Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا وقتی اصلاح‌طلبان در کنار گود ایستاده‌اند معمولا انبوهی از شعارهای رنگارنگ دارند اما همین که به میانه میدان گام می‌نهند انبوهی از تناقض‌ها پدیدار می‌شود

تا وقتی اصلاح‌طلبان در کنار گود ایستاده‌اند معمولا انبوهی از شعارهای رنگارنگ دارند اما همین که به میانه میدان گام می‌نهند انبوهی از تناقض‌ها پدیدار می‌شود، در دولت دوم اصلاحات یکی از موضوعاتی که توسط تئوریسین‌های این طیف مطرح شد این بود که چنان در سیاسی‌کاری غرق شده‌ایم که همه چیزمان «توسعه سیاسی» شد و از مسائل اقتصادی غفلت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه اصلاح‌طلب بهار در سرمقاله خود به انتقاد از نامه اخیر جمعی از چهره‌های سیاسی این جریان در حمایت از راهکارهای ارائه شده از سوی رئیس‌ دولت اصلاحات برای برون‌رفت از شرایط فعلی پرداخت و نوشت: «آیا همین اصلاح‌طلبان نمی‌دانند مسئولیت بخش اعظمی که در کشور جاری است با خود آنها است؟ آیا نمی‌دانند که آنها نه راه‌حل مسئله، بلکه بخشی از مشکلات و اساسا خود مسئله در کشورند؟ به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان در این نسخه پیشنهادی از نقاطی وارد شده‌اند که نقطه ضعف آنها نیز است. به عبارت دیگر بکارگیری این راهکارها در زمان صدارت آنها چه در پاستور و چه در بهارستان کمترین مجال انعکاس را داشته است. همچنین به نظر می‌رسد که آنها در ارائه این راهکار دچار خطای معرفتی شده‌اند و قرار هم نیست که از پیله‌ای که خود به دور خویش پیچیده اند، بیرون آیند. مروری بر عملکرد هشت ساله دولت اصلاحات بیانگر ادعاهای فوق و نشان‌دهنده خطای معرفتی آنها است».
این روزنامه در ادامه به ناکارآمدی و ناتوانی اصلاحات در اداره امور کشور ‌اشاره کرد و نوشت: «برای نمونه فراگردهای حیات اقتصادی دولت اصلاحات همانند دولت‌های قبل، به رغم افزایش درآمدهای مالیاتی و صادراتی، باز هم بر درآمدهای نفتی اتکا یافت و الگوی دولت رانتیریسم یک پارادایم ثابت در حیات اقتصادی شد.» 
بهار در ادامه درباره کنشگری اصلاح‌طلبان در سپهر سیاست ایران نوشت: «اصلاح‌طلبان امروز در سپهر سیاست ایران فقط استاد شعارهای روشنفکرانه، مردم‌فریبی یا همان مردم‌سواری به جای مردم‌سالاری‌اند. فراموش نکنیم که جامعه مدنی رهبر آنها جای خود را به رانت‌بازی، مدرک‌گرایی، تخصص‌ستیزی و مسئولیت‌گریزی..داد. گویی آنها فراموش کرده‌اند که دست آنها برای مردم رو شده است و زبان اصلاحات مورد نظر آنها قدرت ارتباط با توده‌ها را نداشت و تنها نخبگان می‌توانستند با آن ارتباط برقرار کنند... بنابراین لازم است که تحت این شرایط سکوت اختیار کنند و مشکلات کشور را بیشتر چیزی که است، نکنند. ما را به خیر شما امیدی نیست، لطفا شر مرسانید.»

