Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@22:16:11 GMT

زیرگذر بهارستان هفته دولت بهره برداری می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۰۶۵۳

زیرگذر بهارستان هفته دولت بهره برداری می شود

به گزارش ایرنا، اسد عبداللهی روز یکشنبه در نشست مشترک کارگروه اشتغال و شورای اداری خرم آباد در سالن جلسات فرمانداری افزود: باند کندروی این زیرگذر آسفالت شده و اقدامات لازم برای فضای سبز اطراف و ایمن سازی در دست انجام است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح هزینه های اجتماعی بسیاری برای پیمانکار داشته و معارضان محلی موجب کندی روند طرح شده بودند، اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرداری توان پرداخت تعهدات خود را نداشته بیش از 20 میلیارد ریال از اعتبارات تملک سرمایه ای استان به پیمانکار پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار خرم آباد تاکید کرد: شهرداری به عنوان کارفرما مکلف است تمام تعهدات خود را اجرا کند اما در حال حاضر برای تسریع و بهره برداری طرح، این میزان به قرارگاه پرداخت شده است.
عبداللهی گفت: در حال حاضر 31 طرح شاخص از جمله احداث 2 دهنه پل بر روی خرم رود، ساماندهی قلعه فلک الافلاک، گاوداری 2 هزار راسی، لاستیک سازی و 2 نیروگاه برق خرم آباد در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه آزادسازی حریم و ساماندهی قلعه فلک الافلاک تا تا سال 98 کامل می شود افزود: یکی از راه های نجات اقتصاد استان و کسب درآمد گردشگری است.
وی اظهار داشت: خرم آباد دارای فرصت و ظرفیت های گردشگری بسیاری است که متاسفانه درآمدزایی ایده آلی از این توانمندی ها محقق نشده است.
وی اضافه کرد: 25 درصد تسهیلات اشتغالزایی لرستان متعلق به شهرستان خرم آباد است و 720 نفر برای دریافت حدود 40 میلیارد ریال وام مشاغل خانگی به بانک های عامل معرفی شده اند.
فرماندار خرم آباد در خصوص اقدامات انجام شده برای تنظیم بازار اضافه کرد: دلیل عمده ی ایجاد شرایط فعلی، روحی و روانی است.
عبداللهی افزود: جمهوری اسلامی 40 سال در تحریم بوده و این مباحث تازگی ندارد اما با توجه به اینکه جامعه به سمت مادی گرایی حرکت کرده و عده ای نیز قصد تشویش اذهان عمومی را دارند، نابسامانی هایی در بازار ایجاد شد.
وی گفت: در این راستا طرح های تنظیم بازار شدت یافت و در 10 روز ، 118 عمده فروشی سطح شهر احراز تخلف و به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
وی بیان کرد: در حال حاضر تامین کالاهای اساسی مشکلی ندارد و به اندازه کافی ذخیره سازی انجام شده اما برخی افراد سودجو با احتکار و امتناع از فروش موجب التهاب بازار می شوند که طرح نظارتی ویژه به همین دلیل در حال اجرا است.
فرماندار خرم آباد همچنین با انتقاد از حضور نیافتن برخی مدیران شهرستانی در جلسات شورای اداری و سایر نشست های فرمانداری افزود: این موارد به ادارات کل اعلام شده و بدون شک در ارزیابی عملکرد دستگاه ها موثر است.
عبداللهی در خصوص تغییر نام میدان شاپور خواست شهر به پلیس نیز گفت: سه نقطه بنام پارک، دژ و میدان شاپوری در خرم آباد وجود داشت که نامگذاری یکی از این مکان ها بنام پلیس منطقی و پسندیده بود.
وی در مورد برخی انتقادهای منشتر شده درباره این تغییر نام بیان کرد: این تغییر به تصویب شورای اسلامی شهر بوده و شورا نیز عصاره انتخاب و نظر عموم مردم است.
به گزارش ایرنا، تقاطع غیرهم سطح میدان بهارستان خرم آباد به طول یکهزار و 400 متر، عرض محور 80 متر و عرض زیرگذر 30 متر با 2 دوربرگردان در نظر گرفته شده است.
برآورد اعتبار اولیه برای اجرای این طرح 700 میلیارد ریال بوده که با توجه به مدت زمان اجرای آن، این میزان افزایش یافته است.
طرح زیرگذر بهارستان با یکهزارو 240میلیارد ریال اعتبار در سال 93 کلنگ زنی شد و می بایستی در 24ماه به بهره برداری می رسید.
7269/6060
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت تنظیم بازار جامعه سرمایه شورای اسلامی شهر شهرداری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز