Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@03:46:56 GMT

اقتصاد ضدتحریم در گرو تقویت  تولیدملی 

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۱۵۵۸

بنگاه‌ها با ۶ تا ۱۰ نفر پرسنل نسبت به بنگاه‌هایی با بیش از ۲۰۰ نفر پرسنل شرایط نامناسب‌تری دارند، این بخش آسیب‌پذیری بیشتری داشته که نیازمند کمک و حمایت دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، صنایع کوچک و متوسط از نظر تعداد و تاثیر، پیشران صنعت کشور هستند اما این بخش از صنعت با کوچکترین تکانه‌ها در اقتصاد کشور آسیب می‌بینند و دولتمردان باید فکری نو و برنامه‌های حمایتی خاص را در نظر بگیرند، تا در درازمدت منابعی برای فعالان در عرصه صنایع کوچک و متوسط ایجاد شود تا آنها با توجه به تلاطم ارزی و تحریم‌ها از حمایت‌های مالی برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سه مولفه بیشترین مشکلات را برای بخش‌های صنعتی ایجاد کرده است که اولین آن غیرقابل پیش‌بینی بودن قیمت مواد اولیه و تغییرات قیمت است که بخش صنعت را آزار می‌دهد. مشکل دوم دشواری در تامین منابع مالی از بانک‌هاست و مشکل سوم بی‌ثباتی سیاست‌ها و مقررات ناظر به کسب‌وکار است که قدرت پیش‌بینی برای مدیران و سرمایه‌گذاران واحدهای تولیدی و صنعتی را دشوار می‌کند.
با این حال موضوع نقدینگی و مسائل بانکی معضل داخلی است و ربطی به بحث خارجی ندارد. نباید همه مسائل را معطوف به مشکلات خارجی کنیم، چون موجل غفلت می‌شود: همچنین حریف را قدرتمند نشان می‌دهد. بانک‌ها دچار مشکل هستند زمانی از بانک‌ها همچون صندوق استفاده می‌شد که موجب بروز کاستی‌هایی شد.

در سال‌های اخیر دولت و مرکز پژوهش‌ها اقداماتی را انجام دادند. خواسته صنعت کشور و بخش‌های مربوط به کسب و کار استفاده درست از بانک‌هاست که این امر احتیاج به اصلاح بنیادی در بانک‌ها دارد. بانک‌ها به اصلاح اساسی و در نهایت جراحی نیاز دارند. برای آنکه بانک‌ها نقش درستی در اقتصاد ایفا کنند باید اقدام اساسی کرد.
اکنون وضعیت نقدینگی اینگونه شده است که به سمت ارز، طلا و سرمایه‌گذاری در خارج از کشور می‌رود که بحث‌های روانی را هم ایجاد کرده است. در صورتی که می‌توان این نقدینگی را به سمت تولید یا خرید سهام هدایت کرد.
ما کشوری با بیش از ۸۰ میلیون جمعیت هستیم که بخش اعظمی از آن را کارمندان تشکیل داده‌اند. بخشی از این درآمدها می‌تواند با انتشار و توزیع اوراق مشارکت به بخش تولید و کارخانه‌ها هدایت شود. حجم بسیاری از نقدینگی در بازارهای طلا، ارز و خودرو سرگردان است و ثبات اقتصادی را متلاطم می‌کند درحالی که می‌توان با انتشار اوراق مشارکت برای کارخانه‌ها بخش عظیمی از این نقدینگی را به سمت تولید هدایت کرد.
مولفه‌های دیگری هستند که تاثیرات کمتری در صنایع دارند از جمله آن دسترسی به حامل‌های انرژی است. ما در کشوری با منابع نفتی و گازی زندگی می‌کنیم که به همین دلیل قیمت حمل‌ونقل و منابع نفتی و گازی نسبت به سایر کشورها بهتر است. موضوع دوم نحوه‌ استقبال مشتریان از نوآوری و ارائه خدمت است. این نشان می‌دهد که توانسته‌ایم از نوآوری استفاده کنیم.
بنگاه‌هایی با ۶ تا ۱۰ نفر پرسنل نسبت به بنگاه‌هایی با بیش از ۲۰۰ نفر پرسنل شرایط نامناسب‌تری دارند، این بخش آسیب‌پذیری بیشتری دارد که نیازمند کمک و حمایت دارد.
در شرایط فعلی باید زمینه‌های زیادی برای کسب و کار فراهم شود. اگر اکنون در شرایط تحریم و ظلم قرار داریم باید از آن به نفع خود استفاده کرده و به سمت آسان کردن راه‌های کسب و کار، تولید و صادرات باشیم.

اکنون به بازسازی در اقتصاد نیاز داریم این دوره می‌تواند تبدیل به دوره بازسازی درونی اقتصاد براساس تولید و صادرات‌محوری باشد. برای رسیدن به این هدف باید نقدینگی را به سمت تولید برد آن زمان است که نقدینگی زیاد ثروت‌زا می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگجزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با تعدادی از مدیران استان اظهار داشت: هر یک از دستگاهها در انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد. باید امید را در جامعه تقویت کرد چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه استان سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید. خداوند از نهان و آشکار ما آگاه است همه چیز در ید قدرت الهی است بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است. شرکت های دانش بنیان را توسعه دهید ما نیز وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو هزار و 500 پروژه نیمه تمام از دوره های گذشته در استان وجود دارد که تمرکز اصلی در دولت سیزدهم به اتمام رساندن این پروژه هاست. روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند بنابراین ما نیز با تقویت روستاها سعی داریم تا از مهاجرت بی‌رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: بر اساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنیم راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای استان بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان