -دریایی روسیه از امکانات فنی لازم برای تحت پوشش قرار دادن چنین مواردی برخوردار است.

این دریادار سابق یادآور شد: «البته ما به حضور کشور‌های غیرساحلی دریای سیاه در منطقه واکنش نشان می‌دهیم و عکس العمل روسیه به هر نوع استفاده از نیروی دریایی و هوایی بیگانه در منطقه کاملاً مشهود است.»

وی افزود، توافقات بین المللی در این زمینه وجود دارد که بر اساس آن کشتی‌های خارجی نمی‌توانند بیشتر از ۲۱ روز در دریای سیاه حضور داشته باشند. البته به همین دلیل آمریکایی‌ها دو امکان بزرگ برای تداوم حضور خود در آب‌های دریای سیاه در اختیار دارند: یکی برگزاری تمرینات نظامی-دریایی بین المللی به همراه اوکراین تحت عنوان «سی بریز» و دیگری مانور‌های نظامی مشترک آمریکا با گرجستان است.

لازم به یادآوری است، ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد، ناوشکن "کارنی" مجهز به سامانه دفاع ضدموشکی «Aegis»، روز یکشنبه وارد آب‌های دریای سیاه شد. گفته شده که این ناوشکن برای انجام عملیات تامین امنیت دریایی و بهبود امکانات برای مشارکت با شرکاء و متحدان آمریکا در منطقه به دریای سیاه عزیمت کرده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: ناوگان دریای روسیه ناوشکن آمریکایی دریای سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۴۰درصدی هزینه های حمل‌ونقل دریایی

همزمان با تکمیل فرآیند‌های کریدور شمال _ جنوب و همچنین  افزایش فرآیند‌های صادراتی به کشور‌های همسایه برنامه ریزی برای حمل کالا‌های یخچالی در حوزه دریایی و بندری در دستور کار قرار گرفته است.

این درحالی است که در طی چند ماه گذشته حمل کالا‌های یخچالی با توجه به محدویت‌های که در شناور‌ها و ناوگان حمل ونقلی وجود داشت امکان پذیر نبود، اما با توجه به برنامه ریزی‌های که در حوزه تامین ناوگان دریایی به ویژه ناوگان حمل کالای صادراتی صورت گرفته امکان حمل کالا به کشور‌های حاشیه دریای خزر فراهم شده است.

همچنین  با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به کاهش هزینه حمل دریایی نسبت به حمل زمینی تا رقم ۴۰ درصد، امکان صادرات محصولات کشاورزی و باغی از شهر‌های شمالی توسط ناوگان کشتیرانی فراهم شده است.

در همین رابطه چندی پیش کامبیز جهانبانی مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر گفت: ۳۰ درصد از کل حجم صادرات  به کشور‌های حاشیه دریای خزر محصولات کشاورزی، باغی و گلخانه‌ای تشکیل می‌دهد.

وی افزود: در این میان تنها ۸ درصد از این محصولات از طریق دریا حمل شده است در حالی‌که از حجم ۵۳۱ هزار تن آن تا ۹۰ درصد نیازمند زیرساخت حمل یخچالی است که در حمل و نقل دریایی در دسترس‌تر و ارزان‌تر است.

وی میزان حمل محصولات یاد شده به صورت یخچالی را حدود ۲۵۰۰ تُن اعلام کرد که تنها نیم درصد از کل حجم بار صادراتی است.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به ۳۰ شناور فعال و ۱۲۰ هزار تُن ظرفیت حمل بار این شرکت، تصریح کرد: با حمایت گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هم اکنون تعداد ۲۸۰ دستگاه کانتینر یخچالی به این ظرفیت افزوده شده است همچنین تمام شناور‌های کشتیرانی دریای خزر امکان حمل کانتینر یخچالی را دارند و نیز نخستین شناور اختصاصی حمل کانتینر یخچالی که ظرفیت کامل آن به حمل این نوع کانتینر تغییر یافته است فعالیت خود را از آغاز کرد 

به گفته وی در صورت استقبال صادرکنندگان شرکت کشتیرانی دریای خزر قادر است تعداد کانتینر‌های یخچالی را طی برنامه‌ای ۶ ماهه تا یکساله به ۵۰۰ دستگاه افزایش داده و در طول سال تا ۳ هزار دستگاه کانتینر یا ۶۵ هزارتُن را جابه‌جا کند.

براساس این گزارش با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی دریا محور و افزایش میزان حمل بار از طریق دریا  ورود این میزان شناور می‌تواند زمینه ساز بهبود حمل کالای صادراتی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تاکنون ۶۳ کشتی را در دریای سرخ هدف قرار داده‌ایم
  • سقوط یک هواپیمای نظامی روسیه در دریای سیاه
  • استقبال از پرچم رضوی در عرشه ناوشکن دنا
  • مسکو: فعالیت ناتو در شرق اروپا به سمت درگیری با روسیه است
  • وزش باد شدید در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان
  • سنتکام از پرتاب چهار پهپاد یمنی به سمت یک ناو آمریکایی خبر داد
  • روایت بلومبرگ از زمین‌گیرشدن آمریکا مقابل یمن
  • بیانیه نیروهای مسلح یمن همزمان با آغاز دهمین سال مقاومت
  • عملیات گسترده یمنی‌ها علیه کشتی‌ها و ناوهای آمریکا و انگلیس
  • کاهش ۴۰درصدی هزینه های حمل‌ونقل دریایی