Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:26:41 GMT

پیگیر روند درمان قربانی اسیدپاشی در تبریز هستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۳۵۴۱

پیگیر روند درمان قربانی اسیدپاشی در تبریز هستیم

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تاکید کرد: پیگیر روند درمان "معصومه جلیل پور"، قربانی اسیدپاشی در تبریز هستیم.

به گزارش ایسنا، زهرا ساعی در نشست با اهالی رسانه توضیح داد:بی‌انصافی است اگر گفته شود هیچ کاری برای کمک به این خانم انجام نشده است، وزیر بهداشت قول مساعدت در این خصوص را داده و پیگیر روند درمانی او هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح تشدید مجازات اسیدپاشان گفت: تشدید مجازات و پر رنگ شدن بحث قصاص، کنترل فروش اسید و وجود حمایت‌های دولتی از جمله موارد مورد تاکید در این طرح است.

ساعی با اشاره به سخت و زیان آور بودن شغل خبرنگاران گفت: طرح خام بیمه‌ی خبرنگاران در سطح کارشناسی در دست بررسی است.

وی در ادامه تشکیل فراکسیون جوانان را از اقدامات مهم این دوره از مجلس عنوان کرد و افزود: این فراکسیون با رویکرد جوان‌گرایی برای متولدین سال ۵۷ به بعد تشکیل شد و تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان از نتایج تشکیل این فراکسیون به شمار می‌آید.

وی با بیان این که برخی تبصره‌ها در قانون منع به کارگیری بازنشستگان، چرخش مدیریت کشور را دچار ایستایی کرده بود، اضافه کرد: این طرح با همراهی فراکسیون ولایی، امید و مستقلین و با حذف تبصره‌ها توسط شورای نگهبان در دست بررسی است، طبق این قانون، سفیران، معاونان وزیر و استانداران نباید بازنشسته باشند، تا نگاه و تفکر نو به حوزه‌های کلان کشور ورود کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با تاکید بر خلا قانونی موجود در حوزه‌ی حمایت از کودکان تصریح کرد: طرح حمایت از کودکان در اوایل مرداد ماه با حداکثر آرا تصویب شد و بر این اساس، قانونگذار می‌تواند در مواردی همچون آزار جسمی و جنسی، مسایل کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست ورود کند، در همین راستا قوه‌ی قضائیه را موظف کرده‌ایم تا دفتر حمایت از کودکان و نوجوانان را تشکیل دهد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در ادامه با بیان این که تعداد نمایندگان زن مجلس در عراق، سوریه و افغانستان از ایران بیشتر است، افزود: برنامه‌ها در راستای افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس است، در مجلس کنونی درصد نمایندگان زن در مجلس 5.9 است، از این رو مقرر شده است تا هر حوزه‌ی انتخابی که بیش از پنج نماینده دارد، حتما دو نماینده خانم داشته باشد.

وی گفت: طرح بیمه‌ی زنان خانه‌دار با سه فرزند به دلیل نبود بودجه‌ی کافی هنوز به تصویب نرسیده اما طرح بیمه‌ زنان سرپرست خانوار تحت پوشش نهادها با اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان تصویب شده است.

وی در ادامه با بیان این که نگاهمان به ورود بانوان به ورزشگاه مثبت است، عنوان کرد: احساس می‌کنم این مسئله در آینده‌ نزدیک حل خواهد شد. همچنین طرح خروج زنان از کشور بدون اذن همسر فقط برای موارد خاص به شورای نگهبان ارایه شده است.

ساعی از افزایش زندانیان مهریه پس از گرانی سکه خبر داد و افزود: فارغ از نگاه جنسیتی، چندین طرح در این خصوص در نظر گرفته شده است که پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ۳۷ سال پیش در چنین روزی سرلشکر پاسدار حسن شفیع زاده در منطقه ماووت آسمانی شد.
حسن در مرداد ماه سال ۱۳۳۶ شمسی در خانواده مذهبی در شهرستان تبریز متولد شد و تحت تربیت پدر و مادری مؤمن و مقلد امام پرورش یافت.
از همان کودکی در مجالس دینی از جمله برنامه‌های سوگواری امام حسین(علیه السلام) حضور داشت و عشق خدمتگزاری به آستان اباعبدالله(ع) در عمق وجودش ریشه دوانید.

او با شور وصف ناپذیری در روز‌های سرنوشت ساز ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ تلاش می‌کرد و هنگامی که در اوج پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی درب پادگان‌ها بر روی مردم باز شد به همراه تعدادی از جوانان و دانشجویان حزب اللهی تبریز برای جلوگیری از افتادن سلاح‌های بیت المال به دست ضد انقلاب، بخشی از سلاح‌ها را جمع آوری و گروه مسلحی را برای دستگیری ضد انقلاب و ساواکی‌ها تشکیل داد.

وی بعد‌ها مسئول حفاظت از بیت شهید محراب آیت الله سید اسدالله مدنی شد و در مبارزه با گروهک‌های التقاطی در تبریز جان فشانی کرد.
هنگامی که به همراه شهید باکری در سپاه ارومیه خدمت می‌کرد به عنوان مسئول عملیات برای ایجاد امنیت آن منطقه و سرکوبی گروه‌های فاسد ماموریت‌های مهمی را انجام داد و توانست در تشکیلات حزب منحله دموکرات نفوذ کند و باعث متلاشی شدن آن شود.

شفیع زاده به دنبال تشکیل سپاه، نخستین هسته‌های مسلح این نهاد انقلابی را پی ریزی کرد و در سمت مسئول عملیات سپاه تبریز فعالیت کرد. با شروع جنگ تحمیلی و محاصره آبادان، با یک دسته خمپاره انداز که تحت مسئولیت شهید باکری اداره می‌شد به جبهه‌های جنوب شتافت.

وی در عملیات پیروزمندانه فتح المبین معاون تیپ المهدی (عج) بود و خاطره رشادت‌ها و جانفشانی‌های او در اذهان همرزمانش هرگز از یاد نمی‌رود.
بعد از عملیات فتح المبین در فروردین ۱۳۶۱ غنایم زیادی به دست سپاه و ارتش افتاد. با هماهنگی سپاه و فرماندهی نیروی زمینی ارتش قرار شد که توپخانه لشکر ۷۷ آموزش تعدادی از پاسداران را به عهده بگیرد. شفیع زاده تعدادی از نیرو‌ها را به آموزش آورد و کلاس‌های آموزش در تپه شوش تشکیل شد. پس از تشکیل یگان توپخانه سپاه، شفیع زاده دستور داد تا پوکه گلوله‌های توپ را دور نریزند.

این رزمنده آذربایجانی همزمان با مسئولیت سازماندهی و ادغام نیرو‌های جنگ‌های نامنظم، سازماندهی توپخانه سپاه را پیشنهاد کرد.
او در پاسخ به سئوال یکی از دوستانش که چه شد به فکر تشکیل توپخانه افتادی، گفته بود: «ما وقتی به جنوب اعزام شدیم روز‌های اول جنگ بود. در آبادان ساختمانی دو طبقه بود و به عنوان دیده بان به داخل ساختمان رفتم وقتی وسعت و شدت آتش دشمن را دیدم با خود فکر کردم که بین چهار خمپاره و امکانات عظیم دشمن توازن وجود ندارد. آن موقع احساس کردم به سلاح دیگری نیاز داریم.»

در سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در جزیره مجنون با تدبیر حسن شفیع زاده چند قبضه توپ با هاورکرافت به جزیره انتقال داده شد.
وی با همفکری تنی چند از فرماندهان، ضمن پی ریزی و سازماندهی اولین آتشبار‌های توپخانه، مسئولیت هماهنگی پشتیبانی آتش در قرارگاه فتح در عملیات بیت المقدس را به عهده گرفت و به خوبی از عهده این وظیفه بزرگ برآمد.

اقدامات مبتکرانه وی در طراحی و به کارگیری توپخانه در طول سال‌های دفاع مقدس ضربات جبران ناپذیری را به پیکر رژیم صدام وارد کرد.
این فرمانده مجاهد سرانجام در هشتم اردیبهشت سال ۶۶ در منطقه عملیاتی کربلای ۱۰ در شمال غرب (منطقه عمومی ماووت) در حالی که عازم خط مقدم جبهه بود، مورد اصابت ترکش گلوله توپ دشمن قرا گرفت و به آرزوی دیرینه خود شهادت نایل شد.

 

اما هنوز منطق باروت گفتنی است

خون شهید و محشر ماووت گفتنی است

 

 

دیگر خبرها

  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند