Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، علی پارسانیا در این خصوص گفت: به منظور کاهش آمار طلاق، تحکیم خانواده و آشنایی زوج های جوان با مهارت های زندگی مشترک از ابتدای سال 94 طرح زندگی پایدار با مصوبه ستاد ساماندهی امور جوانان در این استان اجرا شد.

وی آشنا نبودن زوج های جوان با مهارت های زندگی مشترک را از جمله عوامل مهم درخواست طلاق در این استان برشمرد و ادامه داد: این طرح به منظور آشنا شدن زوج های جوانی است که به تازگی ازدواج کرده اند و درقالب برگزاری همایش های هفتگی د خانه جوان قم برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاییدیه حضور در همایش آموزش مهارت های زندگی مشترک را یکی از مدارک وام ازدواج در قم دانست و افزود: زوج های جوانی که درخواست دریافت وام ازدواج را دارند، باید در کلاس های آموزشی شرکت کرده باشند.

پارسانیا با اشاره به استفاده از مشاوران و روانشناسان برجسته در این دوره های آموزشی گفت: بر اساس نظرسنجی انجام شده رضایتمندی عمومی از این همایش های آموزشی 85 درصد است ضمن اینکه 84 درصد از زوج های شرکت کننده در این دوره های آموزشی برگزاری دوره های تکمیلی را خواستار شدند.

وی با بیان اینکه تاکنون 10 دوره آموزش تکمیلی برای زوج های جوان استان نیز برگزار شده است ادامه داد: ثبت نام زوج های جوان که حتی قصد گرفتن وام ازدواج را هم ندارند آزاد و بدون مانع است و زوج های جوان می توانند با تماس به شماره 36564710 – 025 برای حضور در این همایش ها ثبت نام کنند.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم زمان برگزاری این همایش ها را ساعت 8 تا 12 روز پنجشنبه هر هفته در خانه جوان قم اعلام کرد و ادامه داد: علاوه بر همایش های آموزشی و برگزاری دوره های تکمیلی زوج هایی که علاقمند به ادامه این دوره ها هستند به مراکز مشاوره که خدمات ویژه ای ارئه می کند، معرفی می کنیم.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان دادگستری و اداره کل ورزش و جوانان قم برای برگزاری کارگاه های آموزشی زوج های در معرض طلاق افزود: این زوج ها مکلف هستند که در این کارگاه های آموزشی شرکت کنند که تاکنون 3 هزار و 800 زوج در قالب برگزاری هفت همایش در این کارگاه ها حضور داشتند که این کارگاه ها نقش مهمی در کاهش طلاق طی چند ماه گذشته در این استان داشته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اداره کل ورزش و جوانان خانواده قم معاون مهارت های زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد

مجید نصیری گفت: ۲۵۴ هزار و ۵۵۹ نفر ساعت از این آموزش‌ها در واحدهای فنی و حرفه‌ای برادران و ۱۵۹ هزار و ۷۶۹ نفر ساعت در واحدهای خواهران شهرستان ارائه شده است.

وی ادامه داد: آموزش‌های مهارتی به ۹هزار و ۸۴ نفر ساعت دانشجو و۸۳ هزار و ۷۲۳ نفر ساعت دانش‌آموز ارائه شد.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین بیان کرد: ۱۲ هزار و ۴۸۰ نفر ساعت از ساکنان مناطق روستایی، ۱۶۶ هزار و ۴۰۳ نفر ساعت متقاضیان مهارت آموزی و ۳۹ هزار و ۹۳ نفر ساعت شاغلان بنگاه‌های اقتصادی پارسال در آموزش‌های مراکز فنی و حرفه‌ای خمین شرکت کردند.

نصیری گفت: پارسال ۱۸ هزار و ۲۹۱ نفر ساعت در پادگان و ۳۸ هزار و ۷۸۷ نفر ساعت در ندامتگاه آموزش‌های مهارتی فرا گرفتند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین اضافه کرد: یک‌هزار و ۳۲۲ نفر دوره مهارت آموزی هم در سال جاری در واحد برادران خمین ارائه شد.

وی، هدف از آموزش فنی و حرفه‌ای را گسترش توانایی‌ها و دانش افراد جویای کار و حتی شاغلین بیان کرد و افزود: آموزش و پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی و ارزشیابی مهارت نیروی کار در دستور کار است.

نصیری گفت: این فرآیند از طریق آموزش در مراکز ثابت بخش دولتی، تیم‌های سیار شهری و روستایی، صنایع و صنوف، دانشگاه، زندان و پادگان‌ها و همچنین آموزش در بخش غیردولتی توسط آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد انجام می‌شود.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین یادآور شد: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای نسبت به تامین و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و ارتقای فرهنگ مهارت‌های فنی جامعه اقدام می‌کند و همچنین در کنار فعالیت آموزشی، تعیین صلاحیت حرفه‌ای افراد متقاضی را نیز انجام می‌دهد.

شهرستان خمین از توابع استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ شهر، ۲ بخش و هفت دهستان ساکن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در اروند
  • برگزاری همایش آموزشی حجاج در منطقه آزاد اروند
  • برگزاری دوره آموزشی برای ۴۰۰ نفر از مربیان و داوران دادرس
  • برگزاری دوره آموزشی زیست عفیفانه در مشهد
  • حمایت از باغداران با برگزاری دوره آموزشی مدیریت آفات پسته
  • ۶۴ هزار نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای شرکت کردند
  • بهترین آموزشگاه مهارت‌های فنی با ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
  • برگزاری دوره آموزشی معلمان جدید تربیت بدنی
  • ارائه آموزش‌های امدادی به ۲۵ هزار البرزی