Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد امامی امین (معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران) در کارگروه تنظیم بازار استان گفت: برندهای کره‌ای بیش از ٢٠ سال است در بازار کشورمان فربه می‌شوند و بخش مهمی از گردش مالی را در ایران دارند اما همیشه زودتر ازسایر برندها به استقبال تحریم می‌روند.

او تاکید کرد: نیاز است با کمک وزارت امور خارجه خط مشی در این بخش تدبیر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران گفت: تأمین نقدینگی برای مابه‌التفاوت نرخ ارز که مطرح شده  آنهم برای کسی که از چند ماه قبل اقدام به واردات کرده، دشوار و غیرممکن است.

او تاکید کرد: وزارت صنعت معدن و تجارت قبل از ابلاغ دستورالعمل باید زیر ساخت‌های آن را در بازار فراهم کرده تا تأمین نقدینگی برای مابه التفاوت نرخ ارز غیرممکن نباشد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در رابطه با التهابات اخیر بازار گفت: متأسفانه با عدم اجرای صحیح قوانین و مقررات مواجه هستیم، در موضوع گمرکات دستورالعملی ابلاغ شده اما زیرساخت آن درست نیست حجم زیادی کالا فقط در گمرکات تهران جمع شده است.

امامی در ادامه به هفتاد هزار تن کالا در گمرکات تهران اشاره کرد که به بازار نرسیده است.

او با اشاره به بازدید از گمرکات تهران گفت: در این بازدیدها مشخص شد کالاهای وارد شده با مجوزهای لازم حداکثر تا چهارساعت می‌توانند ترخیص شوند اما در حال حاضر با پدیده احتکار مواجه هستیم.

امامی تاکید کرد: اگر مرزها بسته شود برای یکسال آینده نیاز به کالا در استان تهران وجود نخواهد داشت.

او افزود: همه انبارهای تهران پر از برندهایی است که سال‌هاست از بازار در حال ارتزاق هستند.

امامی با اشاره به بازدید تعزیرات استان تهران از یکی از برندها گفت: تعزیرات در این بازدید با بیش از شصت هزار قطعه کالای انبار شده مواجه شده است؛ درحالیکه ماه‌هاست یکی از کالاهایش را در نمایندگی‌ها عرضه نکرده است.

او افزود: برندهای معروف که تابلوهایشان سراسر بازار را پرکرده حق ندارند، احتکار کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برند تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