خط‌دهی فاسد ارگان دولت به قشر جوان
روزنامه ایران سه‌شنبه‌ها ویژه‌نامه‌ای را با عنوان «ایران جوان» منتشر می‌کند. ارگان دولت تا دیروز که دو شماره از این ویژه‌نامه طی این هفته و هفته قبل انتشار یافته گفت‌وگوهایی را با جوانان فعال در کار مدلینگ و تتوکاری و جوانان فعال در کلوب‌های بازی یا همان گیمرها منتشر کرده است. دیگر مسائل قشر جوان، سهم بسیار اندکی در این ویژه‌نامه دارند. طبعا مطالب منتشر شده در این ویژه‌نامه می‌بایست پیرامون تبیین و معرفی شایسته‌ترین الگوها، مهم‌ترین دغدغه‌ها و بهترین راهکارها برای شکوفایی و بالندگی یک جوان ایرانی باشد. اگر هم نیست، دست کم خلاف مسلم این مؤلفه‌ها نباشد. آیا نیاز و نگرانی و دغدغه اصلی جوان ایرانی اینهاست که بخواهد مدل شود یا روی پوستش تتو کند و یا قهرمان کلوب‌ها باشد و روی برد در بازی شرط‌بندی کند؟ چرا ارگان دولت مشکل ‌اشتغال و مسکن و ازدواج جوان را رها کرده و به تتو و مدل و گیم پیله کرده؟ حتی اگر عده‌ای از جوانان چنین تمایلاتی پیدا کرده‌اند، چرا باید در ویژه‌نامه‌ای که به نام «جوان» به جامعه عرضه شده، به جای نگاه آسیب‌شناسانه و شناساندن روش‌های برتر دستیابی ترقی و نشاط و شادی به این مسائل دامن زد و بزرگ‌نمایی‌اش کرد؟ آینده یک جوان گیر تتو و مدل و گیم است؟ اصلا آیا این تصویر جامعی از قشر جوان ایران است؟ امروز جوانان ایرانی به دورافتاده‌ترین روستاها می‌روند و به محرومان در عرصه‌های عمرانی، پزشکی، فرهنگی، مذهبی و... خدمت‌رسانی می‌کنند. جوانان این مرز و بوم با درک موقعیت جنگ اقتصادی به تولید و کارآفرینی می‌پردازند، مشغول جهاد در عرصه‌های علمی‌اند و برای رسیدن به خودکفایی و قطع وابستگی کشور تلاش می‌کنند. رویش‌ها و موفقیت‌هایی که غایبان ویژه‌نامه «ایران جوان»‌‌اند.
جالب اینجاست که روزنامه ایران در حاشیه گفت‌وگوی خود با یک تتوکار، نوشته: «در اینکه تتو و تزریق رنگ به زیر پوست ضرر دارد، شکی نیست تا جایی که کارشناسان از انواع بیماری‌های پوستی و سرطان در این زمینه یاد می‌کنند و هشدار می‌دهند. اما طرف دیگر ماجرا این است که وقتی فرهنگ رسمی و بخشنامه‌ای، اجازه ظهور و بروز شادی اجتماعی به جوانان نمی‌دهد، نتیجه، زیرزمینی شدن شادی است؛ گاهی در این حد که بنشینند و طرحی نو برای تتو دراندازند و گاهی در حد دورهمی‌های خطرناک. رشد کالای ممنوع یک واکنش طبیعی برای ممنوعیت است. اتفاقی که در خیلی از زمینه‌ها افتاده. فکرش را بکنید چقدر سایت‌های کتاب اینترنتی و کتاب‌های زیرپله‌ای در این سال‌ها رشد کرده‌. چرا؟ چون گلوگاه کتاب را سفت چسبیده‌ایم. چیزی که حتی دولت‌ها هم نسبت به آن شکایت دارند اما گویی کاری از دست کسی برنمی‌آید. همین اتفاق برای ورود زنان به ورزشگاه نیز افتاده و این ماجرا هربار پیچ و تاب تازه‌ای پیدا کرده.» این هم از استدلال بی‌پایه ارگان دولت! کنش‌ها و کتاب‌های فاسد را ممنوع نکنیم چون زیرزمینی می‌شود!

یا «وکیل مردم» یا «وکیل‌الدوله»!
روزنامه آرمان در شماره دیروز خود گفت‌وگویی را با یکی از نمایندگان طیف موسوم به اصلاح‌طلب با تیتر «اتفاقا استیضاح برای امتیازگیری است»! منتشر کرد.
هفته گذشته، در نشست اصحاب رسانه با علی لاریجانی؛ یکی از خبرنگاران خطاب به رئیس ‌مجلس گفت که مردم از آنچه که امروز به عنوان دستور جلسه یا به عنوان سؤال نمایندگان از وزیران مطرح می‌شود گله‌مند هستند. متاسفانه در این شرایط بد اقتصادی شاهد هستیم که گاه موضوعاتی بی‌ربط با مشکلات امروز جامعه طرح می‌شود.
در چند شماره قبل با تیتر «مردم درگیر مشکلات اقتصادی، نمایندگان لیست امید نگران استقلال و تراکتورسازی» به این موضوع پرداخت و نوشت که طرح این مسائل وقت مجلس را از موضوع مهم جامعه سلب می‌کند. 
در گفت‌وگوی دیروز آرمان با پروانه سلحشوری؛ این نماینده لیست امید می‌گوید: «به نظرم طرح عفو عمومی برای جامعه حال حاضر ایران و شرایط فعلی کشور ضروری است(!!) اما اینکه هیئت‌رئیسه از اعلام وصول آن استنکاف کرده است، به گمانم صحیح نیست، چون روند اعلام وصول‌ها طول می‌کشد و در نوبت هستند. طرحی یک فوریتی درباره موضوع افزایش سن ازدواج ارائه کردیم که در نوبت قرار گرفت. طرح‌ها در روند بوروکراتیک زمانبر هستند و متاسفانه گاهی طولانی می‌شوند. ما دو طرح خوب داریم؛ یکی طرح شفافیت آراست که امیدوارم در هفته آینده یک فوریت آن در دستور بیاید و دومی هم همین طرح عفو عمومی است که امیدواریم به سرانجام برسد.» اینها دغدغه نماینده طیف موسوم به اصلاح‌طلب در وضعیت دشوار اقتصادی است.
این نماینده محترم سری به بنگاه‌های املاک می‌زد تا با مشاهده قیمت خانه و نرخ اجاره‌بها یا با در نظر گرفتن افزایش نرخ بیماری در مورد افزایش سن ازدواج به جمع‌بندی درست نایل شود.
نکته قابل تامل و البته تاسف‌انگیز این گفت‌وگو در پایان آن قرار دارد. آرمان این سؤال را طرح کرده: «طی دو سال نیم گذشته از عملکرد فراکسیون امید انتقادهای زیادی شده است و برخی معتقدند به اندازه کافی انتظارات را برآورده نکرده؛ ارزیابی شما چگونه است؟» سپس سلحشوری به صراحت گفته است: 
«ما تلاش خود را انجام می‌دهیم. اما باید گفت که ما آن‌طور که باید، نماینده واقعی مردم نیستیم(!!)»
او در ادامه متذکر شده است:«لیست امید هم از نمایندگانی مثل من تشکیل شد که در ابتدا کسی آنها را نمی‌شناخت و مجبور بودند افرادی را که شناخته شده نبودند برای لیست امید در نظر بگیرند.»
در برابر این اظهارات باید گفت که وظایف نمایندگی مشخص است. آن کسانی هم که در طول همه سالیان گذشته در شمار نمایندگان موفق مجلس قرار گرفتند از ابتدای تولد مهر نمایندگی بر پیشانی آنها نخورده بود و عمل به وظایف نمایندگی و پرهیز از قربانی کردن منافع ملی به پای منافع حزبی آنها را موفق جلوه داد.
ضمن آنکه باید پرسید که او یا خود را در اندازه نمایندگی مردم در مجلس می‌دانسته و این توان را در خود احساس می‌کرده و یا نه. که اگر احساس نمی‌کرده با آمدن عملا به خود و جامعه خود ظلم کرده است. هیچ کدام از نمایندگان لیست امید (از جمله خانم سلحشوری) طرح سؤال از رئیس‌جمهور را امضا نکردند؛ با آنچه که گفته شد باید به او یادآور شویم که یا باید «وکیل‌الدوله» بود یا «وکیل مردم».

کنسرت خیابانی راه ‌گریز از مشکلات اقتصادی!
روزنامه ایران دیروز گفت‌‎وگویی را درباره «چگونگی تعامل هنر و سیاست» منتشر کرد و در زیرتیتری نوشت: «آیا برگزاری کنسرت‌های خیابانی هنرمندان مطرح می‌تواند راه ‌گریزی برای التهابات سیاسی- اقتصادی جامعه باشد؟»
در این گفت‌وگو آمده است: «در شرایطی که به‌دلیل مشکلات اقتصادی- اجتماعی، جامعه در خطر «افسردگی جمعی» است اخبار خوبی منتشر شد که برخی هنرمندان حاضر شده‌اند کنسرت‌هایی را در مراکز عمومی و خیابان‌ها به صورت رایگان برگزار کنند. این هنرمندی واقعی است که رسالت خود را می‌شناسد. او حاضر است بر خواسته‌های خود پا بگذارد و به جامعه امید تزریق کند. زیرا ‌نا‌امیدی بزرگ‌ترین تهدید برای هر جامعه‌ای است.»
مایه تأسف است، در شرایطی که تورم، گرانی و بیکاری‌گریبان اقتصاد کشور را چسبیده و رکود، قاچاق و واردات بی‌رویه نفس تولید را گرفته و ارزش پول ملی هر روز در حال سقوط است، ارگان دولت کنسرت خیابانی را راهکار ‌گریز از معضلات معیشتی و اقتصادی معرفی می‌کند! بی‌تدبیری و سوءمدیریت آنقدر بر دولت و دستگاه‌های مسئول سایه انداخته که روزنامه ایران این رویکرد غلط را انتخاب و کنسرت را علم کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روزنامه اصلاح طلب مرد سالاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظومه اقتصادی رهبر انقلاب در نامگذاری سال‌ها

تولید در منظر و هدفگذاری رهبر معظم انقلاب باعث رشد و پیشرفت اقتصادی می‌شود. تولید در بطن خود حائز ویژگی‌های مهم اقتصادی اجتماعی است که بنیادی‌ترین آن مشارکت مردمی و همچنین امیدآفرینی و خودکفایی برای رسیدن به فضای ثبات و رشد اقتصادی است.

اما باید گفت به عینه مشارکت مردم در اقتصاد خود به عنوان یکی از مهمترین شاخص‌های رشد در جهان به شمار می‌رود. شاخص رشدی که تنها رویه و بعد تئوریک و نظری ندارد بلکه در عمل نیز بسیار اثبات شده و قابل اتکاست.

شاخص پیشرفتی به نام مشارکت مردمی

موضوع مهم استفاده از ظرفیت مردم است که اگر به خوبی از آن بهره برداری شود می‌تواند به رشدی شتابان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منجر شود. نیروی انسانی در اقتصاد بسیار مهم است. 

ماشین آلات وتجهیزات و سرمایه و کالا و بازار در این عرصه مهم است، اما به سبب اینکه نیروی کار فعال به عنوان عامل و انجام دهنده کار و همچنین نیروی اثرگذار و مبتکر و حرکت دهنده شناخته می‌شود در این عرصه بسیار مهمتر از موارد دیگر است و همه این موارد با تدبیر و فکر و عملکرد نیروی انسانی به عناصری مولد تبدیل می‌شوند. 

سرمایه انسانی د‌ر اقتصاد یکی از مهم‌ترین عوامل اساسی د‌ر رشد اقتصاد‌ی به شمار می‌رود. سرمایه انسانی شامل کیفیت نیروی کار و د‌انش نهاد‌ینه شده د‌ر انسان است که باعث افزایش تولید و رشد اقتصاد‌ی کشور‌ها می‌شود. 

البته استفاده مؤثر از نیروی انسانی د‌ر فرآیند پیشرفت اقتصاد‌ی و اجتماعی، بیش از هر چیز به سطح د‌انش، تلاش و خلاقیت آن ارتباط د‌ارد که این خود د‌ر گرو سلامت روحی و جسمی اعضای آن جامعه است.

اقتصاد ایران از سال ۱۳۸۵ وارد فازی از تحولات جمعیتی تحت عنوان پنجره جمعیتی شده است. این فاز جمعیتی شامل دوره زمانی است که در آن نسبت جمعیت فعال به حداکثر رسیده و نوعی ساختار جمعیتی مطلوب برای شتاب بخشیدن به بهره‌وری و رشد اقتصادی بوجود آمده است. 

در همین راستا، رهبر معظم انقلاب با تاکید به افزایش نقش و مشارکت مردمی بیان می‌فرمایند: «خط متعادل همین است؛ سرمایه مردم و مدیریت مردم اقتصاد را بر دوش بگیرد و کنترل و هدایت به عهده‌ی دولت باشد. اگر چنانچه ان‌شاءاللَّه این کار بخوبی انجام بگیرد - که البته در کوتاه‌مدت هم انجام نمی‌گیرد؛ این جزو کار‌های میان‌مدت و بلندمدت است و زحمت هم دارد - واقعاً یک فرجی برای اقتصاد کشور خواهد شد.» ۱۳۸۹/۰۶/۰۸

نقش نظارتی دولت در اقتصاد

در غرب درباره نقش دولت در اقتصاد بحث‌های بسیاری مطرح شده است، اما نکته اساسی در این بحث‌ها متعادل کردن اقتصاد از این نظر است؛ یعنی نقش دولت باید در راه اندازی اقتصاد و پیشرفت اقتصادی مورد توجه قرار گیرد، اما متولی گری اقتصادی باید قطعا در اختیار مردم باشد و دولت در این عرصه نقش نظارتی خود را برای ثبات بخشی و متعال‌سازی اقتصاد ایفا کند.

آیت الله خامنه‌ای ذیل سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی به موضوع مردمی‌سازی اقتصاد تاکید فراوانی کرده‌اند و اقتصاد را از آن مردم و نظارت را از آن دولت دانسته‌اند و در این راستا بیان کردند: «بایستی به معنای واقعی کلمه اقتصاد کشور بیاید روی دوش مردم و دولت [فقط]نقش ویژه‌ی دولتی خودش را ایفاء کند و متصدّی نباشد؛ این خیلی مهم است. یک وقت شما یک باری را روی دوش خودتان میگیرید، میخواهید پیاده با این مشکلات از این شهر به آن شهر ببرید، یک وقت آن را سوار یک وسیله‌ی نقلیّه‌ی فعّالی میکنید، خود شما هم رانندگی میکنید؛ این دوّمی درست است. وسیله‌ی نقلیّه‌ی فعّال، فعّالان اقتصادی کشور هستند؛ اینها را فعّال کنید، منتها به کارشان نظارت کنید، سیاست‌گذاری کنید، مراقبت کنید خطایی پیش نیاید، اشتباهی پیش نیاید، امّا بگذارید کار کنند؛ هم آنها سود میبرند، هم مردم استفاده میکنند، هم شما سود میبرید به عنوان مسئولین دولت. این هم یک مسئله است.» ۱۴۰۱/۰۱/۲۳

ایشان از مشارکت واقعی مردم در اقتصاد به عنوان عنصر و یکی از شاخصه‌های اصلی رشد و پیشرفت اقتصادی نام برده و با اشاره به ساختار‌های سیاسی اقتصادی کشور‌های دیگر بیان کردند: «قوی‌ترین دولت‌ها هم قادر نیست بدون مشارکت مردم موتور اقتصاد جامعه را به راه بیندازد؛ هیچ دولتی بدون مشارکت مردم نمیتواند اقتصاد کشور را سامان بدهد. بعضی از ساز و کار‌های فکری، سیاسی، اقتصادی، مثل نوعی از سوسیالیسم‌ها -البتّه نه همه‌ی انواع سوسیالیسم- این فکر‌ها را کردند که بتوانند دولت‌ها را متصّدی کار اقتصاد کنند [امّا]شکست خوردند. امکان ندارد و بدون مشارکت مردم هیچ دولتی نخواهد توانست اقتصاد کشور را سامان بدهد و موتور اقتصاد را [راه بیندازد]؛ بنابراین یکی از مسائل مهمّ ما باید این باشد که استعداد‌های مردم، ابتکار‌های مردم، ظرفیّتهای گوناگون مردم را وارد میدان اقتصاد کشور بکنیم.» ۱۳۹۹/۰۲/۱۷

نقش اساسی تولید در پیشرفت اقتصادی

ایشان راه مشارکت مردم در اقتصاد را نیز تولید می‌دانند و از همین روست که به تولید به عنوان یکی از شاخص‌ترین اقداماتی که باید به آن میدان داد و موانع سر راه آن را برداشت، تاکید دارند.

با این اوصاف، آیت الله خامنه‌ای درباره فواید جهش تولید در کشور مطرح می‌کنند: «جهش تولید اهمّیّت دارد، چون اگر واقعاً تولید را بتوانید جهش بدهید، همه‌ی شاخص‌های اقتصادی مهمّ کشور تغییر پیدا میکند، تحوّل پیدا میکند؛ تولید این جوری است؛ یعنی اشتغال پایدار به وجود می‌آید، بیکاری کاهش پیدا میکند، صادرات رونق پیدا میکند، درآمد ارزی برای کشور فراهم میشود، نرخ تورّم کاهش پیدا میکند؛ علاوه‌ی بر اینها استقلال اقتصادی در کشور به وجود می‌آید و این موجب عزّت ملّی است -کشور‌ها با استقلال اقتصادی، با توانایی‌های اقتصاد داخلی‌شان افتخار میکنند و سربلند میشوند- عزّت و امنیّت ملّی را تأمین میکند، اعتماد به نفْس ملّی را بالا میبرد و اقتصاد کشور را در مقابل تکانه‌هایی که از بیرون تحمیل میشود یا در داخل به وجود می‌آید حراست میکند و حفظ می‌کند.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰

نقش تولید، نیروی انسانی و مدیریت دولتی در منظومه اقتصادی رهبری

بر همین اساس منظومه‌ای که رهبر معظم انقلاب با نامگذاری شعار‌های سال بدان اشاره دارند حاکی از چند موضوع مهم و محوری در حوزه ارتقای نیروی انسانی است. ایشان بر موضوع تولید تاکید دارند که فواید بسیاری از جمله ایجاد استحکامات و رشد اقتصادی تا اشتغالزایی و ... را رقم می‌زند و در این حوزه به رشد نیروی کار حرفه‌ای و با دانش و همچنین مشارکت مردمی اشاره می‌کنند. 

اما برای این منظور نسبت به رفع موانع تولید و رونق کسب و کار نیز مکررا از پیشرفت و گسترش بخش خصوصی و حذف قوانین و اقدامات دست و پا گیر و از همه مهمتر عدم رقابت دولت با بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف اقتصادی اکیدا توصیه کرده‌اند و برای دولت نقش هدایت‌گر و ناظر در حوزه اقتصادی را برگزیده‌اند؛ منظومه‌ای که اگر به درستی بدان عمل شود باعث ایجاد اقتصادی متعادل و با ثبات می‌شود که و مسیر شتابان رشد حرکت خواهد کرد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • منظومه اقتصادی رهبر انقلاب در نامگذاری سال‌ها
  • چرا دردی دوا نمی‌شود؟
  • همنشینی اصلاح طلبان و اصولگرایان نامدار زیر سقف الار مجلل | تصویر
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • همنشینی اصلاح طلبان و اصولگرایان زیر یک سقف /کواکبیان: صلح امام حسن یعنی درحکومت نباید، نظر اکثریت مردم نادیده گرفته شود
  • وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • دعوا‌ها علنی می‌شود / اصلاح‌طلبان نقش لولو را بازی نکردند / اصولگرایان جوان می‌خواهند پدرخوانده‌ها را کنار بگذارند / مزاحم نظام می‌شوند
  • (ویدیو) کارشناس اقتصادی: سیاست‌های اقتصادی دولت آثار ویران‌کننده‌ای خواهد داشت!
  • علیرضابیگی ، نماینده مجلس: به نظر می‌رسد، اصلاح طلبان و مستقلین از ترس نبویان و رسایی، زیر علم قالیباف می‌روند