Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتل داران در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره گردشگری زیارتی اظهار کرد: خوشبختانه کشورمان در حوزه جاذبه‌های گردشگری در جهان بی نظیر است و جزء کشور‌های مطرح هستیم همچنین در حوزه جاذبه‌های گردشگری و اماکن مقدس حرفی برای گفتن داریم در واقع بالغ بر ۱۰ هزار اماکن مقدس و زیارتی در سطح کشور وجود دارد که از این ۱۰ هزار، حدود یک هزار و دویست، اماکن ثبت ملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی علاوه بر اینکه این اماکن ارزش معنوی دارد به عنوان جاذبه گردشگری هم مهم هستند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه اماکن مقدس در کشور، مراکز مهمی هستند اما در جذب گردشگر و توسعه گردشگری زیارتی ضعیف عمل کردیم زیرا همین اماکن مقدس می توانند برای شیعیان عالم و سایر ادیان مورد توجه قرار بگیرد و در بحث درآمد زایی و اشتغال زایی بسیار مثمر ثمر است .

رئیس جامعه هتل داران تصریح کرد: باید یک برنامه ریزی صحیح برای  توسعه گردشگری زیارتی داشته باشیم و ضمن نحوه  بازار یابی ، بحث رسانه ،تبلیغات و زیر ساختها باید مورد توجه قرار بگیرد چراکه بسیاری از این اماکن از لحاظ زیر ساختی از جمله دسترسی تا راههای هوایی و زمینی دچار مشکل هستند که باید مورد توجه قرار بگیرد چرا که کسانی که به عنوان زائر و توریست به اماکن زیارتی سفر می کنند باید با رضایت کامل برگردند و با توجه به شرایط، خدمات خوبی به زائران بدهیم.

وی افزود: سازمان های مختلف از جمله حج و زیارت ، اوقاف و گردشگری با یک هدف مشخص در راستای توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی باید اقدام لازم را انجام دهند.

حمزه زاده با بیان اینکه خوشبختانه در حوزه اقامتی در مشهد ، قم و شاه چراغ موفق هستیم، بیان کرد:هتل هایی با خدمات مطلوب در کشور داریم اما مشکل اصلی، بحث استفاده افراد سودجو و دلال است که به صورت غیر مجاز زائران را راهنمایی می کنند و به مسافر خانه ها می برند که این موضوع  باعث شده مشکلات جانبی برای گردشگران داخلی و خارجی ایجاد شود و زائران ناراضی برگردند .

رئیس جامعه هتل داران گفت: به نظر من مراکز اقامتی توان خدمات لازم را دارند اما این موضوع باید توسط افراد معتبر و دارای مجوز هدایت شود نه افراد سودجو، اکنون فعالیت افراد غیر مجاز در عراق بیشتر از افراد مجاز است، این سودجویان به صورت موردی با افراد مختلف تماس می گیرند و ثبت نام می کنند و  مسافران را خارج از روال تور به مشهد و خانه های اجاره ای می برند و با این کار باعث اعتراض مردم در محله های مختلف می شوند و گردشگران هم ناراضی باز می گردند از این رو همه باید با هم همکاری کنیم تا با برنامه سفر داشته باشند.

حمزه زاده گفت: زیر ساخت ها ی حمل و نقل ، مراکز اقامتی ، مراکز پذیرایی و تفریحی باید مورد توجه قرار بگیرد و در کنار زیر ساخت ها در بحث تبلیغات و اطلاع رسانی خیلی ضعیف هستیم خیلی از شیعیان جهان به اماکن مقدس ایران آگاهی ندارند و نمی دانند چطور با کمترین قیمت و امکانات مناسب به ایران بیایند.

انتهای پیام/

انتقاد رئیس جامعه هتل داران از ورود دلالان به حوزه گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موزه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زائران حج، دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • زائران حج دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ساعت فعالیت اماکن تفریحی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری