Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ آذرماه سال گذشته سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران برای دست یابی به چهار هدف سامانه نوین سراسری را ایجاد و راه اندازی کرد تا تمامی بانک ها با اتصال به این سامانه امکان اخذ و ارسال تاییدیه های گمرکی را به صورت سیستمی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه با هدف پشتیبانی امور مربوط به صدور انواع ضمانت نامه های گمرکی، کاهش تخلفات در ارایه ضمانت نامه به گمرک، ایجاد شفافیت بیشتر و همچنین تسریع و تسهیل همکاری با بانک ها ایجاد شده است.
 
به دنبال ایجاد این مسیر جدید، بانک مسکن برای ارایه خدمات مربوط به اخذ و ارسال ضمانت نامه های گمرکی به صورت نوین امکان دسترسی تمامی شعب خود در سراسر کشور را به این سامانه فراهم کرده است. به این ترتیب شعب بانک مسکن نیز از این پس می توانند ضمانت نامه های گمرکی را در سیستم نوین، ضمن اخذ و ارسال تاییدیه های مربوطه به صورت سیستمی صادر کنند.
 
برای این منظور برنامه مربوط به تغییرات مورد نیاز جهت صدور انواع ضمانت نامه های گمرکی در سیستم نوین شعب بانک مسکن نصب شده است.
 
شعب بانک مسکن برای دسترسی و استفاده از این سیستم باید چندین مرحله را اجرایی کنند. بر این اساس، از آنجاکه صدور ضمانت نامه گمرکی نیازمند یک مرحله استعلام از سامانه وب سرویس گمرک است، هنگام شروع عملیات صدور ضمانت نامه در سیستم نوین، با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز(در فرم سیستمی تعبیه شده) استعلام مربوط اخذ شده و پس از تایید آنلاین اطلاعات ارسالی و تخصیص کد شناسه یکتا(منحصر به فرد) توسط سامانه گمرک، سایر مراحل صدور ضمانت نامه طبق روال جاری انجام می شود.
 
پس از این مرحله و پس از صدور ضمانت نامه نیز، اطلاعات ضمانت نامه به صورت سیستمی به سامانه گمرک ارسال خواهد شد. این فرآیند می تواند به کاهش تخلفات و ایجاد شفافیت بیشتر در صدور و ارسال ضمانت نامه های گمرکی کمک کند.
 
شعب بانک جهت تمدید، ابطال و ضبط ضمانت نامه ها در سیستم نوین نیز با ورود به منوی مربوطه در سیستم و درج اطلاعات درخواستی، اخذ استعلام و تاییدیه از سامانه گمرک به صورت اتوماتیک انجام می شود و در صورت تایید سامانه گمرک انجام سایر مراحل عملیات امکان پذیر می شود. به این ترتیب، پروسه صدور و تایید ضمانت نامه گمرکی می تواند سریع تر و آسان تر انجام شود.
 
در مرحله پایانی نیز، در صورت ضبط ضمانت نامه، لازم است شعب طبق ضوابط جاری وانجام عملیات، وجوه مربوطه را با استفاده از سیستم mcds ، به حساب معرفی شده توسط ذینفع(گمرک) با انجام عملیات ساتنا منتقل کنند. در این مرحله جهت حصول اطمینان از واریز وجه به حساب گمرک، کنترل های لازم باید به عمل آید.
 
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، فعالان حوزه بازرگانی و تاجرانی که در حوزه واردات و صادرات کالا فعالیت می کنند برای انتقال محموله به فرآیند گمرکی به یک ضمانت نامه جداگانه نیاز دارند. ضمانت نامه گمرکی یکی از این مدارک مورد نیاز است. در واقع ضمانت نامه گمرکی یک توافق نامه برای پرداخت بدهی های گمرکی است که در مراحل ترخیص کالا بر مالیات های کالا اضافه می شود. هنگامی که تاجران در مرحله ترخیص کالا قرار دارند؛ باید ضمانت نامه گمرکی را اخذ تا محموله به مراحل ترخیص در گمرک وارد شود. ضمانت نامه های گمرکی به منظور تضمین تعویق یا تقسیط سود و عوارض گمرکی،ترخیص موقت کالا و ترانزیت کالا صادر می شود.
 
به تعبیر دیگر صاحبان کالاهاى وارداتى براى ترخیص کالاى خود در صورتى که نتوانند حقوق گمرکى و سود بازرگانى مربوطه را نقداً پرداخت کنند باید معادل آن را به صورت ضمانت‌نامه بانکى به گمرک بسپارند. این ضمانت‌نامه ممکن است به سررسید معین مثلاً ۶ ماه، ۹ ماه و یا به صورت اقساطى صادر شوند. با صدور این ضمانت‌نامه که ضمانت‌نامه گمرکی نامیده مى‌شود یک نوع تعهد پرداخت براى بانک به وجود مى‌آید و بانک در سررسید معین یا در تاریخ اقساط تعیین شده باید وجه آن را به اداره گمرک پرداخت کند.
 
خدمت نوین در حوزه صدور ضمانت نامه گمرکی از سوی بانک مسکن به مشتریان، مسیر قدیمی زمان بر را به مسیر سریع، الکترونیکی و شفاف تبدیل می­کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گمرک بانک مسکن سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۷۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات روند صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال

به گزارش قدس آنلاین،علی میرغفاری، مسئول مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین جزئیات روند دریافت حرفه‌ای‌سازی این باشگاه اظهار کرد: بیشتر کارها انجام گرفته و قبل از ۵ اردیبهشت ماه فرصت داریم که موضوع مالکیت مشترک را هم حل کنیم. دولت باید درباره تعیین وضعیت دو باشگاه تصمیم گیری کند.

او ادامه داد: این روزها همه‌جا گفته می‌شود که استقلال به پتروشیمی خلیج فارس واگذار می شود اما این فقط در حد مصاحبه است و ما باید مدارک و مستندات واگذاری را به فیفا ارائه دهیم. باید سازمان خصوصی سازی به وزارت ورزش و جوانان نامه بزند و اعلام کند به طور مثال چند درصد از سهام این دو باشگاه به فلان شرکت واگذار شده است. بعد از نامه آنها ما آن را به عنوان اولین مدرک برای AFC ترجمه کرده و اعلام می‌کنیم که استقلال مالکیت مشترک با پرسپولیس ندارد.

او افزود: برای دریافت مجوز حرفه‌ای پنج معیار را باید پشت سر بگذاریم و با توجه به اینکه در دو سال گذشته نتوانسته بودیم مجوز بگیریم شرایط سخت‌تری نسبت به پرسپولیس داشتیم. شاید باور نکنید اما هیچ مستنداتی نداشتیم و با زحمت توانستیم دوباره آنها را جمع آوری کنیم. یک هفته طول کشید تا مدارک پرسنلی را که معیار اول AFC بود انجام دهیم. معیار ورزشی دومین مرحله بود که برای AFC خیلی مهم بود چون برنامه توسعه جوانان و برنامه ریزی برای آکادمی داخل همین آیتم بود چون AFC از باشگاه‌ها می‌خواهد بگویند درباره آکادمی چه کارهایی را انجام داده‌اند. مدارک آکادمی کامل نبود و چالش سخت داشتیم که توانستیم در چند روز آن را جمع آوری کنیم.

مسئول مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال بیان کرد: مسئله بعدی معرفی ورزشگاه بود که ما کمپ حجازی، ورزشگاه آزادی و ورزشگاه امام رضا(ع) را اعلام کردیم. کمپ حجازی که سندش به نام خودمان بود و مشکلی نداشتیم اما ورزشگاه امام رضا در تملک شهرداری بود و به همین خاطر در جلسه‌ای که با اداره کل ورزش و جوانان داشتیم یک تفاهم نامه با آنها امضا کردیم و مشکل را حل کردیم. در مورد ورزشگاه آزادی هم ۳۵ روز وقت گذاشتیم و نگارش آن را انجام دادیم که از ابتدای تاسیس آن بی سابقه بوده و حتی وزیر ورزش هم در جلسه از ما تشکر کرد.

میرغفاری در پایان گفت: بحث بعدی حقوقی و مالی بود که در مبحث مالی بدهی‌ها را تسویه کردیم. باشگاه استقلال ۱۲ کیت باز پرونده خارجی و ۱۵ پرونده داخلی داشت که مدیرعامل باشگاه همه آنها را تسویه کرد که مهم‌ترین آن پرونده سانتاکلارا بود. در بحث حقوقی هم منتظر مشخص شدن مالکیت باشگاه هستیم که آن را هم بارگذاری کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فراخوان ثبت نام شرکت در آزمون رادیو آماتوری سال ۱۴۰۳
  • مدیرکل گمرک شهید رجایی منصوب شد
  • آخرین جزئیات روند صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال
  • انجام تشریفات گمرکی کالا‌های همراه مسافر برای تعداد ۴۳۸ هزار و ۹۷۸ نفر از مسافران ایرانی و خارجی
  • بخشنامه جدید برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان
  • بهترین آموزشگاه مهارت‌های فنی با ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
  • تشریفات گمرکی ۴۱ هزار مسافر در مازندران انجام شد
  • بخشنامه جدید گمرک برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان
  • انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان
  • انجام بیش از ۳۶ هزار استعلام بانک و دفترخانه توسط دفاتر پیشخوان طرف قرارداد شهرداری اصفهان