Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@13:07:25 GMT

اعتمادسازی کلید خرید کالاهای ایرانی است

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۰۴۶۵

اعتمادسازی کلید خرید کالاهای ایرانی است

به گزارش ایرنا ایرج شجاعی روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی مهاباد، بیان کرد: استفاده از کالای ایرانی باید به عنوان یک ارزش پذیرفته شود.
وی افزود: رسانه ها باید در زمینه تبلیغ کالاهای داخلی به صورت جدی وارد شوند و برای تحقق این موضوع برنامه ریزی شود.
شجاعی ادامه داد: تاکید بر حمایت از کالای داخلی مساله حساب شده ای است چون تاثیر مستقیم در اقتصاد و اشتغال کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هرگونه کوتاهی در این ارتباط خیانت محسوب می شود و واحدهای تولیدی کشور را با روکود مواجه می کند.
وی ادامه داد: البته فرصت مناسبی نیز برای تولیدکنندگان داخلی است تا خودی نشان دهند و کیفیت کالای خود را به خریداران ایرانی و خارجی نشان دهند.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت تبلیغ کالای ایرانی، گفت: شهرداری مهاباد باید بر حسن تبلیغ کالای ایرانی در تبلیغات محیطی نظارت داشته باشد و از تبلیغات کالاهای خارجی ممانعت کند.
شجاعی ادامه داد: البته صنفی که مجوز و پروانه کسب ندارد، حق تبلیغات هم ندارد حتی اگر تبلیغ کالای ایرانی باشد.
فرماندار مهاباد همچنین در خصوص اهمیت فعالیت های قرآنی در جامعه، گفت: برای پاسداشت و توسعه فعالیت های قرآنی باید مرجعیت مساجد و قرآن حفظ و تقویت شود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد نیز در این جلسه گفت: تبلیغات برای کالاهای خارجی ممنوع است ولی برخی مواقع تبلیغات محیطی در این ارتباط دیده می شود.
'قادر مرادی' بیان کرد: مشوق های مالیاتی برای موسسه ها و شرکت هایی که کالاهای ایرانی را تبلیغ می کنند، وجود دارد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد نیز در این جلسه گفت: 50 درصد هزینه صدور پروانه کسب به واحدهای صنفی که کالای ایرانی را به فروش می رسانند یا تبلیغ می کنند، تخفیف داده می شود.
'صادق قادری' ادامه داد: البته باید واحدهایی که کالای ایرانی را به فروش می رسانند، احصا و حمایت از این واحدها به خوبی انجام شود.
وی با اشاره به رعایت نقاط تبلیغاتی از طرف برخی شبکه های اجتماعی یادآور شد: برخی از کانال ها به صورت غیرقانونی تبلیغ کالاهای خارجی را انجام می دهند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی مهاباد نیز با اشاره به دستور دوم جلسه مبنی بر شیوه های گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، گفت: 156 مسجد فعال در شهرستان وجود دارد که نماز جماعت در آن برپا می شود اما باید وحدت رویه ای در خصوص انجام فعالیت های فرهنگی و قرآنی وجود داشته باشد.
حجت الاسلام 'یاسر آقا محمدی' با بیان اینکه متولیان فعالیت های قرآنی از موازی کاری و فعالیت های جزیره ای باید خودداری کنند، احیای شورای قرآنی شهرستان را خواستار شد.
وی ادامه داد: اساسی ترین راهکار برای توسعه فرهنگ قرآنی عمل به قرآن است که نهاد خانواده در آن نقش اصلی را ایفا می کند.
حجت الاسلام آقا محمدی حفظ، ارتقا و تقویت فعالان قرآنی را راهکار دیگری برای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه اعلام کرد.
شهرستان مهاباد با 237 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است.
3093/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اشتغال جامعه شبکه های اجتماعی صنعت معدن و تجارت قرآن رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغ نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون