Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@06:15:29 GMT

گزارش معاون وزیرکشورازبازارنیروی کار

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۷۵۲۰

معاون هماهنگی اموراقتصادی وتوسعه منطقه ای وزارت کشور با بیان اینکه بزودی نشست مشترک تعیین مدل و شاخص های جدید ارزیابی تعیین نرخ اشتغال و بیکاری درکشور برگزار می شود، گفت: معاونت اقتصادی وزارت کشور نظارت دقیقی بر اقدامات استانها در زمینه اشتغال زایی و کاهش نرخ بیکاری دارد. ناطقان: بابک دین پرست ضمن تشریح آخرین گزارش مرکزآمار ایران، اظهار کرد: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری و نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت 10 ساله و بیشتر کُل کشور در بهار1397، درمقایسه با بهار 1396،حاکی از کاهش0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 واحد درصدی نرخ بیکاری و افزایش 0.5 واحد درصدی نرخ مشارکت اقتصادی در بهار1397، نسبت به مدت مشابه سال قبل است. به عبارت دیگر؛ نرخ بیکاری 12.6 درصدی کل کشور در بهار سال 1396، به12.1 درصد در بهار سال1397 رسیده و نرخ مشارکت نیز از 40.6 درصد در بهار سال 1396 به 41.1 درصد در بهار سال 1397 رسیده است.
دین پرست ضمن تاکید بر نظارت دقیق معاونت اقتصادی وزارت کشور بر اقدامات استانها در زمینه اشتغال زایی و کاهش نرخ بیکاری در کشور، افزود: بر پایه این گزارش، از میان 31 استان کشور، تعداد 13 استان(آذربایجان غربی، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین،کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان و یزد)، با افزایش نرخ بیکاری وتعداد 18 استان دیگر(آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه،گلستان، گیلان، مازندران و همدان ) با کاهش نرخ بیکاری مواجه بوده اند.
وی ادامه داد: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری به تفکیک استان ها حکایت از آن دارد که استان های سیستان و بلوچستان (با افزایش 5.9)، لرستان (با افزایش4.1 )، آذربایجان غربی (با افزایش3.9)، چهارمحال و بختیاری (با افزایش 2.5) و هرمزگان (با افزایش 2.3) واحد درصد، بیشترین افزایش نرخ بیکاری را در بهار سال 1397 داشته و همچنین استان های اردبیل (با کاهش 5.8)، البرز و گلستان (با کاهش4.8 )، خراسان رضوی (با کاهش3.6 )، خراسان جنوبی (با کاهش 3) و زنجان (با کاهش 2.9) واحد درصد ، به ترتیب بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در بهارسال 1397 نسبت به بهار1396، به خود اختصاص داده اند.
معاون اقتصادی وزیرکشور با اشاره به اینکه با توجه به هماهنگی های انجام شده با مرکز آمار ایران، طی روزهای آتی نشست نهایی مربوط به تعیین مدل و شاخص های جدید ارزیابی تعیین نرخ اشتغال و بیکاری درکشور، با حضور مسئولان مرکزآمار ایران و تعدادی از استانداران منتخب برگزارخواهد شد، افزود: گزارش مرکز آمار ایران نشان می دهد که نرخ مشارکت اقتصادی کشور با رشد 0.5 واحد درصدی در بهار1397 برابر 41.1 درصد است. یعنی نرخ مشارکت اقتصادی کشور از 40.6 درصد در بهار سال 1396، به 41.1 درصد در بهار سال 1397 رسیده است.
وی تصریح کرد: تعداد 24 استان (اردبیل، اصفهان، البرز، بوشهر، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، کردستان ، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد،گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد)، با افزایش نرخ مشارکت اقتصادی وتعداد 6 استان (آذربایجان شرقی،تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان و کرمان) نیز، با کاهش نرخ مشارکت اقتصادی مواجه بوده اند. ضمناً شاخص اخیر در استان (آذربایجان غربی) نیز ثابت بوده است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دین پرست گفت: بررسی روند تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی به تفکیک استان ها نشان می دهد که به ترتیب استان های سیستان و بلوچستان (با افزایش7.3 )، هرمزگان(با افزایش 5.2)، چهارمحال و بختیاری (با افزایش 4.6 )، بوشهر (با افزایش 4.4) و زنجان (با افزایش 3.3) واحد درصد، بیشترین افزایش نرخ مشارکت اقتصادی را در بهار سال 1397داشته و همچنین استان های سمنان (با کاهش2.9)، آذربایجان شرقی (با کاهش2.7 ) و خراسان رضوی(با کاهش1.8) واحد درصد، به ترتیب بیشترین کاهش نرخ مشارکت اقتصادی را در بهارسال 1397 نسبت به بهار1396، به خود اختصاص داده اند. منبع: ایسنا برچسب ها: معاون وزیر کشور ، بازار ، نیروی کار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معاون وزیر کشور بازار نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به ۶۹.۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به 69.8 درصد رسید.

تورم سالانه قیمت مصرف کننده در ترکیه طی ماه گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافت که اندکی کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

با این حال، به دلیل افزایش شدید هزینه‌ها در بخش آموزش و همچنین افزایش قیمت‌ها در رستوران‌ها و هتل‌ها، این ماه بالاترین نرخ تورم را از نوامبر 2022 به خود اختصاص داد.

تورم ترکیه به 62 درصد رسید

مهمت شیمسک، وزیر دارایی ترکیه، در مورد این داده ها به رویترز توضیح داد که تورم ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن افزایش 3.18 درصدی را ثبت کرد که مطابق با انتظارات بود. در ماه مارس این نرخ 3.16 درصد بود.

سیمسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از اینکه تورم سالانه در ماه می به اوج خود برسد، مطابق با پیش بینی‌های ما به شدت شروع به کاهش خواهد کرد.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره بانکی را به 50 درصد افزایش داد و دلیل آن ادامه تلاش‌ها برای مقابله با افزایش تورم در این کشور بود.

این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که واردات کالاهای مصرفی و طلا کاهش یافت و به بهبود تراز حساب جاری کمک کرد، سایر شاخص‌های اخیر حاکی از آن است که تقاضای داخلی همچنان مقاوم است.

بانک مرکزی ترکیه افزود: چسبندگی تورم در بخش خدمات، انتظارات تورمی، خطر درگیری‌های نظامی و قیمت مواد غذایی فشارهای تورمی را بالا نگه می دارد.

در ماه مارس، این بانک همچنین اعلام کرد که سیاست پولی فشرده تا زمانی که کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • طلای جهانی پس رفت