Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@18:47:55 GMT

باورهای غلط درباره ی هواپیما

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۶۳۸۸

باورهای غلط درباره ی هواپیما

سوال کردن درباره‌ی سفر با هواپیما و شرایطی که ممکن است در آن پیش بیاید، برای افراد زیادی اولین دقدقه‌ی پروازشان است و باید گفت که حق هم دارند، اما دقیقا چه شرایطی برای افراد پیش می‌آید که دچار این ترس و فوبیا می‌شوند که اگر مشکلی برایشان در سفر‌های هوایی پیش بیاد، دیگر راهی برای خلاصی از آن نیست؟ ما امروز می‌خواهیم در این مطلب به این بپردازیم که چه باور‌های غلطی درباره‌ی هواپیما و سفر با آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با ما در بررسی باور‌های غلط درباره‌ی هواپیما همراه باشید.
تصادف پرندگان با هواپیما
افزایش قابل توجهی در میزان برخورد پرندگان با هواپیما‌ها وجود داشته است. زمانی که موتور هواپیمای ایرباس ۳۲۰ متعلق به یکی از خطوط هوایی آمریکا مورد اصابت غاز‌های کانادایی قرار گرفت و باعث خاموش شدن موتور‌ها شد درست قبل از این که خلبان تصمیم به تغییر جهت بگیرد، اما باید به شمل بگوییم که که موتور هواپیما توانایی برخورد با پرندگان ۴ پوندی را دارد و هر چیزی بزرگتر از آن می‌تواند یک تراژدی بزرگ را بیافریند.  
۹۰ ثانیه اگر به ترس خود غلبه کنید، می‌توانید نجات پیدا کنید

می‌گویند که اگر مسافران در طی ۹۰ ثانیه اولیه یک حادثه بتوانند خونسردی خود را حفظ کنند شانس بیشتری برای نجات یافتن دارند. ۹۰ ثانیه‌ی اول به دلیل این که در صورت نترسیدن و خونسرد ماندن افراد شانس نجات یافتن را برای آن‌ها افزایش می‌دهد به لحظات طلایی معروف شده است. ترس حتی می‌تواند باعث شود که افراد فراموش کنند.  
انتقال سریع بیماری در هواپیما

برخی باور‌ها بر این است که، اگر فرد بیماری در هواپیما حضور داشته باشد، احتمال انتقال بیماری آن به دیگران بیشتر است. باید بگوییم که بیشتر ایرلاین ها، هواپیما‌های خود را به فیلتر HEPA مجهز می‌کنند که قادر به از بین بردن ویروس و هر گونه میکروبی می‌باشند. ۹۵ درصد از کل ویروس‌ها و جرم‌ها از این طریق از بین می‌روند و به این صورت هوای کابین از هر نقطه‌ای بر پاک می‌شود.
ترس از پرواز، اختلال عصبی است

ترس از پرواز به عنوان یک اختلال عصبی روانی است که در بین اکثر افراد به صورت پیدا و پنهان وجود دارد. ۱۵ الی ۲۵ درصد از جمعیت دچار ترس از پرواز می‌باشند، اما بادی ببینید که این اختلال قابل درمان است و افراد می‌توانند به این مشکل خود غلبه کنند.

اطلاعات درباره‌ی حوادث هوایی

باید این را در وهله‌ی اول بپذیریم که رسانه‌ها و به صورت خاصه در این جا اخبار هوایی، می‌توانند افکار و اعتقادات ما درباره‌ی یک جریان را شکل بدهند. باید به شما بگوییم که اغلب اطلاعاتی که در مورد تصادفات هوایی دارید در واقع غلط هستند و یکی از آن‌ها همانطور که در بالاتر نیز اشاره کرده بودیم، مرگ حتمی همه‌ی مسافران در سفر‌های هوایی است. اغلب مردم تصور می‌کنند که نجات یافتن از یک سانحه هوایی غیر ممکن است در حالی که این فقط یک باور غلط است و همانطور که گفتیم، بزرگ‌ترین تراژدی‌های هواییکه در ذهن ما باقی می‌مانند، تنها آن‌ها فجایع واقعی هستند. طبق آمار ۹۵ درصد از مسافرینی که در یک تصادف هوایی جان سالم به در می‌برند. زمانی که کمیته‌ی ایمنی حمل و نقل ملی آمار سوانح هوایی را بین سال‌های ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۵ را که شامل ۵۳۴۸۷ مسافر می‌شد مطالعه کردند به این نتیجه رسیدند که، ۵۱۲۰۷ نفر از آن‌ها نجات پیدا کرده اند.
صاعقه می‌تواند باعث سقوط هواپیما شود

یکی از سوالاتی که معمولا افراد آن را از خود می‌پرسند این است که اگر شرایط جوی به هم بریزد و صاعقه و رعد و برق رخ دهد آیا می‌تواند باعث سقوط هواپیما شود؟ باید به شما بگوییم که بله، این اتفاق ممکن است که رخ دهد.

امروزه با توجه به تغییرات یشرفته و مدرنی که در ساخت هواپیما‌ها به وجود آمده است، خوشبختانه رخ دادن حوادث هوایی به دلیل وجود صاعقه تبدیل به اتفاقی بسیار نادر و کمیاب شده است، چرا که بدنه‌ی هواپیما‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که صاعقه را پس می‌زند با این که هنوز هم شانس اندکی برای برخورد صاعقه با هواپیما وجود دارد، ولی آخرین باری که این اتفاق رخ داد در سال ۱۹۶۳ بود و به این خاطر به شما می‌گوییم که بله، این امکان وجود دارد.
صندلی‌های نزدیک به بال امن‌تر هستند.

می‌گویند که صندلی‌های نزدیک به بال، در زمره‌ی امن‌ترین قسمت‌ها در هواپیما هستند، ولی باید بگوییم که خیر! در واقع وسط هواپیما فقط در زمان آتش سوزی امن‌ترین قسمت هواپیما است، چون با در خروجی هواپیما تنها ۵ ردیف فاصله دارد.

کارشناسان کارکشته با بررسی اطلاعات مربوط به تصادفات هواپیما‌های مسافربری در بین سال‌های ۱۹۷۱ تا سال ۲۰۰۵ میلادی به این نتیجه رسیدند که افرادی که در انتهای هواپیما نشسته اند ۴۱ درصد بیشتر از دیگر افرادی که در دیگر قسمت‌های هواپیما ساکن هستند، شانس نجات پیدا کردن را دارند. منبع: الی گشت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه گردشگری هواپیما هواپیمای مسافربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد

خلبان این اف-۱۶ تنها سرنشین آن بود که توانست خود را به موقع از جنگنده خارج کند و زنده بماند.

هنوز علت سقوط این جنگنده مشخص نیست و تحقیقات درباره آن ادامه دارد.

مقام‌های آمریکایی از پرسنل غیرضروری خواسته‌اند از تردد در محل سقوط هواپیما خودداری کنند، زیرا مواد شیمیایی استفاده شده در این هواپیما ممکن است که مخاطراتی برای آن‌ها داشته باشد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تیک آف بارانی هواپیما در فرودگاه کرمانشاه
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • سوخت گیری هوایی یک هواپیما با بالگرد (فیلم)
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • تیک آف تماشایی هواپیما در هوای بارانی کرمانشاه + فیلم
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد